2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben sanırım eridim sıcaktan... artık yokum...
Geçen yıl tam da bu zamanlar aklıma geldi:) 2019 Eylül annesiyim. 42 derece sıcaklık vardı bir gün Ankara’da, hissedileni ise ancak siz tahmin edersiniz Evin kilerine sandalye atıp oturmaya çalıştım güya hiç unutmam. Allah kolaylık versin çok az kalmış sağ salim kavuşun miniklere

Ama sicakta lohusalikta kolay degil emin ol bizzat yasadim. Hele 1 ay cati katinda oturuyoduk eridim delirdim sicaktab. 1 aylikken kizim tasindik klima taktirdik hemen

Cok sukur yazin bu zamanina kadsrini yazliktaydim annemlerle, cocukta olmasada evde pek bisey yapmadim. Kendi evime dondugumdeyse destek aldim akrabamdan. Yinede gunluk rutin isler ve kizimin temel ihtiyaclarini karsilamak bile yetiyor yorulmaya. Allah yardimcimiz olsun az kaldi az

Amin Doğru söylüyorsunuz

Kızım çok sevindi zaten kız olacağı için. Yoldas olurlar birbirlerine inşallah. Sizede Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Çok teşekkürler sağolun

Önce sağlıcakla karnindakini bi doğur düşünürsün, evladın kızı erkeği olmaz.
Çok erken bir çocuk fikri için henüz.
Doğacak kızına haksızlık değil mi bu?
Niye haksızlık olsun. Ben onu istemiyo değilim ki. Tam tersi çok seviniyorum ilk kızımla birbirlerine yoldaş olurlar diye. Heyecanla bekliyorum. Simdiden 3. gebeligi plan yapmamın sebebi yaş olmuş 37 Biran evvel karar vermem lazım ki eğer düşünmeyeceksem dr doğum sırasında rahmi yukarı kaldırıp dikecekmiş. Simdiden kararını ver dedi. Lütfen önyargılı olmayalım demiştim mesajımda. Hemen linçe hazırız valla pes

Ama sicakta lohusalikta kolay degil emin ol bizzat yasadim. Hele 1 ay cati katinda oturuyoduk eridim delirdim sicaktab. 1 aylikken kizim tasindik klima taktirdik hemen
Bizim bura haziranın sonuna doğru ısındığından sıcak yerleri düşünemedim o yönden haklısın hepsinin Bi zorluğu oluyor illa

Benim de yaşım 37 ve ilk bebeğime hamileyim Yaş 37 olaylarına girmemeni tavsiye ederim.Allah neyi ne zaman nasip ederse,o ozaman oluyor inanki.Geç evlendim kısmet böyleymiş Gezdim tozdum çalıştım dolu dolu yaşadım.hatta düğünden bir ay öncesine kadar bile avrupada geziyordum o günler bana hep kar kaldı etrafımdakilerden hep duyduğum şuydu.“insan farklı cinsiyeti de istiyor zamanla”.doğrudur hak veriyorum tabiki.ablam da iki kızından sonra erkek çocuk için çok uğraştı.hatta ben ilk hamile kaldığımda bana dedi ki “eğer kızsa ikinci için sana tüyolar verebilirim” yöntemleri varmış kuzenim de öyle erkek çocuğa hamile kalmıştı mesela.

Bence de sıcakta lohusalık daha zordur .hamileliğin gözünü seveyim benim lohusalık öncesinde nisana denk geldi.Gerçi Hastane ev arasında geçtiği için lohusa olmadım gibi hissediyorum.ama yine de zorlu bir süreç.en azından şimdi ne bekliyor beni biliyorum

Hepsinin zorlugu ayriymis, mesela ilk hamileligim olsaydi bu kadar zorlanmazdim sanirim. Sicakta ufaklikla denize git, olmadi gezdir oyala yedir derken dinlenmeye firsat bulunamiyo

Nst de hissetmediklerin de cikacak emin ol.Dün benim cok cıktı ama ben hissetmiyordum.Hatta sadece bir tanesini hissettim oda 100 lerdeydi

Kızlar bebekleriniz 31 haftalıkken kaç kiloydu acaba bugün gittim karın çevresi 8 gün geri çıkıyor boyu 1 hafta ileri olduğu için kilosu 5 gün geri çıkıyor şuan 1675 olmuş geçen 1590 di çok az almış gibi geldi bana yanımda aramızda sadece 1 hafta olan bir kadın vardı onun bebeği 2 600 700 cıktı ben tabi şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…