2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay evet yaa aynı ekip bir doğum sonrası kilo verme grubu açsak ne güzel olur 7.5 kilo almışım totalde.haşimato hastasıyım.kilolar milim milim gidiyor maalesef birbirimizi itekleye itekleye çarçabuk şu kilolardan kurtulsak ne güzel olur

Slm kizlar bende 10 kilo almisim simdilik sis yok temizlege basladim ufaktan evde de tadilat olacak sicaktan bir isi 1 saatte yapiyorum bizim oglanda hareketli hamileligin yaza gelmesi hic iyi degilmis bebege daha yeni dun basladim alisveris yapmaya oda yakin yer var ordan. Dogumada kimse gelemedi Allah kolaylik versin bu donemde hepimize

Ben temizlik yapmayacam kadın çağırıyorum ayda bir defa.etrafımdaki herkes beni tembihledi temizlik yapmamam konusunda.özellikle kolunu yükseklere kaldırma dediler.bebeğin emziği varmış o çıkınca bebek anne karnında ölüyormış ve son ayda bebeğini kaybeden anne adayları hep bu nedenden bebeklerini kaybediyorlarmış iki üç günde bir sil süpür yapıyorum banyoyu hergün yıkıyorum ama büyük temizliğe asla girişmiyorum.perdelerimi de doğımdan sonraya bıraktım hep.Allah sağlık versin doğımdan sonra da halledilir bir şekilde diye düşünüyorum.

Bende kadin cagiricam ufak tefek temizlik benimki buyuk temizlige bende yapamam evin uc katli dogumdan sonrada bir hafta hemsire geliyor burda ordan biraz rahat olucak ama Annem gelsin isterdim bir yandan da bilgisarda online derslerim var sicaklar zorluyor sadece neyse as kaldi diyorum

Bende hipoglisemi var 2 yil once cikti ortaya. O yuzden veremiyorum eskisi gibi kilo. Kizima hamile kalmadan 10ayda 12.5kg vermistim hemde 10.5 kgsu yagdandi. Ah ah

Ay ben de kpssye çalışıyorum öğretmen olarak atanmak için biz kadınlar hep bir mücadele içindeyiz maşallah
Geçen sene miyom ameliyatı olmuştum arada bir ablam geliyordu sağolsun çamaşırımı seriyordu ama yemekti bulaşıktı hep ben yapıyordum.annem zaten nereye yetişeceğini şaşırmış durumda ona gel de diyemem yazık kadına.yukarda kayınvalidem var ama saolsun Allah eksikliğini göstermesin bir tabak yemek bile getirmez.öyle böyle idare edecem artık yapacak başka bir şey yok Eşim de sağolsun elinden geleni yapıyor çok şükür.Öyle böyle idare edecem artık

Bende hipoglisemi var 2 yil once cikti ortaya. O yuzden veremiyorum eskisi gibi kilo. Kizima hamile kalmadan 10ayda 12.5kg vermistim hemde 10.5 kgsu yagdandi. Ah ah
Yine vereceğiz inşallah.ben de gebelikten önce 63den 53e düşmüştüm ve tiroid hastası oldığumu da bilmiyordum.o kiloları milim milim verdim neler çektim neler tam kiloyu verdim endokrin dokturna gittim ve tiroit hastası olduğumu öğrendim şu anda tiroid ilacı kullanıyorum bakalım bu şekilde nasıl gidecek kilolar? Hızlı mı yoksa yine yavaş mı

Aman gitsinde yaza kadar baya vermis oluruz. Kisin zaten kalin kiyafetlerin icinde belli olmayiz:) en son 5 kilo verilmiyo ama onu biliyorum:)))

Bu aksam belime ayri bir agri girmeye basladi. Arada kasilmam oluyor ama bayadir olan sekilde. Gariplik var hayirdir insallah. Bide sehir disindayim korkmaya basladim valla

evet annelerimiz bebeği memeden kaydırma diyorlar o duruma. sanırım doğrusu plasentanın yerinden ayrılmasıydı

ben de her gün süpürge açıyorum mutlaka 3 günde 1 de siliyorum toz alıyorum. camlarım toz içinde

hiç inip sormadı mı bişeye ihtiyacın var mı diye

Aynı gün hamilelik ve aynı hastalık bende 5 senedir hipotiroid geçen yazdan beride haşimato hastasiyim milletin 1 haftada verdiğini 2 3 haftada zor veriyorum aç geziyorum resmen gece karnım guruldayarak uyuyorum diyet yapınca sabah olsada kahvaltı yapsam diye hayallerle her gece

Branşın ne canım bende kpss çalışıyorum ve mezuniyetim yetişti hazirandaki başvuruya başvurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…