2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar hepimizin yaklaşık 1-1,5 ayı kaldı, 1-1,5 ay sonrada bu grupa girmeyi ihmal etmeyelim. Büyütürkende birbirimize destek olur, tecrübelerimizi paylaşırız inşallah. çocuklarınızın isimlerine karar verdiniz mi?
Bizim kızımız olacak Allah izin verirse, isminin Alya olmasına karar verdik. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı , adıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah

amiiin

kilo verme ekibi olarak devam edicez gruba

bizim de kızımız olacak nasipse. ismini de Azra koyacağız

aslında normaş doğum planlamıştık. Gebelik şekerim var . İnsülin kullanıyorum. dr bebeği riske atmamak için 38+1 de alacak Ankaradayım Covid vakkaları da arttığı için biraz ondan da korkuyoruz. Gün söylenince insan çok panik oluyor .
hayırlısıyla bir geçseydi :)

İnşallah canım bana iyi geliyor bu grup ben devam ederim
Benimde kızım olucak Ecmel Nida olucak ismimiz

Cann benim sanci cikti ama acilma yok

Kesinlikle katılıyorum hatta Bi wp grubu bile olsa iyi olablir

Bende 34 haftayım arkadaşım. Bebeklerimiz doğsada mevlam ömür versin yeter ki Yaşar. Elim kolu azaları tamam. Küvezde besliyoruz yavruları. :) vaktinde gelsinler inşallah
Saol cnm acildeyim su anda sanci cikti sagimda solumda yatanlar sesleri zor cikiyor korkuyorum bir taraftanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…