• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Suprizini ileri tarihe atsaydinya is isten gecti demesin simdi🤪 benimde artmazdida ilk 3 ay tehlike yuzunden progestan kullandim hep, mahvetti beni. Birde drum erkek bebek anneyi cok tuylendirir dedi yasayaniniz varmi
Benim bebek erkek aksine tam tersi..kıllarda cok cok azalma oldu..büyümesi bile yavaşladı bi kısmı döküldü falan..annem doğurduktan eskiye döner diyo keske boyle kalsa

Korktum şimdi canım ya doktor öyle dedi ama çokta duydum öyle bırakan bir sorayım bakayım başkalarına burda bi gün öncesi kalan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.. senin de mi pıhtılaşma vardı hangi genlerdeydi?
Banada 37 haft dolunca birakicaz dedi drum..
Ay zaten kansızlık var doğumdan sonra cok kanamamiz olursa nasil kendimize gelicez😒

Bugün ne olur ne olmaz diye biberon aldım ama cam değilmiş değiştireyim mi yoksa kalsın mı acaba markası chicco
Cam bana daha sağlıklı geldiği için cam aldim..philips avent kucuk boy nolur nolmaz bulunsun diye..gerci ozel uretiliyo kimyasal icermiyo ama imkân varda degistir cam olsun..

Merhaba öğretmen olup 32. Hafta çalışabilir raporu alan var mı? Doktorum vermedi (Batman) . Daha önce verdiği raporların da pandemiden dolayı iptal olduğu ifade etti siz ne yaptınız ben 5 haftam yansın istemiyorum
Çalışamaz raporu aldım. Milli eğitim ile sorun yaşıyoruz dedi. Batmanda hangi doktor? Ben Batman’a yeni taşındım 1 hafta oldu. Kemal Bey dediler Gittim ama memnun kalmadım doğuma az kaldı. Fikrinize ihtiyacım var

Back
X