2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay benim oglan aynisiya, hani yerleri daraliyodu bunlarin. Bide can acitmaya basladi ustune ustluk

ben de yine özel mi devlet mi tereddüte düştüm.

Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ?

Kiz sen iyi misin kalk hazirla su cantani artik hastanede utu yapasin var galiba, ya da bebek gelirken az bekle su cantayi hazirliyim yawrum mu dicen
Şey bende biraz delilik birazda manyaklık vardır

Herşeyimi yıkanıp ütüleyeli çok oldu ama çantaya girmemişti dünde çantaya koydum kendiminkileri ayarlıycam bugünde inşallah

Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ?
Ben Manuel diyim öyle alacağım e bebekte ben diğerlerinde çok memnun kalmıştım elektrikli için peş peşe çocuğum olsa düşünürdüm ama yaş aralıkları 4yaş oyüzden normal alıcam

Hadi hayırlısı olsun canım belli mi olur trafiğinsakin olduğu saatte doğum yaparsın belli mi olur benim evden hastane 10dk normalde bazen Bigidioz yarım saatte bebekte öyle hemen pırtlayacak bişi değil sacını arabada giderken çekersin

Bende 2.5 bile yokmusum sakat sanmis beni gorneye gelen komsular
Ahahah bende ya ölür bu diyorlarmış hep lohusa anneciğimin yanında ayaklarım yamuk yamukmus fotoğrafım var hatta görsen sende sakatmıssındır dersin boyum zaten 36 37 cm filânmıs bizim bebeler şimdiden geçti gitti 43 dü en son

İhtiyacı varsa bebişin dikkat et, yoksa boşver hamileliğin tadını çıkar canım genetik olabilir dediğin gibi. Sade maden suyu asitli değil, aksine çok öneriyorlar. Bı de ben tahin pekmezi çok severim yaz kış kahvaltımdan eksik olmaz. Bilmem faydası var mıdır:) Gece uyuyamadım doktor yüzünden bakalım hayırlısı ne yapıcaz, içimde duracak değil elbet biri çıkaracak da işte hamile kafası doktorumuza bağlanıyoruz :))

Şey bende biraz delilik birazda manyaklık vardır

Herşeyimi yıkanıp ütüleyeli çok oldu ama çantaya girmemişti dünde çantaya koydum kendiminkileri ayarlıycam bugünde inşallah
Ay hadi aferin onlarida yapmissinya benim daha lohusa kiyafetim yok, kizdan kalanlar dar oldu, yeni aldim buyuk geldi iade edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…