2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Covid pozitif çıktı cerrahpaşada bekliyorum kan verdim tekrar. Dualarınızı esirgemeyin. Tez atlatayım Hayırlı bayramlar
Çok geçmiş olsun canım hiç dert etme bu haftada hemencik geçirirsin inşallah, bebişe zaten zararı yok. Birsürü vitamin kan ilacı ve tabi önce Allah seni ve bebişini korusun. Sıkıntısız geçirirsin inşallah

Covid pozitif çıktı cerrahpaşada bekliyorum kan verdim tekrar. Dualarınızı esirgemeyin. Tez atlatayım Hayırlı bayramlar
Geçen gün doğum hikayesi anlatan birini okumuştum 32 veya 33 haftalıkken covid olmuş ama çok şükür atlatmış bebeğinide sağ salim doğurmuştu. İnşAllah sende atlatacaksın çok geçmiş olsun

sakın öyle üzülüp ağlayıp moralini düşürüp bağışıklığını etkileme. illa ki müdahele ederler, sen hamilesin ekstra özen gösterirler. dünya kadar takviye alıyoruz onu geçtim bebek beslensin diye dünya kadar yararlı şey yiyoruz. gör bak onlar da koruyacak seni.

sen sakin kalmaya çalış yeterli.

Canim Rabbim yardimcin olsun insallah cok hafifce atlatirsin. Arkadasimin arkadasida dogumuna 20 gun kala olmus sadece ishal olmus atlatmis

1 haftadır kaburgalarım öyle bir ağrıyor ki, yatamıyorum oturamıyorum dönemiyorum İlk trimesterdan daha zor geçiyor sanki sonuncu...
Allah yardımcımız olsun benimde öyle sırt bel ağrısı kasıklarıma giren ağrı ağlıyorum çoğu zaman bunlar doğum sancısı mi yoksa bebek büyüdü diye mi bilmiyorum arada rahatlıyor ki rahimdeki kasılmalar da cabasi

Allah yardımcınız olsun tez zamanda toparlarsiniz inşallah hiç tasalanma korkma kimler atlattı kimler özelikle hamile tanıdıklarım bile atlattı çok rahat iyi düşün iyi olsun

Güzel anne arkadaslarim hepimizin az kaldi Allahin izniyle ben son zamnlar gün yaklastikça cok sinirli ve stresli hissediyorum kendimi dua da ediyirum 2..hamililegim bu duygu karışıklığı dogum sonrasida sürmez insallh duygularda yipratiyormuş insani.. rabbim şükürler olsun annelik guzel mükafat ama zor iste

Dualarımız seninle inşallah çabucak atlatırsın

bu arada herkese iyi bayramlar
Ben çok yorulduğumda hiç yatamıyorum nefes alamıyorum sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…