2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İnan yiyesin gelmiyor. Yapasım gelmiyor. Zaten obezim. Yesem dert yemesem çocuk gelişmeyecek bunaldım. Şekerim açlık 85-105 arası tokluk 110-130 arası
Ama şeker yüklemesi 200 çıkmıştı. Doğuma kaldı 4 hafta çektiğimiz çileye gel

acaba böyle şekerini yükseltmeyecek ama sık sık tüketebileceğin bişey yok mu ya ☹

Benim de aynı sizinki gibi çıkıyor. Özellikle akşam açlıklarım yüksek çıkıyor. Şeker yüklemesinde benim de tokluk 200 çıkmıştı. İnsülin kullanmıyorum şimdilik. Zaten kullanmamak için kaçamaklar da aşırıya kaçmamaya çalışıyorum. Kötü bişey değil sağlık için önemli ama ben onu da stres yaparım kesin.

Sizin az kalmış. 2 buçuk aydır diyet yapıyorum. Normal doğum olacağı için daha 2 ayım var gerci bizim bazı sıkıntılı durumlarımı olduğu için ben doktordan sezeryan yapmasını isteyeceğim. İlk doğumu da normal aslında

acaba böyle şekerini yükseltmeyecek ama sık sık tüketebileceğin bişey yok mu ya ☹
Maalesef her seyi sınırlı yemek gerekiyor. Yaz günü çok da sınırlamak mümkün de olmuyor. Fazladan leblebi badem falan yiyorum bazen araögünlerde. Izgara et yerken de diyetisyen in verdiği miktara pek uymuyorum. Doyana kadar ekmeksiz yiyorum.

Benim bilgim de bu şekilde

Kaç paket aldın canım

Ay insallah hepsi oyle degildir ya hastanelere gitmemek icin kirk takla atiyoruz o kadar para oduyoruz
ben de tedirgindim ama hastane bayağı önlem almıştı. herkes maskeli ve eldivenliydi. bende kullanılan eşyalar kalkınca hemen değiştirildi falan. zaten tenhaydı nerdeyse kimse yoktu. ben memnun kaldım yani.

inşallah çarçabuk ve hayırlı bi şekilde atlatırsın bu dönemi. acıkmak çok kötü seni o yönden anlayabiliyorum. birkaç kez kahvaltıyı geç yaptım ama ölüyorum sandım açlıktan.

az daha sabır inşallah bitecek canım benim

Offf kızlar yaa bu ne sıcak valla sıcaktan ağlıycam otursam oturamıyorum kalksam az hareket ediyim diyorum nefes nefeseyim ev işi yapmak zaten imkansız bugün daha da mı sıcak yanıoz yanıoz
istanbul 35 i gördü bugün hissedilen kaçtır allah bilir. tüm camları açıp öyle gittim hastaneye ona rağmen sıcağı hissediyodum arabada valla. evde zaten durulmuyo. inan az miktarda hareker ediyorum artık sıcaklamayayım diye.

ben de tedirgindim ama hastane bayağı önlem almıştı. herkes maskeli ve eldivenliydi. bende kullanılan eşyalar kalkınca hemen değiştirildi falan. zaten tenhaydı nerdeyse kimse yoktu. ben memnun kaldım yani.
Bende şehir hastanesi doğumu istiyordum bizim burda vakalar çok arttı eşim yumuşar gibi olmuştu şimdi dahada katı oldu asla diyor konu kapandı dedi "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…