2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sezeryanda hastaneden cikar cikmaz taktim canim ben, birtek uzanirken ve uyurken cikardim ve gercekten gobek kalmamisti 1 ay kullanmayla

Kiz sen iyi misin kalk hazirla su cantani artik hastanede utu yapasin var galiba, ya da bebek gelirken az bekle su cantayi hazirliyim yawrum mu dicen

Allah yardimcimiz olsun valla, sen yine 2 hafta ondesin benim sezeryana bile 1.5 ay var
Amin canım hepimize olsun. Benm doktor gidiyor, artık hiçbir şey belli değil. Tayin istemişler çıkmıs, karı koca devlettelerdi çok memnundum. Zaten kızımın da doktoruydu, o zamanlar özeldeydi. Devlette kalabalık, virüs filan önyargılıydım başta ama hem bildiğim hem sevdiğim doktor dıye yine ona başlamıştım üçüncü aydan sonra. Bu akşam ben şok son üç dört hafta kala kötü oldu. Özeldeki doktora tam içim de sinmemişti. Bilmiyorum ki nee yapıcaz. Zamanı durdurmak istiyorum galiba şu an, saymayı bıraktım

4.yu mu dusuneceksin

Nereye tayin istemis kuzu sordun mu? Kizimda benimde aynisi oldu o nereye biz oraya gitmistik

Bravo valla ben 2.ye 3 yil aradan sonra anlik gaflete duserek karar verip sonra vazgecmistim ama megerse is isten gecmis
Daha çok vakit var ALLAH kısmet ederse 22 yaşındayım ortalama 16 senemin kaldığını düşünürsek diğer 2 çocuk için fazlaca unutup cesaret edecek vaktim olur

Aman kizimda minnos dogmustu topluyolar belli bi zaman sonra. Kizimda beslenmeme okadar dikkat etmeme ragmen bide. Bunda canim ne isterse onu yiyorum acikcasi
Aynen canım toplarlar benim gibi cılız doğan biri bile şuan balinadan hallice olduysa bizimkilerde toplar kendini yeter ki sağlıklı olsunlar ben 3 hafta filan erken doğmuşum ama 1750 gr doğmuşum o zaman tabi böyle gelişmiş cihazlar yok şuan olsa büyük ihtimalle gelişme geriliği denilip daha erken haftalarda almışlardı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…