2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cerrahpaşa’dan geliyorum. Covid test yaptırdık. Patronum korona çıktı akşama sonucum pozitif çıkarsa acile gel dediler. Sabırla saatlerin geçmesini bekliyorum. Koku duyum yok. Onun haricinde iyiyim. Kanda bulgu yok. Neler olacak bakalım

koku duyun ne zamandır yok? sıkıntı etme bi sonucun çıksın önce bakalım.

Kızlar ben sabahları ne zaman uyansam sırt üstü yatmış oluyorum. Hayır uyanıkken de sırt üstü yatamıyorum. Nasıl oluyor bu uykuda anlamıyorum. Tehlikeli biliyorum ama bir türlü engel olamadım hemen sola yatsam da hep tedirginim. Bir de karnım çok büyüdü yani basketbol topu yutmuş gibiyim, ama kocaman. On bir kılo aldm, 34. Haftadayız, bebiş üç kg yakın, ama vücuduma göre karnım kocaman:) acaba erkek bebişlerde mi böyle, tuhaf hissediyorum. İlk gebeliğimdeki güzellikten eser yok, halbuki aynı kiloda sayılırım :/ Bazen çirkin hissediyorum hatta, hamile kafası işte:/ Eşim sağ olsun hep güzel şeyler söylüyor fakat patetes çuvalı hissiyatından depresyona girdim giricem. Bir ağırlaştım ki sanki Tlc deki ağır yaşamlardaki insanlar halt etmiş :) Eski halimize dönmek için doğum yaptıktan sonra da paylaşımlara devam edelim, belki birbirimizi gaza getiririz, kılolar giderken,

Yaa kötü düşünme canım, Allah korusun. İyi haberler almak kısmet olsun inşallah

Inşallah bir şey çıkmaz, iyi düşünelim iyi olsun
Annelere bisey olmasın

Geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkar.

Geçmiş olsun.inşallah korktuğun gibi olmaz içini ferah tut.

Yaw zaten bizdeki sağlıklı beslenme ve aldığımız vitaminler bağışıklığı güçlendiriyor inşallah negatif olur ama pozitifte de hafif geçer bence. Allah bebişlerimizi ve bizleri korusun inşallah

Ohh şükür anlayan birileri var beni Çok iyi yapmışsınız, gezmiş tozmuş hevesinizi almışsınız, çünkü çocuk demek, evlilik demek sorumluluk demek. Bende geç evlendim. 31 yaşındaydım. Hiç pişman değilim. Ama malum biyolojik saat diye bişey var acımasız Sağlıcakla gelsin yavrularımız inşallah da tek dersimiz bu olsun Neymiş bu arada erkek olma yöntemleri merak ettim

Gözünüz aydın sizin doğum sebebiniz neydi. Kac haftada kaç kilo doğdu. Erken hafta doğumda kilo gerçekten cok önemli mi drunuz söyledi mi
Teşekkür ederim doğum sebebim plasenta previa marjinal, aniden kanamam oldu o yüzden acil sezaryen oldum. Aslında kilo önemli değil ama benimkiler tek yumurta ikizi olduklarından haftasına göre birazcık küçükler. Tam 34 haftalık biri 2 kilonun biraz altında, biri de 1850 civarında doğdu, benimkilerde Emme refleksi henüz oluşmamış, bugün ilk kez biraz biberon almaya başladılar.

Ben de 35tim evlendiğimde valla yöntemleri hiç bilmiyorum.ateşini mi ne ölçüyormuş öyle bir şeyler söylüyordu.kuzenimin de dediğine göre googleda aratınca da çıkıyormuş sanırım erkek bebek yöntemleri diye.

Maşallah hemde 2 tane. Dua edin bizim için lohusa duasi alalim

Daha o gün kan testi bekliyorduk topikte hep beraber şimdi son aylara girdik sağlıcakla gelsin minikler

Canim insallah degildir gonlunu ferah tut. Ayrica cok sukur baya ilerlemissiniz bir skinti olmaz Allahin izniyle.

Aha biri beni anlatmis :)))) aynida ben. Gerci ben ilk gebeligimde 10 kg az kiloyla hamile kalmistim ama kiza hamileydim karnim cok asiri buyumemisti. Bunda erkek bebek oldugundan sanirim gecen ay gorenler hep kac gunun var diye sordu:) druma yakindim gulustuk. Gececek insallah hepsi. Ama dogum sonrasi birbirimizi gazlama olayina varim diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…