- 6 Mart 2019
- 7
- 23
- 8
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.521
Geçen yıl tam da bu zamanlar aklıma geldi:) 2019 Eylül annesiyim. 42 derece sıcaklık vardı bir gün Ankara’da, hissedileni ise ancak siz tahmin edersinizben sanırım eridim sıcaktan... artık yokum...
Suan benimde sondu :) doguma yakin uclarida kendileride hassaslasacaklae ve siserlerTam anlayamadım ama şuan mı şiş seninki canım yoksa doğuma yakın 2 3 hafta kala mı tekrar şişiyor
Mustela ve lierac cok iyi ama tamamen yapisak catlayacagi varsa catliyor insan. Asil onemli olan dogumdan sonrasi. Kremler dogumdan sonrasinda da cok gerekli olacakArtık bıraktım çünkü engel olamıyorum malesef
Ya varsa fotosunu atar misin bendr alayimSarkacak öyle yada böyle
Bende takamıyorum penti den yarım atlet aldım içi pedli kadın emzirirken çok tercih ediyorlar dedi ve aşırırahat uçta belli etmio pedli olduğundan tavsiye ederim 3al 2ödeden 33.3333333e geliyor
Ama sicakta lohusalikta kolay degil emin ol bizzat yasadim. Hele 1 ay cati katinda oturuyoduk eridim delirdim sicaktab. 1 aylikken kizim tasindik klima taktirdik hemenKar kışta zor benim ruhum sıkılır en iisi temmuz sonu ağustos gibi kalıp engeç hazirana fırtlatmak valla benim ikisi öyle oldu halen diyorum benim bebeğim yaz başında olmalıydı nerde hata yaptım die eşim sus ne Dion tövbe çekio
Cok sukur yazin bu zamanina kadsrini yazliktaydim annemlerle, cocukta olmasada evde pek bisey yapmadim. Kendi evime dondugumdeyse destek aldim akrabamdan. Yinede gunluk rutin isler ve kizimin temel ihtiyaclarini karsilamak bile yetiyor yorulmaya. Allah yardimcimiz olsun az kaldi azBizimki de şakayla karışık dedi güya sonra toparlamaya çalıştı:) bıraz da zorlandgmı gördüğü için kötü niyetle demediğini bildiğimden uzatmadım:) bende de 4 yaşında bir afacan var, gercekten ne ona yetebiliyorum ne eve, ne kendime. Son 5 hafta diye teselli oluyorum:)
AminBenim iki abim var. Benden de büyükler. Bu yuzden kendmı hep yalnız hıssettım. Kızıma kız kardeş istediğim için çocuk yaptık ama Allah erkek nasip etti. Bir bildiği vardır. Bizim için değişik olması güzel oldu ama kızım için aynı evden ayrıldıkları anda bağlar eskisi gibi olmaz hele ki evlendıklerınde. Çok nadirdir tersi.Sizin 3. Erkek oldu diyelim, belki o da kendini yalnız hissedecek hep, ya da üçüncü de kız olabilir.. Bunun kararını tartıp verecek olan sizlersiniz, iki kızınız sağlıklıysa bundan büyük şükür sebebi olabilir mi☺ Bu arada anneannem 7 kez doğum yapmış. Biri yine kız vefat etmiş. 5 kız ama erkek istiyorlar..6. da dayım olmus. Azmin sonu zafer demişler :) Şimdi yaşlı ama hep kızlar bakıyor, dayım hem küçük hem de uzakta hem de kızlar gibi oralı bile değil. İyi birisidir ama erkek umursamazlığı işte. Varlığı yokluğu anlaşılmıyor. Sonuç itibariyle Allah hayırlısını nasip etsin ☺
Kızım çok sevindi zaten kız olacağı için. Yoldas olurlar birbirlerine inşallah. Sizede Allah hayırlı doğumlar nasip etsinBence hassas bir konu yorum yapılırken daha dikkatli olunması gerekli.
Canım en başta bu senin hayatın en iyisini sen bilirsin çocuk zaten rızkıyla gelir.
Benim bir görümcem var kızı vardı birde oğlu olmasını çok istiyordu bir dua varmış bunun için ona da yapanlar söylemiş Aslı var mı bilmiyorum ama tuttu ve oğlu oldu diğer görümcemde yaptı duayı ve onunda oğlu oldu. Elbette bunuda her şeyi de nasip eden Rabbim ne kadar Aslı var bilmiyorum dediğim gibi Allah bilir.
En başta hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah. Benimde bir kızım var ben bir kızım daha olmasını birbirlerine yoldaş olmalarını gönlümden çok geçirmiştim ama oğlum olucak nasipse buna da sevindim çok şükür hayatta her şeyin hayırlısı.
Çok teşekkürler sağolunCanım bebek rızkıyla gelir eğer seni çok zorlamicaksa hakkındada hayırlısıysa rabbim nasip eder inşallaj herkes ister kız çocuğu olmayan kızı erkek evladı olmayan erkeği neden yadırgayalım seni:) rabbim iki duyguyuda hayırlı evlatlarla yaşatsın kimsem yok çevremde diyosun evlatların Sana yeter birbirine yeterler allahın izniyle o yüzden kızda olsa erkekte olsa Kalablık güzel bir aile olursunuz sen gönlündekini Allahtan iste
Niye haksızlık olsun. Ben onu istemiyo değilim ki. Tam tersi çok seviniyorum ilk kızımla birbirlerine yoldaş olurlar diye. Heyecanla bekliyorum. Simdiden 3. gebeligi plan yapmamın sebebi yaş olmuş 37 Biran evvel karar vermem lazım ki eğer düşünmeyeceksem dr doğum sırasında rahmi yukarı kaldırıp dikecekmiş. Simdiden kararını ver dedi. Lütfen önyargılı olmayalım demiştim mesajımda. Hemen linçe hazırız valla pesÖnce sağlıcakla karnindakini bi doğur düşünürsün, evladın kızı erkeği olmaz.
Çok erken bir çocuk fikri için henüz.
Doğacak kızına haksızlık değil mi bu?
Buraya foto atmayı bilmiyorum ki yaaYa varsa fotosunu atar misin bendr alayim
Bizim bura haziranın sonuna doğru ısındığından sıcak yerleri düşünemedim o yönden haklısın hepsinin Bi zorluğu oluyor illaAma sicakta lohusalikta kolay degil emin ol bizzat yasadim. Hele 1 ay cati katinda oturuyoduk eridim delirdim sicaktab. 1 aylikken kizim tasindik klima taktirdik hemen
Benim de yaşım 37 ve ilk bebeğime hamileyimNiye haksızlık olsun. Ben onu istemiyo değilim ki. Tam tersi çok seviniyorum ilk kızımla birbirlerine yoldaş olurlar diye. Heyecanla bekliyorum. Simdiden 3. gebeligi plan yapmamın sebebi yaş olmuş 37 Biran evvel karar vermem lazım ki eğer düşünmeyeceksem dr doğum sırasında rahmi yukarı kaldırıp dikecekmiş. Simdiden kararını ver dedi. Lütfen önyargılı olmayalım demiştim mesajımda. Hemen linçe hazırız valla pes
Ama sicakta lohusalikta kolay degil emin ol bizzat yasadim. Hele 1 ay cati katinda oturuyoduk eridim delirdim sicaktab. 1 aylikken kizim tasindik klima taktirdik hemen
Anladım canım teşekkür ederimSuan benimde sondu :) doguma yakin uclarida kendileride hassaslasacaklae ve siserler
Ozelden atabilir misin:)Buraya foto atmayı bilmiyorum ki yaa
Inan delirmistim sicaktan:) surekli bebegi emzirmeye calisiyosun yapisiksiniz vicik vicik terliyosun falan zordu oda bayaBizim bura haziranın sonuna doğru ısındığından sıcak yerleri düşünemedim o yönden haklısın hepsinin Bi zorluğu oluyor illa
Hepsinin zorlugu ayriymis, mesela ilk hamileligim olsaydi bu kadar zorlanmazdim sanirim. Sicakta ufaklikla denize git, olmadi gezdir oyala yedir derken dinlenmeye firsat bulunamiyoBence de sıcakta lohusalık daha zordur .hamileliğin gözünü seveyimbenim lohusalık öncesinde nisana denk geldi.Gerçi Hastane ev arasında geçtiği için lohusa olmadım gibi hissediyorum.ama yine de zorlu bir süreç.en azından şimdi ne bekliyor beni biliyorum
Nst de hissetmediklerin de cikacak emin ol.Dün benim cok cıktı ama ben hissetmiyordum.Hatta sadece bir tanesini hissettim oda 100 lerdeydiBenim kasılmalarım biraz gün içinde sıklaştı gibi kızlar eskiye bakarak haftaya randevum var nst ye artık bağlanırım diye düşünüyorum ve bu kasılmalar orda da çıkıcak mı diye de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?