- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.361
Benim de normalde migrenin var.aynen migren ağrısı değilEnseden vuran ağrıya tansiyon yükseliyor derler bende dedim heralde yükseldi tansiyonum filan migrenimde var ama migren ağrısı gibi değil çünkü. Demek ki benim düşünce etkiliyor bir içeyim maden suyunu bakalım geçirecek mı ağrıyı
İçiyorum canım şuan bende her ensem ağrıdığında korkuyorum gebelik zehirlenmesi filan oluyorsa diye ki aksine düşüyormuş meğer yükselmesindense düşmesini yeğlerim tabiYapıyor maalesef canım, tuzlu ayran veya soda iç böyle durumlarda on beş dakıkaya toplarsın ınsallah.
Aynen canım şimdi yaptım dediğin gibi içiyorum inşAllah işe yararBenim de normalde migrenin var.aynen migren ağrısı değil
Ben de sadece tuvalet icin kalkiyorum. Benim de rahim agzi kapali ve sanci cikmiyor. İns bir hafta daha bekler diye dua ediyorum. 37 ye gelseydik bi hayirlisiyla. Niye geldi bu nisan anlamadim gitti muayene de olmamistim, sanci da yok. Anlamadim gittiO gün çok fazla miktarda parlak kan ve pıhtı vardı, sonraki 3 gün pıhtı devam etti. Dün gittiğim doktor çatı muayenesinden sonra rahim ağzı kurcalandığı için böyle kanama olur dedi. Plasentan yukarda ve kanama alanı yok, gördüğün kan rahim ağzından gelmiş olmalı dedi. Ayrıca 1. 5 cm açılmayı geçtim, rahim ağzım kapalı ve uzunmuş.
İnsan kime inanacağını şaşırıyor
Dün benim aşırı sancım oldum doktorumun yanına gittim nts ye girdim sancım çıktı hemen idrar tahlili yaptırdım aşırı iltihabım oluşmuş bana da zimak verdi bende ishal oldum midem de kötü bende ilaca bağladım ilaçtan olabiliyor ya dün doğum yapacağıma düşündüm öyle bir sancıydı kiKızlar bağırsak sorunu yaşıyorum 2 gündür doktor bana idrar yolu enfeksiyonu için bi antibiyotik vermişti onu içtiğimden beri bağırsak hareketlerimi sanki dışarıda hissediyorum afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum ishal yüzünden acaba yan etki mi yaptı ki ilaç
Nasılsın bacı iyimisin son durumun ne. Habersiz bırakma bizi de. Mevlam yardımcın olsunSaol cnm acildeyim su anda sanci cikti sagimda solumda yatanlar sesleri zor cikiyor korkuyorum bir taraftanda
Bacı etrafında covidli kimse yok dimiEnseden vuran ağrıya tansiyon yükseliyor derler bende dedim heralde yükseldi tansiyonum filan migrenimde var ama migren ağrısı gibi değil çünkü. Demek ki benim düşünce etkiliyor bir içeyim maden suyunu bakalım geçirecek mı ağrıyı
Bildiğim kadarıyla yok canım evdeyim zaten sürekli , binada kimseye gitmiyorum ama baş agrım ensemden vuruyor normalde migrenim var alnımdan da vurur ama direk ense odaklıBacı etrafında covidli kimse yok dimi
Baş ağrım alnından burnunun direğine doğru değil dimi
Kızlar düşük tansiyon baş ağrısı yapar mı ya benim yine ense kökünden ağrı vuruyor komşuda varmış tansiyon aleti istedim ölçtüm 97 ye 46 cıktı bende tansiyonum yükseliyor sanıyorum meğer düşüyormuş
[/QU
Düşük tansiyon başagrisi yapar.34.haftaya kadar tansiyonum hep 8-5 falandı.Şimdi 10-7 oldu cok şükür.Başağrımda gecti.Çok su ic düzeliyor
benim tansiyonum düşer sık sık. hatta doktorum bana yüksek olmasındansa düşük iyidir demişti. düştüğünü anlayınca zeytin, tuzlu ayran ya da çubuk kraker tüketiyorum hemen ve uzanıyorum sol tarafıma. zaten dizlerimin bile dermanı gidiyo düştüğü an.Bildiğim kadarıyla yok canım evdeyim zaten sürekli , binada kimseye gitmiyorum ama baş agrım ensemden vuruyor normalde migrenim var alnımdan da vurur ama direk ense odaklı
Ben pek anlamıyorum canım düştüğünde bir ara sağlık ocağına gittim 8 5 cıktı diyor sen aç mı geldin yok daha yeni yedim geldim dedim koş git tuzlu ayran filan iç dediler ama rutin bir anımdı hissetmemiştim yani bu baş ağrısı 1 hafta kadardır çıktı hamilelikten dolayı hep düşüyordu bu tansiyonbenim tansiyonum düşer sık sık. hatta doktorum bana yüksek olmasındansa düşük iyidir demişti. düştüğünü anlayınca zeytin, tuzlu ayran ya da çubuk kraker tüketiyorum hemen ve uzanıyorum sol tarafıma. zaten dizlerimin bile dermanı gidiyo düştüğü an.
baş ağrısına en iyi gelen şeylerden biri de kaşlarına ordaki kaslara masaj yapmak bak. eşin hele daha kuvvetlidir. otur önüne masaj yapsın sert sert başına. basınç ağrının önüne geçtiği için geçiyor demişti bi doktor arkadaşım.Ben pek anlamıyorum canım düştüğünde bir ara sağlık ocağına gittim 8 5 cıktı diyor sen aç mı geldin yok daha yeni yedim geldim dedim koş git tuzlu ayran filan iç dediler ama rutin bir anımdı hissetmemiştim yani bu baş ağrısı 1 hafta kadardır çıktı hamilelikten dolayı hep düşüyordu bu tansiyon
Kızlar gecelik olarak neler tercih ettiniz ? 2 gecelik bir pijama takımı mı ? 1 gecelik 2 pijama takımı mı sizce ? Bide sezeryanı göz önünde bulundurursak ?
Eşim varken yaptırıyorum canım özellikle migren atağı gelince beynimi sıktırıyorum resmen bir eli alnımda diğeri kafamın arkasında basınç yapıyor kaşlarada yapıyoruz özellikle en çok o yaptırıyor kendisine kaş kısmına ama şuan eşim nöbette evde tekim yazma ile filan sıkıyorum başımı anca ama 6 ya yükseldi şuan çok şükür agrım azaldıbaş ağrısına en iyi gelen şeylerden biri de kaşlarına ordaki kaslara masaj yapmak bak. eşin hele daha kuvvetlidir. otur önüne masaj yapsın sert sert başına. basınç ağrının önüne geçtiği için geçiyor demişti bi doktor arkadaşım.
Sezeryan olcak büyük ihtimal ondan ya bi gün yatırırlar duruma göre iki gün herlde dimiBir pijama takım tek alt hastane için
Birde ekstra evde giyinmek için aldım pandemi den dolayı sezeryan olmazsa hastanede kalmadan yarım günde çıkarıyorlar
Ben 2 pijama takımı aldım canım gecelik lazım olursa lcw den son aylarda giyerim diye dizde biten baya geniş bir hamile geceliği almıştım kapalıyım normalde ama o an lazım olursa yatagın içinde uzanırken onu giyerimKızlar gecelik olarak neler tercih ettiniz ? 2 gecelik bir pijama takımı mı ? 1 gecelik 2 pijama takımı mı sizce ? Bide sezeryanı göz önünde bulundurursak ?
Ben lcwden iki tane hamile geceliği aldım önden açılmalı elbise şeklinde 35tlSezeryan olcak büyük ihtimal ondan ya bi gün yatırırlar duruma göre iki gün herlde dimiyarım gün olsa bitane bile yeter karar veremiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?