2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İnşallah negatiftir canım Rabbim içini ferahlatsın inşallah

Bide bazen afedersin mecburiyetten tuvaletimi tutuyorum yani elimdeki işi bitirmeden gidemiycek durumda oluyorum sanırım oda karnımda ağrı yapıyor biraz

Aman ha sakın tutma malum idrar yolu enfeksiyonu yapar bir de onunla uğraşırsın Allah korusun

1 haftadır kaburgalarım öyle bir ağrıyor ki, yatamıyorum oturamıyorum dönemiyorum İlk trimesterdan daha zor geçiyor sanki sonuncu...

Sanki ben yazdım bunu... Umarım atanır gideriz de gerçek manada yalnız kalırız en azından uzağız diye böyle oldu diyebiliriz

Sanki ben yazdım bunu... Umarım atanır gideriz de gerçek manada yalnız kalırız en azından uzağız diye böyle oldu diyebiliriz
İnşallah canım inşallahhhh Allah emeklerimizi boş çıkarmaz inşallah.iki canlı halimizle girdiğimiz bu mücadeleden alnımızın akıyla çıkarız inşallahhh

inşaallah hayırlısıyla atanırsın

30+2 de 1700 cıktı kilosu..dr haftasiyla uyumlu dedi..ölçümde yanlışlık yapılmış olabilir mi acaba cnm
Yok canım doğru çünkü boyu uzamış boyumuz hep 1 hafta önde çıkıyor ve 1 hafta önde çıkmış ama kilo 1675 cıktı 31+2 de artan 85 gr da eminim boy ölçümüde içine katılıp ortalama bir kilo veriyor ya o yüzden arttı bence çünkü karın çevresi 8 gün geri çıkıyor kilosu 5 gün geri çıkıyor ama boyu 1 hafta ileri heralde babasına çekecek uzun boylu zayıf olacak kendimi öyle teselli ediyorum eşime de dedim dün çocuğu kendine benzetmişsin karnı yok boyu uzun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…