- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.541
Saol canimLansinoh aldım ben canım birde gümüş kapak aldım silvernurse
Canim bende koronadan cok korkuyorum jic arkadaslarla filan gorusmuyorum acik havada bile. Vakada cok artmis dun hastanede cok korktum ama sukur bak senin o kadar kotu degilmis.Çok iyiyim hamdolsun. Yarın 2. Teste gidilecek Allah izin verirse. Negatif çıkayım bitsin şu dert ya
Yok canım bakmadım link varsa atar misin acaba. Birde bizim burası çok karlı ve bebek doğacağı zaman soğuklar başlıyor zaten ve yürüyecek bir yer yok hep yokuş yollar arabayla gidiyoruz her yere bende baston bebek arabası aldım puseti ayrı aldım. Bastonu da sırf memlekete gidince kullanmak için aldım arabada yer kaplamasın götürmesi rahat olsun diye.Saol canim
Ana kucağı ya da bebek arabası için e bebekte minderler var onlardan aldın mı?
Ben bugün çok baktım, ilk kızımda kullanmadim. Kışa geldiği için çok bindirememistim
Oğlumda ne olur bilmiyorum.
Yok canım bakmadım link varsa atar misin acaba. Birde bizim burası çok karlı ve bebek doğacağı zaman soğuklar başlıyor zaten ve yürüyecek bir yer yok hep yokuş yollar arabayla gidiyoruz her yere bende baston bebek arabası aldım puseti ayrı aldım. Bastonu da sırf memlekete gidince kullanmak için aldım arabada yer kaplamasın götürmesi rahat olsun diye.
Güzelmiş canım bizimki bir doğsun duruma göre bakarım bende zaten büyük ihtimalle seneye yaza kadar bebek arabasına binmeyecek pusette anca hastaneye giderken 10 15 dk arabanın içinde durcak eğer çok lazım olursa artık o zaman alırım. Çünkü tayinciyiz biz aldığım her fazla eşya sonra basıma bela oluyor. Ama sizin oralarda mevsim nasıl bilmem ben şuan bitlisteyim birkaç aya burda hayat duracakSevi Bebe Puset ve Oto Koltuğu Minderi
Özellikleri: Sevi Bebe Puset ve Oto Koltuğu Minderi ile bebekleriniz rahat! Sevi bebe ürünlerini bebeğinizin sağlığı açısından rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sevi Bebe'nin ürünleri kanserojen baskı ve boya içermez. Sevi Bebe ürünleri yıkamayla çekmez ve sarkmaz. Sevi Bebe ürünlerinde iyi kalite...www.e-bebek.com
Sevi Bebe Ana Kucağı Bel Destek Minderi - ebebek
Sevi Bebe Ana Kucağı Bel Destek Minderi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bunlardan bahsediyorum canım
Baston puset kızımdan vardı benim muhtemelen onu kullanırım, oğluma yeni bebek arabası ve ana kucağı travel set aldım ama kullanışlı mı bilemeyeceğim
Cok saol cnm gecer tekrar gelmez insallahCokcok gecmis olsun canim
Ben de her gece pencerenın dibinde yatıyorum üstüm başım açık, cereyan yapsın diye karşı odanın camı da acık. Normalde bır gece yatsam böyle çarpılırdımValla ben de öyleyim.gebelikten önce çok üşürdüm.yazın bile pikeye iyice sarılıp uyurdum,eşim de Allahın kışında bile kısa kollu pijamalarla gezerdi yazın kendini balkonlara atardı.şimdi o ben oldu,ben de o oldumsabah kan ter içinde uyanıyorum,pervane hep benden tarafa üflemesine rağmen ateş gibiyim iki gün önce eltimlerdeydik klima 16 derecede ve direkt bana üflüyor ve benim oturduğum 3lü koltuğa gelen iki dakikada kaçmasına rağmen ben o koltukta saatlerce oturdum ve okadar iyi geldi ki
Yeter ki sağlıkla gelsinler canım bizim de ev yokuş yukarı olduğu için cok bebek arabası kullanamadık kızımda, bi doğsunlar da ihtiyaç halinde diğer birçok şey alınır tabikiGüzelmiş canım bizimki bir doğsun duruma göre bakarım bende zaten büyük ihtimalle seneye yaza kadar bebek arabasına binmeyecek pusette anca hastaneye giderken 10 15 dk arabanın içinde durcak eğer çok lazım olursa artık o zaman alırım. Çünkü tayinciyiz biz aldığım her fazla eşya sonra basıma bela oluyor. Ama sizin oralarda mevsim nasıl bilmem ben şuan bitlisteyim birkaç aya burda hayat duracakmemlekette olsam travel da alırdım minderde alırdım memleketim ılıman yolları düz parkı bahçesi var gidilecek bir yer var burda ev kuşuyuz
Kendiside sağ-salim gelsin de ev tamamen bebek kokusu dolsun inşAllahYeter ki sağlıkla gelsinler canım bizim de ev yokuş yukarı olduğu için cok bebek arabası kullanamadık kızımda, bi doğsunlar da ihtiyaç halinde diğer birçok şey alınır tabiki
Ev eşya dolu zaten hiç sorma özellikle salonum resmen bebek kokuyor her türlü eşyası orda oğlumun
benim derim eskidi banyo yapmaktanBen de her gece pencerenın dibinde yatıyorum üstüm başım açık, cereyan yapsın diye karşı odanın camı da acık. Normalde bır gece yatsam böyle çarpılırdımşimdi bana mısın demiyor, nazar etmeyelim tabi , heralde bu yazı ömrümüzün sonuna kadar unutmayız soğuk suda filan yıkanıyorum benim eşim de şokta:)) eskiden çok üşürdüm, yazıın bilee pikesiz yatmazdm ama şimdi o hallerim çok çok uzak geliyor. Yıllardır hamıleymişim ve hep böyleymişim gibi
1. Sezaryanse ikinciyi fe yapiolar canim. Onda sıkıntı yok. Ama ilkse hic yanasmiyolarYapmaya ya cidden mi. Korkutma beni. 1. Doğumun neydi dedi. Sezeryan hocam deyince neden sezeryan ki dedi. Şekerden bebek irileşti rahatsızlandım almak zorunda kaldılar dedim. Nerden bilecektim mülakattı bu yaşanan
LansinohKızlar göğüs ucu kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ya da aldınız mı? Bir tek eksiğim o şimdilik, karar veremiyorum...
Lansinoh aldim 1 aydir kullaniyorum.Bide gümüş kapak aldim onlari üstüne kapatiyorum.Pul pul dökülüyor hala gögüs uçlarım neden anlamadimKızlar göğüs ucu kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ya da aldınız mı? Bir tek eksiğim o şimdilik, karar veremiyorum...
Canım ben 36+4 üm bebegim 3800 gram.Boyu 49 cm.20 Agustos sezaryan mecbur.4 kg gececek ben sezaryan olana kadar.Doktoruma kalsa hemen alicak.3700 üstü normal dogumu önermiyorum dedi.bebeğim iri benim. çok korkuyorum normal doğumda bi sorun çıkar diye
devlet hastanesine mi gidiyosun? benimki hastasına göre olması gerekenden 800-900 gr fazla öyle diyeyimCanım ben 36+4 üm bebegim 3800 gram.Boyu 49 cm.20 Agustos sezaryan mecbur.4 kg gececek ben sezaryan olana kadar.Doktoruma kalsa hemen alicak.3700 üstü normal dogumu önermiyorum dedi.
Yok özel hastane. Ama ben yurtdisindayim.Burda yalvarsan normalde sezaryan yapmazlar ozelde olsa.Ama iri bebekleri sezaryanla aliyorlardevlet hastanesine mi gidiyosun? benimki hastasına göre olması gerekenden 800-900 gr fazla öyle diyeyim
haftası yaklaştıkça benimkine ne diyecekler bakalımYok özel hastane. Ama ben yurtdisindayim.Burda yalvarsan normalde sezaryan yapmazlar ozelde olsa.Ama iri bebekleri sezaryanla aliyorlar
Ay biri beni tarif ediyoBen de her gece pencerenın dibinde yatıyorum üstüm başım açık, cereyan yapsın diye karşı odanın camı da acık. Normalde bır gece yatsam böyle çarpılırdımşimdi bana mısın demiyor, nazar etmeyelim tabi , heralde bu yazı ömrümüzün sonuna kadar unutmayız soğuk suda filan yıkanıyorum benim eşim de şokta:)) eskiden çok üşürdüm, yazıın bilee pikesiz yatmazdm ama şimdi o hallerim çok çok uzak geliyor. Yıllardır hamıleymişim ve hep böyleymişim gibi
Yanlis anlama ama nasil onermiyor anlamiyorum. Bir kere 200 gram asagiyukari sapma ihtimali var. Ve bir cok drun paylasiminda goruyorum 4 kilo ustu normal dogurani. Evet kolay sey degil ama bazi doktorlar kolaya kactigi icin ben baska bir dr tavsiyeside alirdim normal dusunuyorsamCanım ben 36+4 üm bebegim 3800 gram.Boyu 49 cm.20 Agustos sezaryan mecbur.4 kg gececek ben sezaryan olana kadar.Doktoruma kalsa hemen alicak.3700 üstü normal dogumu önermiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?