2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ah kuzum ah uzme kendini, insanlar densiz. Bu pandemi iyice sapittirdi insanlari. Mumkun oldugunca konusmamaya calis, esinde anlayis gostersin. Sinirlerimiz gerildi hepimizin iyice. Bir animiz bir animiza uymuyo ama hepsi gececek. Yeterki miniklerimizle iyi olalim. Hem bak benimde sabah kontrolum var ikicigimizde guzel haberler vericez tamam mi, iyi dusunelim iyi seyler olsun

Canim guzel haberler vermen dilegiyle, Rabbim miniginle yardimciniz olsun. Kizimda ayni senin haftandaydim 36+6da agriyla gittim acildeki dr acilma varmi diye baktiktan sonra lekelenmem olmustu. Simdi 3 yasinda zehir gibi bjr kizim var. Sizde saglikla kavusun ins

Aynen yaaa
Benim 24ekim görünüyor ama tüp bebek olduğu için doktor riske atmamak adına sezaryen demişti sezaryen olursa 15 ekim haftasında oluyor herlde
Hm evet 10 ekim haftasına filan olur herhalde. Sen olsun yine de ekim annesi ol, eylül erken olur. ❤ Tüp bebek olunca sezeryan olduğunu bilmiyordum.
Bende de rahimde arkuat olduğu için erken doğum riski vardı, bebeğim 40 haftayı doldurmayabilir. Zaten 39 haftada doğsa eylül sonu oluyor, benim yüksek ihtimal eylül galiba.

İnşAllah canım ekimde doğsun inşAllah kesin sezaryen diye birşey yok normalde olabiliyor ama genelde riske atmak istemiyorlar 38lerde alıyorlar bazı doktorlar bende hiç riske girmek istemiyorum 40lara kadar bakalım tabi nasip..
Daha öncede sormuştum söylemiştin ama unuttum K.bakma canım arkuat ne oluyordu evet senin Eylül olma ihtimali yüksek

ya düdüklüde daha çabuk oluyo diye onda yapayım dedim ama ödüm kopuyo düdüklüden

3 sene olacak neredeyse alalı daha bi kere bile kullanmadım
Düdüklün nasıl bilmiyorum canım ama mısırlarını içine koyuyorsun boyutuna göre sığmazsa ortadan böl mısırlarını sonrada baya bi yani su koy göz kararı koy mısır suyu sever sonra kapağını kapat düdüğü yukarı da olsun sonra düdüklüden ses gelmeye başlayınca indir indirdikten bi 20 30 dk sonra altını kapat biraz dinlensin ama 5 dk falan hemen açma kapağını sonrada düdüğünü tekrar yukarı kaldır aç yani bizim düdüklü de ben böyle pişiriyorum ama senin düdüklüyü bilemiycem

Şu sorunlu,düşüncesiz kayınvalidelerin hepsini öldüresim geliyor herkes zaten kadın doğum uzmanı oldu başımıza

benim düdüklüm anne düdüklüleri gibi değil ya çok elit

2 programlı üstten çevirmeli zımbırtısı olan bişry.

Aman en sağlıklısı hangisi ise öyle olsun doğum şekli ve zamanı çok da önemli değil. Anne ve bebek için en iyi zaman ne ise o olsun, en temizi aslında 38. haftalik iken doğması. En azından aklınızda bir tarih var o zaman bellidir az çok.

Rahim kalp şeklinde benim, normalde üst tarafı armut şeklinde olur ya. Basik oluyor üstten kalp olunca. Çok erken olmasın tabi ama ben de 38 çok istiyorum doğum haftası olarak.

işin ilginci ben dokunursam o anlarda devam ediyor ama eşim dokunup hissetmek isterse anında duruyor. çok değişik bizim kız
Ay benim oğluşum da aynı.babası dokunduğu an put kesiliyor beyefendi ya babasını sevmiyor ya da ne kadar şımarık olduğunu babasının bilmesini istemiyor

Canım hayırlısı olsun hafta olarak kaçtın 35+4te kızımı doğum yaptım az ufaktı ama kuvez ne olmadı bide nişan gelince 1hafta bile durabiliyor serum fayda eder inşallah haber bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…