- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.681
Oluyor bende de ara ara, sonra bi tuvalete giditorum az yürüyorum falan geçiyor uzamıyor çok.Kızlar sizde de aşağıda vajinada vajinanın biraz üstünde ara ara sızlama oluyor mu
Kızlar sizde de aşağıda vajinada vajinanın biraz üstünde ara ara sızlama oluyor mu
Benimde öyle sızlayıp geçiyor sonra bi ara yine sızlıyor inşAllah normaldir yaOluyor bende de ara ara, sonra bi tuvalete giditorum az yürüyorum falan geçiyor uzamıyor çok.
Sızlama da oluyor mu bende böyle anlık sızlayıp geçiyorBende oluyor vajinam ve etrafındaki bütün kaslarım kasılıyor kramp giriyor son 10 gündür
Benimde öğürmelerim geri geldi nerdeyse çıkarıcam kokulardan etkilenmem de arttıArkadaşlar ödemleriniz arttı mı? Benim eller ayaklar resmen mayalanmış hamur gibive günde 2 litreden fazla su içmeme,tuzu olabildiğince azaltmama rağmen..Bir de özellikle akşamları sabaha kadar mide bulantısı çeken var mı? Benim mide bulantılarım iyiyden iyiye dayanılmaz bir hal almaya başladı ((
Evet kokular berbat bir durum zaten.dün kurbanla eşim ilgilendi ben mutfağa bile giremedim.öğüre öğüre bir hal oldum :/Benimde öğürmelerim geri geldi nerdeyse çıkarıcam kokulardan etkilenmem de arttı
benim bugün sabahtan akşama kadar bulantım vardı, hala var. mutfağım yeniden kokmaya başladıArkadaşlar ödemleriniz arttı mı? Benim eller ayaklar resmen mayalanmış hamur gibive günde 2 litreden fazla su içmeme,tuzu olabildiğince azaltmama rağmen..Bir de özellikle akşamları sabaha kadar mide bulantısı çeken var mı? Benim mide bulantılarım iyiyden iyiye dayanılmaz bir hal almaya başladı ((
Bende de kimse olmayacak. Üstelik 4 yasında da bir bıcırık var evde. Kafama takmıyorum. Eşim yırmı gün filan izinde olacak, o süreçte toparlanma olur diye umuyorum. Kendını değersiz hissetme, Allah kimseye muhtaç etmesin. Kızın var 12 yaşında ne güzel ona emanet edersin. Ben duşa bile giremem yani beterin beteri var beni düşün mutlu ol :))Kızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Beterin beteri evet bende ki afacanda 3 yasinda :)))Bende de kimse olmayacak. Üstelik 4 yasında da bir bıcırık var evde. Kafama takmıyorum. Eşim yırmı gün filan izinde olacak, o süreçte toparlanma olur diye umuyorum. Kendını değersiz hissetme, Allah kimseye muhtaç etmesin. Kızın var 12 yaşında ne güzel ona emanet edersin. Ben duşa bile giremem yani beterin beteri var beni düşün mutlu ol :))
Evet bende fena oldum dün heryer kokuyordu çok fenaEvet kokular berbat bir durum zaten.dün kurbanla eşim ilgilendi ben mutfağa bile giremedim.öğüre öğüre bir hal oldum :/
Ağlanacak halimize gülüyoruz sanırımBeterin beteri evet bende ki afacanda 3 yasinda :)))
Yürüyüş yapmayı dene, hareketsizlikten de olmuş olabilirKızlar imdat! Bacaklarım kollarım ağrıyor diye oturup ağlıcam şimdi ağrı kesici mi içsem napsamdün eşimin köyüne gittik doğru düzgün ayakta kalmadım bile ama eve bi geldim ayaklarım davul gibi üstüne basamıyorum bugünde kollarım bacaklarım çok ağrıyor kesip atsam daha az acır. Deniz kenarına gittik serin olur diye orda iyiydim eve geldim misafir var dayanamayıp kaçtım yattım şuan çok kötüyüm
İkiside köyde olacak. Allah can sağlığı versin. Rabbim elbet bir kolaylık verecekKızlar merhaba şimdi aldığım habere göre bana 5 dakika uzaklıkta oturan kayınvalidem doğuma gelemeyecekmiş sebebi de şu kayınpederim kanser tedavisi görüyordu o yüzden Ağustosa kadar hep evdelerdi.Tedavi tamamlandı kanseri yendi zaten basit bir kanser türüydü ve bu yüzden yazlığa gidip biraz kafa dinleyeceklermiş,çok sıkılmışlar vs...Annemde 75 yaşındaki babama bakıyor tüm kronik hastalıklar mevcut babamda kalp şeker vs... o da onu bırakıp gelemezmiş şu an topu birbirine atıyorlar biri o gelsin diye diğerine.eşim de annem gelmesin boşver gitsinler çok sıkıldı onlar diyor koronadan beri çıkmazmışlar,biz idare ederiz diyor.Evde 3 kişi olacaz ben,eşim ve 12 yaşındaki kızım tabi okul açılmış da olacak kızım okulda olacak büyük ihtimalle eşim işe gidecek.Sabahtan beri ağlıyorum,ablam var ama o da çalışıyor ancak 2 gün kalabilir.kaynanama da muhtaç olmak istemiyorum siz de durumlar nasıl?Doğuma gelmeyecek var mı ailesinden?
Ben hamileliğin fiziksel zorluklarından ziyade duygusal etkilerinden çok yoruldum , eşimi bazen çok zıt görüyorum , aslında eşim değişmedi , hareketleri , tepkileri, karakteri tamamen aynı. Ama ben tahammül edemiyorum. Oyun oynuyor , geç yatıyor kavga çıkarıyorum , yüzüm gülmüyor. Onun için hiç bişey yapmak istemiyorum. Bebeğin gelişiyle ilgili hazırlıklarda eşim çok ilgisiz ve isteksiz herşeyi ben hallediyorum , sen hamilesin şunu yapma sen hamilesin taşıma gibi konuşmalarda hiç olmadı , ben eskisi gibi yorulmaya devam ediyorum . Bazen çok ilgili merhametli gibi davranıyor haksızlık ediyorsun diyorum , ertesi gün ben yine herşeyde yalnız kalıyorum . Ayrılmak istiyorum ama sonrası bu durumları ailelerle konuşmak ve tabi eşim asla ayrılmakyo. İşin içinden çıkamıyorum. Dertlerini ailesi ile arkadaşlarıyla heryönüyle paylaşabilen biri değilim ama burada
Merhaba , sizinle aynı gündeyiz. Nasıl gidiyor ? Bana Dr 38. Hafta alabiliriz dedi. Çok panikledim :)"Basit bir kanser türü" demesek mi acaba... Allah her çeşidinden muhafaza etsin bizleri amin...
Ben de kayınvalidemi istemiyorum ama annemin gelip gelemeyeceği belli değil çünkü 2 hafta sonra kardeşimin düğünü var. Ben ya annem gelir ya da eşimle tek oluruz diyorum. kayınvalidemi istemiyorum o konuda kesinlikle eminim.
Eşim de düğüne gidenler 15 gün göremez bebeği diyor virüs daha geçmedi diye.
Kısaca yalnızım gibi görünüyor...
Sonunu düşünen kahraman olamaz, bilmem ne kacinilmazsada artik bakcaz tadini cikarmayaAğlanacak halimize gülüyoruz sanırımolacak olan olacak naapalım
Merhaba , sizinle aynı gündeyiz. Nasıl gidiyor ? Bana Dr 38. Hafta alabiliriz dedi. Çok panikledim :)
Evet sana söyledim . Diğeri araya nasıl girdi anlamadım :) ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadım ama daha ütülemedim :)))Canım bana dedin galiba diğer arkadaşın hamilelik imzası yokmuş ben yazayım durumu
Ağırlaştım ve kolayca nefes nefese kalabiliyorum bir de sol tarafa yatmaktan mı bilmiyorum ama sol kaburgalarım ağrıyor sürekli, bu haftalarda bebik aşağı inecekmiş ve rahatlayacakmışız inşallah. onu bekliyorum
Doktor kontrolüme 10 gün var, 37.haftada görüşeceğiz. 38.haftada da çatı muayenesi ve doğum planı yapacakmışız şimdilik normal görünüyor inşallah öyle olur durumlar böyle
Bir de hala toplamadım çantayı, şifonyerin üstünde beni bekliyor günlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?