2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Özelden attım canım bende normalde m giyiyordum bazen de l hala giyiyorum ama yapışıyor onlar üstüme şuan doğumdan sonra yapıs yapıs olsun istemem rahat etmek istedim

Of deme valla tek dusuncem bu, dogumdan sonrasindan falan hic korkmuyorum. Kizimi nasil evde birakicam gelince ilgim mecbur boluncek falan of of

Evet öneriyorlar maden suyunu ben biraz takıntılı olduğun için içmedim başta daha yeni başladım canım tahin pekmez de aldırıyormuş duymuştum onuda yani sonunda çıkacak nasılsa hiç sıkma kendini olur gider

Of deme valla tek dusuncem bu, dogumdan sonrasindan falan hic korkmuyorum. Kizimi nasil evde birakicam gelince ilgim mecbur boluncek falan of of
Yetişiyorsun canım ama insanın içinde hep Bi böyle vicdanmuhasebesi oluyor oğlum iice kendini kurtardı babasıyla takılıyor genelde kadınların içinde napcam ne dio ondn yana içim rahat ama kızım napcak nası olucak daha küçük diyorum sonra diyorum abisindeki gibi olursa ezilmez ne bakalım nası olucak

Kizlar gunaydinn. Gebelik sekeri olanlar ya da dikkat edenler duphalac surup kullanabiliyor mu acaba bilgisi olan var mi ?
Duphalac ne yazıkki şekeri yükseltiyor. Şekeri olanlara magnesie calsiee ilacı veriliyor toz şeklinde. Hem o daha etkili. Bende hemen hemen tüm gebeliğim boyunca 3 günde bir falan kullandım

Benim bugun 35+0 tam hala öyle, resmen bir aşağı bir yukarı dönüyor:)) genelde de geceleri, uyumadan uyuyamıyorum aylardır :)

Benim bugun 35+0 tam hala öyle, resmen bir aşağı bir yukarı dönüyor:)) genelde de geceleri, uyumadan uyuyamıyorum aylardır :)
Bende 35+2yim benimki baya sakinledi hareket ettikçe canım acıyor diyebilirim sanırım artık sığmıyor hanfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…