2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bir bebeğim 15 gün yasadı onu kaybettik.diğer bebegim 63 gün kaldı hastanede.
başın sağolsun canım K.bakma sorduğum için haftalar ileri olduğu için düşünmedim..solunum sıkıntısı dolayısıyla mı oldu diğer bebeğinizi Allah size bağışlasın sağlıklı uzun ömrü olsun inşAllah

Banada 37 haft dolunca birakicaz dedi drum..
Ay zaten kansızlık var doğumdan sonra cok kanamamiz olursa nasil kendimize gelicez
Ayyy valla bende bilmiyorum korkuyorum bu konudan ötürü ya kanama olursa diye aklıma bir sürü kötü senaryo geliyor daha önce kullanıp doğum yapan birileri denk gelse de içimizi rahatlatsa

Benim de orada olacak ama refakatci isi cok sıkıymıs o uzuyor beni. Dogana kadar esim olsun, dogunca o gitsin annem asagida beklesin annem gelsin istiyorum ama degisiklik yapmiyorlarmis
Hangi Dr sizi takip ediyor ? Benim eşim olacak yanımda. O yüzden refakatçi sıkıntımız yok :) normal doğum mu sizin ?

Ben çalışabilir aldım, bu olay doktorların inisiyatifinde sanırım. Kimisi üzüyor, halbukı verebilirler. Kendı doktorum vermedi, onu iptal ettirip başka bir doktordan aldım. 32.haftayı gectiyeniz vermezler artık ama

kızlar devlet hastanesinde kontrole gidenler. doktora kendiniz sezaryan istiyorum dediniz mi? diyecek misiniz ya da? ya da şöyle sorayım devlette de ben sezaryan istiyorum deyince tamam diyolar mı?

Kızlar az önce bir hapşırdıım yani ıkı saat önce filan, o saat bu saattir sağ kasığım ağrıyor çok fena. Bi hapşırık sancı başlatır mı ki ayy uzandım geçmiyor, zonklama şeklinde kasığımın sağ altı. Magnezyum içtim hemen gecmedi ne yapsam ki, fkra gibii hapşırık yüzünden doğurmak istemiyorum

kasılma yaptıysa ondan yeri acıyodur. hapşırık doğum başlatmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…