- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.581
Ay evet yaa aynı ekip bir doğum sonrası kilo verme grubu açsak ne güzel olurAha biri beni anlatmis :)))) aynida ben. Gerci ben ilk gebeligimde 10 kg az kiloyla hamile kalmistim ama kiza hamileydim karnim cok asiri buyumemisti. Bunda erkek bebek oldugundan sanirim gecen ay gorenler hep kac gunun var diye sordu:) druma yakindim gulustuk. Gececek insallah hepsi. Ama dogum sonrasi birbirimizi gazlama olayina varim diyorum:)
Anladim benim de oluyor taş gibi ama uzun sürmüyorHayır o değil.Karnın taş gibi sertlesıyor 1 dk kadar öyle kalıyor ya.Kasılmaları sanci olarak algiliyor
Hissettiğin nasıl birşeydi peki canım yani 100 lerde olanNst de hissetmediklerin de cikacak emin ol.Dün benim cok cıktı ama ben hissetmiyordum.Hatta sadece bir tanesini hissettim oda 100 lerdeydi
Ben temizlik yapmayacam kadın çağırıyorum ayda bir defa.etrafımdaki herkes beni tembihledi temizlik yapmamam konusunda.özellikle kolunu yükseklere kaldırma dediler.bebeğin emziği varmış o çıkınca bebek anne karnında ölüyormış ve son ayda bebeğini kaybeden anne adayları hep bu nedenden bebeklerini kaybediyorlarmışSlm kizlar bende 10 kilo almisim simdilik sis yok temizlege basladim ufaktan evde de tadilat olacak sicaktan bir isi 1 saatte yapiyorumbizim oglanda hareketli hamileligin yaza gelmesi hic iyi degilmis bebege daha yeni dun basladim alisveris yapmaya oda yakin yer var ordan. Dogumada kimse gelemedi Allah kolaylik versin bu donemde hepimize
Bende kadin cagiricam ufak tefek temizlik benimki buyuk temizlige bende yapamam evin uc katli dogumdan sonrada bir hafta hemsire geliyor burda ordan biraz rahat olucak ama Annem gelsin isterdim bir yandan da bilgisarda online derslerim var sicaklar zorluyor sadece neyse as kaldi diyorumBen temizlik yapmayacam kadın çağırıyorum ayda bir defa.etrafımdaki herkes beni tembihledi temizlik yapmamam konusunda.özellikle kolunu yükseklere kaldırma dediler.bebeğin emziği varmış o çıkınca bebek anne karnında ölüyormış ve son ayda bebeğini kaybeden anne adayları hep bu nedenden bebeklerini kaybediyorlarmışiki üç günde bir sil süpür yapıyorum banyoyu hergün yıkıyorum ama büyük temizliğe asla girişmiyorum.perdelerimi de doğımdan sonraya bıraktım hep.Allah sağlık versin doğımdan sonra da halledilir bir şekilde diye düşünüyorum.
Bende hipoglisemi var 2 yil once cikti ortaya. O yuzden veremiyorum eskisi gibi kilo. Kizima hamile kalmadan 10ayda 12.5kg vermistim hemde 10.5 kgsu yagdandi. Ah ahAy evet yaa aynı ekip bir doğum sonrası kilo verme grubu açsak ne güzel olur7.5 kilo almışım totalde.haşimato hastasıyım.kilolar milim milim gidiyor maalesef birbirimizi itekleye itekleye çarçabuk şu kilolardan kurtulsak ne güzel olur
Ay ben de kpssye çalışıyorum öğretmen olarak atanmak içinBende kadin cagiricam ufak tefek temizlik benimki buyuk temizlige bende yapamam evin uc katli dogumdan sonrada bir hafta hemsire geliyor burda ordan biraz rahat olucak ama Annem gelsin isterdim bir yandan da bilgisarda online derslerim var sicaklar zorluyor sadece neyse as kaldi diyorum
Yine vereceğiz inşallah.ben de gebelikten önce 63den 53e düşmüştüm ve tiroid hastası oldığumu da bilmiyordum.o kiloları milim milim verdim neler çektim nelerBende hipoglisemi var 2 yil once cikti ortaya. O yuzden veremiyorum eskisi gibi kilo. Kizima hamile kalmadan 10ayda 12.5kg vermistim hemde 10.5 kgsu yagdandi. Ah ah
Çok şükür canım idare edip gidiyoruz bir suyun az diyorlar bir iyi bu yeter diyorlar böyle böyle doğurcam zatenEvet papatyacım zaman gerçekten çok hızlı geçti. Nasılsın nasıl gidiyor son günler ?
Aman gitsinde yaza kadar baya vermis oluruz. Kisin zaten kalin kiyafetlerin icinde belli olmayiz:) en son 5 kilo verilmiyo ama onu biliyorum:)))Yine vereceğiz inşallah.ben de gebelikten önce 63den 53e düşmüştüm ve tiroid hastası oldığumu da bilmiyordum.o kiloları milim milim verdim neler çektim nelertam kiloyu verdim endokrin dokturna gittim ve tiroit hastası olduğumu öğrendim şu anda tiroid ilacı kullanıyorum bakalım bu şekilde nasıl gidecek kilolar? Hızlı mı yoksa yine yavaş mı
Aynen o son 5 kiloyla 3 kilo nedense bir havalara giriyorAman gitsinde yaza kadar baya vermis oluruz. Kisin zaten kalin kiyafetlerin icinde belli olmayiz:) en son 5 kilo verilmiyo ama onu biliyorum:)))
evet annelerimiz bebeği memeden kaydırma diyorlar o duruma. sanırım doğrusu plasentanın yerinden ayrılmasıydıBen temizlik yapmayacam kadın çağırıyorum ayda bir defa.etrafımdaki herkes beni tembihledi temizlik yapmamam konusunda.özellikle kolunu yükseklere kaldırma dediler.bebeğin emziği varmış o çıkınca bebek anne karnında ölüyormış ve son ayda bebeğini kaybeden anne adayları hep bu nedenden bebeklerini kaybediyorlarmışiki üç günde bir sil süpür yapıyorum banyoyu hergün yıkıyorum ama büyük temizliğe asla girişmiyorum.perdelerimi de doğımdan sonraya bıraktım hep.Allah sağlık versin doğımdan sonra da halledilir bir şekilde diye düşünüyorum.
hiç inip sormadı mı bişeye ihtiyacın var mı diyeAy ben de kpssye çalışıyorum öğretmen olarak atanmak içinbiz kadınlar hep bir mücadele içindeyiz maşallah
Geçen sene miyom ameliyatı olmuştum arada bir ablam geliyordu sağolsun çamaşırımı seriyordu ama yemekti bulaşıktı hep ben yapıyordum.annem zaten nereye yetişeceğini şaşırmış durumda ona gel de diyemem yazık kadına.yukarda kayınvalidem var ama saolsun Allah eksikliğini göstermesin bir tabak yemek bile getirmez.öyle böyle idare edecem artık yapacak başka bir şey yokEşim de sağolsun elinden geleni yapıyor çok şükür.Öyle böyle idare edecem artık
yapabiliyorsan yürü ılık duş al belki rahatladıkça geçerBu aksam belime ayri bir agri girmeye basladi. Arada kasilmam oluyor ama bayadir olan sekilde. Gariplik var hayirdir insallah. Bide sehir disindayim korkmaya basladim valla
Aynı gün hamilelik ve aynı hastalıkAy evet yaa aynı ekip bir doğum sonrası kilo verme grubu açsak ne güzel olur7.5 kilo almışım totalde.haşimato hastasıyım.kilolar milim milim gidiyor maalesef birbirimizi itekleye itekleye çarçabuk şu kilolardan kurtulsak ne güzel olur
Branşın ne canım bende kpss çalışıyorum ve mezuniyetim yetişti hazirandaki başvuruya başvurdumAy ben de kpssye çalışıyorum öğretmen olarak atanmak içinbiz kadınlar hep bir mücadele içindeyiz maşallah
Geçen sene miyom ameliyatı olmuştum arada bir ablam geliyordu sağolsun çamaşırımı seriyordu ama yemekti bulaşıktı hep ben yapıyordum.annem zaten nereye yetişeceğini şaşırmış durumda ona gel de diyemem yazık kadına.yukarda kayınvalidem var ama saolsun Allah eksikliğini göstermesin bir tabak yemek bile getirmez.öyle böyle idare edecem artık yapacak başka bir şey yokEşim de sağolsun elinden geleni yapıyor çok şükür.Öyle böyle idare edecem artık
Aman 15in 10u gitsindr onada sukrederim:)Aynen o son 5 kiloyla 3 kilo nedense bir havalara giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?