- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.461
Aynen canımCok sewindim canim daha iyi olsun insallah. Simdi gonul rahatligiyla kuafore gidebilirsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımCok sewindim canim daha iyi olsun insallah. Simdi gonul rahatligiyla kuafore gidebilirsin![]()
Yok takilmasin hicAnladım canım bende öyle biliyorum ama acaba doktor yapar mi diye aklıma takıldı işte:)
Benim bebek erkek aksine tam tersi..kıllarda cok cok azalma oldu..büyümesi bile yavaşladı bi kısmı döküldü falan..annem doğurduktan eskiye döner diyo keske boyle kalsaSuprizini ileri tarihe atsaydinya is isten gecti demesin simdibenimde artmazdida ilk 3 ay tehlike yuzunden progestan kullandim hep, mahvetti beni. Birde drum erkek bebek anneyi cok tuylendirir dedi yasayaniniz varmi
Teşekkürler canım bende normalde m veya l giyiyordum xl aldımÇok güzeller canım güle güle giy bencede en iyisi bunlar bende alıcam bunlardan bi beden büyük alayım bende
Yaaa ne guzel cok sanslisin ozamanBenim bebek erkek aksine tam tersi..kıllarda cok cok azalma oldu..büyümesi bile yavaşladı bi kısmı döküldü falan..annem doğurduktan eskiye döner diyo keske boyle kalsa
Aynen olabilir canım bencedeHatta kacinci anne gibide yazilabilir, 3 yil onceki topigimizde oyle yapmistik
Sagsalim kucağına alırsın inşAllah canımSanslisin ozaman:) benim ilk 3 ay risk var diye alttan bakildo. Araliklarla da enfeksiyon yuzunden, simdide kasilmalarim yuzunden rahim boyuna bakiyor
Yaa öyle düşünceliyimdirKizzz Allah seni ne etmesin dogurttun mu benidur daha erken ya. Ama nasilda dusunceli cikolata bile yaptirmis canim benim
![]()
Banada 37 haft dolunca birakicaz dedi drum..Korktum şimdi canım ya doktor öyle dedi ama çokta duydum öyle bırakan bir sorayım bakayım başkalarına burda bi gün öncesi kalan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.. senin de mi pıhtılaşma vardı hangi genlerdeydi?
Hepimiz insallah canim benimSagsalim kucağına alırsın inşAllah canım❤
Cam bana daha sağlıklı geldiği için cam aldim..philips avent kucuk boy nolur nolmaz bulunsun diye..gerci ozel uretiliyo kimyasal icermiyo ama imkân varda degistir cam olsun..Bugün ne olur ne olmaz diye biberon aldım ama cam değilmiş değiştireyim mi yoksa kalsın mı acaba markası chicco
dusunceni yerimYaa öyle düşünceliyimdir
Yok Kız bebeğin vaktiymiş nası tatlı fısır fısır bembeyaz bir bebekti![]()
offf o hemoroid beni mafetti yemin ederimBende aynıyım. Tek korkum hemoroid. Patates haşladım kendime. Sıcaklar yediklerimiz stres herşey erken. Günde 8 hap içiyorum neredeyse idrar yolu enfeksiyonu da dahil. Geçmiş olsun. Geçer elbet
Sancim vardi cnm hastanedeydim sukur serum ise yaradi evdeyim simdiKramp girdiyse şayet hassasiyeti birkac gun surebiliyor
Bende de çıkmıyordusunceni yerimkiz benden beyaz cikmaz
kizim kapkara, dik dik sacli cirkince bisi cikmisti
ruyalarin tersi olur kesin
![]()
Canim ciktim hastaneden evde istirahat ediyorum. Sukur sancim yok. 2 hafta dayansak insallah. Canim senin hastaligin nasil cok canin yaniyormu testi ne zaman tekrarlicanRabbim ikiniz için en güzel olanı nasip etsin. Kolaylaştırsın inşallah
Çalışamaz raporu aldım. Milli eğitim ile sorun yaşıyoruz dedi. Batmanda hangi doktor? Ben Batman’a yeni taşındım 1 hafta oldu. Kemal Bey dediler Gittim ama memnun kalmadım doğuma az kaldı. Fikrinize ihtiyacım varMerhaba öğretmen olup 32. Hafta çalışabilir raporu alan var mı? Doktorum vermedi (Batman) . Daha önce verdiği raporların da pandemiden dolayı iptal olduğu ifade etti siz ne yaptınız ben 5 haftam yansın istemiyorum