2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar ödemleriniz arttı mı? Benim eller ayaklar resmen mayalanmış hamur gibi ve günde 2 litreden fazla su içmeme,tuzu olabildiğince azaltmama rağmen..Bir de özellikle akşamları sabaha kadar mide bulantısı çeken var mı? Benim mide bulantılarım iyiyden iyiye dayanılmaz bir hal almaya başladı ((

Benimde öğürmelerim geri geldi nerdeyse çıkarıcam kokulardan etkilenmem de arttı

benim bugün sabahtan akşama kadar bulantım vardı, hala var. mutfağım yeniden kokmaya başladı

Bende de kimse olmayacak. Üstelik 4 yasında da bir bıcırık var evde. Kafama takmıyorum. Eşim yırmı gün filan izinde olacak, o süreçte toparlanma olur diye umuyorum. Kendını değersiz hissetme, Allah kimseye muhtaç etmesin. Kızın var 12 yaşında ne güzel ona emanet edersin. Ben duşa bile giremem yani beterin beteri var beni düşün mutlu ol :))

Kızlar imdat! Bacaklarım kollarım ağrıyor diye oturup ağlıcam şimdi ağrı kesici mi içsem napsam dün eşimin köyüne gittik doğru düzgün ayakta kalmadım bile ama eve bi geldim ayaklarım davul gibi üstüne basamıyorum bugünde kollarım bacaklarım çok ağrıyor kesip atsam daha az acır. Deniz kenarına gittik serin olur diye orda iyiydim eve geldim misafir var dayanamayıp kaçtım yattım şuan çok kötüyüm

Beterin beteri evet bende ki afacanda 3 yasinda :)))

Yürüyüş yapmayı dene, hareketsizlikten de olmuş olabilir

İkiside köyde olacak. Allah can sağlığı versin. Rabbim elbet bir kolaylık verecek

Merhaba , sizinle aynı gündeyiz. Nasıl gidiyor ? Bana Dr 38. Hafta alabiliriz dedi. Çok panikledim :)

Merhaba , sizinle aynı gündeyiz. Nasıl gidiyor ? Bana Dr 38. Hafta alabiliriz dedi. Çok panikledim :)

Canım bana dedin galiba diğer arkadaşın hamilelik imzası yokmuş ben yazayım durumu

Ağırlaştım ve kolayca nefes nefese kalabiliyorum bir de sol tarafa yatmaktan mı bilmiyorum ama sol kaburgalarım ağrıyor sürekli, bu haftalarda bebik aşağı inecekmiş ve rahatlayacakmışız inşallah. onu bekliyorum

Doktor kontrolüme 10 gün var, 37.haftada görüşeceğiz. 38.haftada da çatı muayenesi ve doğum planı yapacakmışız şimdilik normal görünüyor inşallah öyle olur durumlar böyle

Bir de hala toplamadım çantayı, şifonyerin üstünde beni bekliyor günlerdir

Kızlar hastane çantasını hazırlarken keselere takım halinde koyayım dedim
Her keseye alt üst takım çorap eldiven ağız mendili bez şapka koydum içine çıtçıtlı zıbın mı koyayım (kısa /sıfır kol ?) Yoksa bu kruvaze içliklerden mi koymalı
Hemşirelere vereceğim keseye ekstra battaniye koydum
Bir battaniye isimli hastane çıkışının takımındakini koydum çantaya
3 takım kıyafet koydum sizce yeterli mi

Evet sana söyledim . Diğeri araya nasıl girdi anlamadım :) ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadım ama daha ütülemedim :)))
Benim baştan beri sol tarafım hep ağrıdı. Kaburga, böbrek , kasık ne varsa :)
Benim Dr her hafta kontrole çağırıyor. Her şey normal doğum gibi görünüyor fakat gebelik şekeri var ondan dolayı 38. Haftada alabiliriz diyor. Sıcaklardan mı nedir ben 2 haftadır kilo alamadım. Ona takıldım. Doğum yaklaştıkça " ay doğmasa biraz daha beklese " demeye başladım.:) Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…