2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim burada 33tü valla ben kaç hissediyordum bilmiyorum ama her cam açık bana mısın demio birde benim evim şehrin en esen yerindedir rüzgar bedduası almış derler hatta bu sene töbe töbe bedduanın süresi dolmuş sanki

ben de tedirgindim ama hastane bayağı önlem almıştı. herkes maskeli ve eldivenliydi. bende kullanılan eşyalar kalkınca hemen değiştirildi falan. zaten tenhaydı nerdeyse kimse yoktu. ben memnun kaldım yani.
Benim gebeligim riskli o yuzden perinatolog takibindeyim yoksa bende memnun degilim verilen paralardan

Ay iç çamaşırı takmak işkence valla evde fora geziyorum annemde kızıyo tak sarkmasın diye ama dayanamıyorum sıcakta boguyo gibi beni bide sikisinca süt geliyo..napim sarksınlar boylw cok rahatim

Tahlilleri disarda yaptirdigimiz icin parali ama nst kendi aletidir cok sasirdim bakalim benden ne zaman isticek ogrenirim o zaman
Orası öyle haklisin.gecen de sancılarım olunca özel bir hastane acile gittik oradada nst ye baglamadan önce ekstra ücretli istiyormusunuz diye sordu.zaten korkuyla gitmişim tabi istiyorum dedim.aldılar nst ye faturaya yansıdı

Ay iç çamaşırı takmak işkence valla evde fora geziyorum annemde kızıyo tak sarkmasın diye ama dayanamıyorum sıcakta boguyo gibi beni bide sikisinca süt geliyo..napim sarksınlar boylw cok rahatim
Aniden kapı çalınca napacagımı şaşırmak dışında herşey güzel ama hamilelikten galiba uçları da çok çıkıyor belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…