- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.661
hormonlar yüzünden inan. hepimizi daha sabırsız ve sinirli yaptı sanırım.Güzel anne arkadaslarim hepimizin az kaldi Allahin izniyle ben son zamnlar gün yaklastikça cok sinirli ve stresli hissediyorum kendimi dua da ediyirum 2..hamililegim bu duygu karışıklığı dogum sonrasida sürmez insallh duygularda yipratiyormuş insani.. rabbim şükürler olsun annelik guzel mükafat ama zor iste
yaprak kıpırdamıyor ya. olduğunuz yerlerde de öyle mi?
Allah yardımcın olsun canım, tez vakitte atlatacaksın inşallah. Lütfen moralini yüksek tut, bebeğin de sen de iyi olun, sağlıkta kavuşun birbirinizeCovid pozitif çıktıcerrahpaşada bekliyorum kan verdim tekrar. Dualarınızı esirgemeyin. Tez atlatayım Hayırlı bayramlar
Çok geçmiş olsun inşallah çok rahat atlatırsın canım dualarım seninleCovid pozitif çıktıcerrahpaşada bekliyorum kan verdim tekrar. Dualarınızı esirgemeyin. Tez atlatayım Hayırlı bayramlar
Aynen canm hemde naail sabırsızlik da zirvedeyimhormonlar yüzünden inan. hepimizi daha sabırsız ve sinirli yaptı sanırım.
Şimdi nasılsın5-5-10 dk dır belimden yanlarıma vuran bir ağrı var. inşallah kötü bişey değildir ya.
banyoya girdim çıktım şimdi hiçbi şey olmamış gibiyim. sıfır ağrı. neydi nasıl geçti anlamadım.Şimdi nasılsın
Son aylar bu tarz ağrılar olabiliyor. Sakin ol canım.banyoya girdim çıktım şimdi hiçbi şey olmamış gibiyim. sıfır ağrı. neydi nasıl geçti anlamadım.
Her seyin bir cozumu var.esin zaten dogumda yaninda olur ilk gunler.diger gunler de kotu olursan bir yardimci cagir gelsin iki uc gunlugune temizligini isini gucunu yapsin.Allah can sagligi versin kimseye muhtac etmesin.Kızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Hiç üzülme eşin var ve 2. Çocuk olduğu için tecrübelisidir benim ilk çocuğumda herşeyimle kayınvalidem ilgilenmişti ama maalesef vefat etti annem gelemem diyor turlara gidiyor gezmeye doğumdan 1 hafta sonra sınava gideceğim abimler doğuma gelecekti sınavdan sonra gelin dedim tatil bölgesi olduğu için denize de gidebilsinler diye arkadaşım olacak doğumda Allah kolaylığını verirKızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Ilk dogumumda annem 5 gun kaldi sadece yanimda. Sonra annem yazliga kaynanamda memleketine gitti. 1 aylik cocukla ev bile tasidim. Allahin izniyle hepsinin ustesinden gelecegiz canim uzme kendini. Su dunyada her zaman tek kalemsin onu anladim anne olduktan sonra, aile vs pek yalanKızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Canım hiç canını sıkma bence Allah bir şekilde işleri kolaylaştırıverir.geçen sene miyom ameliyatı oldım,ameliyatı farklı bir şehirde oldum ve yanımda sadece eşim vardı.ameliyattan sınra giyeceğim geceliğime kadar o aldı.ertesi gün evimize geldik sanırım sadece o gün eşim yukarda annesinde yedi yemeğini,sonra hep ben yaptım.ailelemle de aynı şehirdeyim ama benim babamda da bir dünya kronik hastalık mevcut ve annem de hasta.arada bir ablam geldi çamaşırımı serdi falan ama geri kalan her şeyi ben yaptım.ve benden 15 adet miyom çıkarıldı.en büyüğü 5.5 cm bir küçüğü 4.5 cm ve diğerleri de 4,3,2 cm büyüklüklerğnde toplam 15 tane.onun için ameliyatım çok ağırdı.tam 20 gün iki büklüm yürüdüm ama Allah yardım etti.şimdi eylülün sonunda doğumun var yine tek olacam.Hastaneye ablam gelecek ama onun da iki tane çocuğu var sonrasında yine yalnız olacam ysniiKızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
belki de hayırlısı böyledir canım benim niye ağlayıp bebeği strese sokuyosun. boşver gelemesinler. kızın maşallah 12 yaşında fırsat buldukça o bile yardım eder sana. eşinle yardımlaşarak halledersiniz her şeyi evelallah. ablan da 2 gün gelebilecekse haftasonuna denk getirir gelmişken fazla fazla yemek yapar, temizlik yapar. diğer haftasonu bi kere daha gelse bitti gitti.Kızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Benimde gelemiyorlar kaynanam. hem görümcem ilkokula gidiyor okula başlayacak diye gelemiyor hemde ben bebek yıkamayı bilmem diyor 2 cocugundada büyük ihtimalle zamanında kendi kaynanasıgille oturdugu için o halletti. Benim annemde hem kendisi hasta kas erimesi var yürürken düşüveriyor hemde evde hasta babam var annem yinede ben gelirim diyor ama onun gelmesine benimde yüreğim razı gelmiyor 13 14 saat yol sürecek çünkü gelse bile kendi işini zar zor yapıyor nasıl hem bana bakacak hem ev işi yapacak . Bende kendim kpss ye girdikten sonra yani 37 haftalıkken memlekete gideceğim doğuma kadar annemgilde duracağım doğumu yapınca kaynanamgile geçecegim annemgille yakın oturuyorlar zaten annem yine günde gelir gorur beni kaynanamın kendiside demiş doğum yapana kadar annesigilde dursun doğum olunca bizde dursun annesi kaldıramaz edemez birşey olsa diye. Bende böyle arada aklıma gelip gelip ağlıyorum evimde kalsaydım da yardıma gelecek birileri olsaydı diye. Evde olsam eşim doğumda yanımda olurdu ama memlekette doğum başlayınca izin alıp yola çıkacak o gelene kadar ben zaten hastaneden bile çıkarım. Üstelik o kadar acı çekeceğim isterdim ki o anlarımda yanımda olsun hem görsün ne zor birşeymiş diye. Ama işte şartlarKızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Kızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?