2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bebeğim iri benim. çok korkuyorum normal doğumda bi sorun çıkar diye

Kızlar vajinal mantar enfeksiyonum oluşmuş, kaşıntı ve yanma hissinden delirmek üzereyim artık duramıyorum. Doktorum vajinal fitil verdi onu hemen başladım ama şu an yanma ve kaşıntı hissiyle başedemiyorum. Daha önce geçirmiş olan bi önerisi olan var mı

Gecen ay arkadasim acilma olmadi ya suni sanci ya sezaryen diye sordular o da sezaryeni tercih etti devler hastanesinde. Dr a gore degisiyo bence, hastane politikasindan ziyade dr ne derse o oluyor
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. ben ciddi ciddi doğum korkusu yüzünden profesyonel yardım almayı planlıyorum artık sanırım. doğum anında bebeğime ya da bana bişey olur müdahele edilmez diye aklım çıkıyo saçma bir şekilde.

Hamilelikte tek diyeceğim şey beyaz sabunla yıka ve kağıt havlu koy krem vermişse doktor onu sür kağıt havlu beni kurtarıyor

Doğuma 10 bin dedi ama muayene dahil değil.her muayenede 225 verdik tahlil yoksa

kızlar devlet hastanesinde kontrole gidenler. doktora kendiniz sezaryan istiyorum dediniz mi? diyecek misiniz ya da? ya da şöyle sorayım devlette de ben sezaryan istiyorum deyince tamam diyolar mı?
Tıbbi zorunluluk varsa bile bacaklarından kanlar süzülerek gidince acilden alıyorlar. O kadar kalabalık var.

Kısa aldım ben. Zaten yanıyorum ayıp olmayacağını bilsem bir sey giymeyeceğim odada
Valla ben de öyleyim.gebelikten önce çok üşürdüm.yazın bile pikeye iyice sarılıp uyurdum,eşim de Allahın kışında bile kısa kollu pijamalarla gezerdi yazın kendini balkonlara atardı.şimdi o ben oldu,ben de o oldum sabah kan ter içinde uyanıyorum,pervane hep benden tarafa üflemesine rağmen ateş gibiyim iki gün önce eltimlerdeydik klima 16 derecede ve direkt bana üflüyor ve benim oturduğum 3lü koltuğa gelen iki dakikada kaçmasına rağmen ben o koltukta saatlerce oturdum ve okadar iyi geldi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…