2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar gecelik olarak neler tercih ettiniz ? 2 gecelik bir pijama takımı mı ? 1 gecelik 2 pijama takımı mı sizce ? Bide sezeryanı göz önünde bulundurursak ?
ben iki tane önden açılabilen pijama takımı alıcam yanıma. 1 de gecelik var ama gerek var mı götürmeye bilmiyorum. pijamayla daha rahat olurum sanki

Doğumun ne olacak belli mi canım bende bakayım lcw ya bi gecelikte rahat olur diyorlar pijamada valla kafam karıştı

Doğumun ne olacak belli mi canım bende bakayım lcw ya bi gecelikte rahat olur diyorlar pijamada valla kafam karıştı
Benim belli değil canım ama pijamayla rahat ederim ben diye düşünüyorum önü direk aşağıya kadar düğmeli olanlardan aldım birini koyu renk aldım kanama filan olursa diye diğerinide pembe aldım fotoğraf çekersek diye ama sanmıyorum geceliği giyeceğimi

sezaryan olacak büyük ihtimalle. gecelikle rahat edemem ki ben altım uzun olacak mutlaka
Benim ilk dogumum sezeryandı . erken di diye hazırlıksız gitmiştim hastaneye.yoksa evde pjamamı alıp hazırlsmıstım.hastaneden gecelik istemişler eşimde gecelik alıp gelmişti.dikişten dolayı gerçekten gecelik rahattı.

çok alakasız olacak ama nasıl geçti sezaryan? çok korkuyorum iki doğumdan da

Evet canım bende öyle düşündüm koyu renk alayım önden düğmeli diye fotoğraf işi kafamı karıştırıyor benimde güzel bişey giyeyim diyorum işin içinden çıkamıyorum

Bende bunu düşünüyorum işte yaaa.. kaç gün kaldınız hastanede kaç gecelik gider tek mi ikimi acaba

çok alakasız olacak ama nasıl geçti sezaryan? çok korkuyorum iki doğumdan da
Canım benimki normal şartlarda olmadı . önceden de bahsetmiştim 29 haftalık dogum yapmıştım.ikizdi.oyuxden doguma hiç odaklanamadım . sadece iyi olmaları önemliydi benim için. Yani dogum öncesi korkum olmadı.suyum geldi 6 saat içinde sancılar arttı durduramadılar dogum oldu.çok küçük oldukları için hemen gelmeye başladılar ama yine küçüklükden dolayı sezeryan olması gerekiyordu oyuzden sıkı sıkıya tembihliyorlardı sakın ıkınma yoksa dogarlar diye. Neyse belden uyusturmaya calıştılar ama ben tam oturamadım acil de oluncada genel anestezi oldu.uyanınca çok agrım oldu ama agrı kesici falan iyi geldi.7 saat sonra ayaga kalktım.2 gün hastanede yattım.bebekler kuvözde diye hiç yatmadım her gün hastaneye ziyarete gittim. Sonuç olarak herşey geçiyor ve insan tekrar hamilelik istiyor şuan da olduğu gibi.zor bir şey ama çok kutsal.bol dua edin inşallah güzel olacak . Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez zaten rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…