2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben tiroidi bildiğim için 2 gün diyet yapıyordum 3.gün ben veremiyorum diyip bırakıyordum 67 kilo olmuştum üniversiteye basladıgım sene bir gaza geldim eşimlede yeni konuşmaya başlamıştık zaten 53 kiloya kadar düştüm ama şimdi 71 olmuşum ağlamak istiyorum

Bende hayatimin en fazla kilosunu goruyorum. Kizimda 67,5la dogurmustum. Simdiyse daha simdiden70-71leri goruyorum

Yurumek iyi gelirmiki deniyim valla. Dusu daha 3-4 saat once almistim saclarim bile islak:) oglumda masallah yerinde durmuyo:)
valla aklıma bunlar geldi

ben geçtim belimi yalancı sancılar gelince şu korkudan bayılan keçiler gibi olduğum için benden anca böyle tavsiye çıkar

valla aklıma bunlar geldi

ben geçtim belimi yalancı sancılar gelince şu korkudan bayılan keçiler gibi olduğum için benden anca böyle tavsiye çıkar
Kiz guldurdun beni:) korkma korkma. Kizimda son 3 hafta agladigimi bilirim kasilmalarin bazilarinda. Bunda belime agri girmesi garip geldi sadece. Haftaya carsambaya kadar bekleyecegim bakalim nst isticem drumdan

Kiz guldurdun beni:) korkma korkma. Kizimda son 3 hafta agladigimi bilirim kasilmalarin bazilarinda. Bunda belime agri girmesi garip geldi sadece. Haftaya carsambaya kadar bekleyecegim bakalim nst isticem drumdan
inşallah önemli bişey değildir tecrübelisin zaten sıkıntı etme

hiç inip sormadı mı bişeye ihtiyacın var mı diye
Hayır hiç sormadı maalesef yani onda öyle incelikler yoktur.geçen yaz miyom ameliyatı oldum bir kere geldi balkonumu yıkadı o da sırf oğluna yaranmak için bana da aklınca iş öğretmeye çalıştı.balkon kapısının ağzını sildi diyor ki bak böyle yapacaksın içimden dedim ki çünkü hiç bilmiyorum,hiç de bugüne kadar temizlik yapmadımGeçenlerde görümcemle eşini yemeğe davet ettim mesela doğal olarak kendisi de geldi onu davet etmememe rağmen görümcemle eşi yok biz gelemeyiz sen hamilesin,senin elinden yemek yenmez günahtır diyorlar benim kayınvalide de çıt yok çünkü kendisi istiyor ki çocuklarına sonsuz izzeti ikramda bulunalım.hoş ben kendi insanlığımdan davet ettim görümcemi ama kv bu hareketleri artık çok fazla canımı sıkmaya başladı.Allah yüzüme baksa atanıp gitsem de ondan da bu cahil hareketlerinden de kurtulsam

Allah korusun kotu düşünmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…