2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar gece uyuyamıyorum yaa sabah gün ışırken dalabiliyorum çok sıcak oluyor sizin kendinizce çözümünüz varmı
Sabah dört bucukta duşa girdiğim oldu, biraz rahatlıyorum bazen dalabılıyorum duştan sonra. Baktm gece uyuyamıyorum, saat kaç olursa olsun soğuk suya atıyorum kendmi. Valla yaz hamileliliği yaşamayan hamileyim demesin bana bundan sonra

Duşa girmwyede korkuyorum su çok ii gelmez derler ya bidefa anca giriyorum ondada saç taramak zulm geliyor ne zor geçiyor şu günler son 3 haftam gibi hissediyorum 37de doğurcam sanki az daha sabr diyorum kendime
Aksine su çok iyi gelir diye biliyorum ben, sancıda bile duşu öneriyorlar hep.

Aynenn bende diyorum yazın çoook zormuşşş

Aksine su çok iyi gelir diye biliyorum ben, sancıda bile duşu öneriyorlar hep.
İşte doğumu hızlandırdığı için sancının başlamasına sebeb oluyor Allah korusun erken doğum riski olan özellikle çok girmemesi gerek

Aynenn bende diyorum yazın çoook zormuşşş

İşte doğumu hızlandırdığı için sancının başlamasına sebeb oluyor Allah korusun erken doğum riski olan özellikle çok girmemesi gerek
Doğurmak için değil canım geçirmek için. Özellikle yalancı sancılar için ılık duş okudum birkaç yerde. Banaa da çok iyi geliyor ama herkese aynı olmaz tabi. Sen içinden geçeni dinle :)

valla kendim için bana da öyle geliyo 19 diyo ama bebeğim iri sezaryen olursa daha erken alınabilir sanki bir sorun çıkmazsa.

bakalım 40 ı gören olacak mı

valla kendim için bana da öyle geliyo 19 diyo ama bebeğim iri sezaryen olursa daha erken alınabilir sanki bir sorun çıkmazsa.

bakalım 40 ı gören olacak mı
Açıkcası biraz heycanlı ve sabırsızım hem nasıl bişey doğum onu merak ediyorum hem oğlumu merak ediyorum bu yüzden bir kaç hafta önce gelmesi de benim meraklarımı giderir sanırım zaten 36. Haftadan sonra prematüre sayılmıyorlar diye biliyorum

Ay zamanında gelsinler ya erkek bebekler vaktinde doğuyomuş genelde ben hiç hazır değilim ağdaya gitmem lazım onu bile erteliyorum öyle hazır değilim sanki doğunca her şey daha zor olacak gibi geliyor

Bende dün baktım hep doğum yapmışlar ben kendimi ağustos 20gibi yapıcak hissediyorum en geç aslan bir kızım olucak diyorum

Ay zamanında gelsinler ya erkek bebekler vaktinde doğuyomuş genelde ben hiç hazır değilim ağdaya gitmem lazım onu bile erteliyorum öyle hazır değilim sanki doğunca her şey daha zor olacak gibi geliyor
Ayy bende gidicem ağdaya 36.haftada gideyim diyorum 2hafta hiç çıkmıo ozmna da doğum yaparım diyorum ama ani Bi şekilde erken gelirse fena hazırlıksız yakalancam hertürlü güya ev işim bitmişti bayramda tekrar battı heryer evde çocuk olunca temiz kalması toplu kalması imkansız

Ayy insallah geçmiştir canım cok zor Allah yardim etsin bize ya bizim de güneş aliyo ben hic bi yaz böyle zorlandigimi hatirlamiyorum. Işin kotusu eşimin boynunda fitik var az üşüse bütün gün ağrıyo kızım da hemen hastalanan bi tip bende sıcak booyle. Gece ayaklarima buz koydum soguk su döktüm en sonunda islak bez atip uzandim zaten uyku da yok esim de seninki gibi üstüne pike atinca klimayi kapatip

Hic erken degil icin rahat olsun ben de ilk hamileligimde o haftada biraktim. Arkadasim hemotologun tavsiyesiyle 2 gun kala bıraktı ama dogumda kanamayi durduramadilar. Cok agir bi dogum gecirdi. Hematologlarla kadin dogumcular bu konuda catisiyor ama ameliyati kadin dogumcu yaptirdigina gore ona kulak vermek en dogrusu bence

Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah valla yemek yapıcam mutfakta yere oturdum malzemeler bana bakıo ben onlara pas vermiom ama onlar kazanacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…