2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Rahimde dediğin karında oluyor dimi canım rahim karına kadar çıktığı için benimde kasık mı oluyor altlarda batma oluyor o ne demek acaba
evet evet kasıkla karnın arasında bir yerde. aniden kasılıyor krampın daha güçlü halini düşün.

Slm kızlar benim ayaklarda iki üç gündür ödem oluyor ama sağ ayagim daha çok sis normal mi benim gibi olan var mi
Suyu bol içiyorsun di mi?
Hareketsizlik de ödem yapıyor, her gün yürümeye özen göster, ben yürümediğim günler gece yatarken ödem olduğunu hissediyorum. Ben de aşırı şişlik olmadı ama bol su, gündüz ayak uzatarak oturmak ve akşam yürüyüşleri fayda etti diye düşünüyorum.

son aylarda normal diye okumuştum daha bu sabah ama doktor yazısı değildi. ayaklarını yukarı dikip uzanmayı denedin mi?
Sağol canm iki kızim var ev işi felan derken çok ayakta kalıyorum. Şişlik oluyor ama sağ ayağımda daha belirgin olması beni düşündürüyor

Sağol canm bol su içiyorum aslında iki litre civarı. ayakta çok kalıyorum ev işi felan. Ondan şişiyor büyük ihtimal.sag ayağım daha sis o beni düşündürüyor

Sağol canm bol su içiyorum aslında iki litre civarı. ayakta çok kalıyorum ev işi felan. Ondan şişiyor büyük ihtimal.sag ayağım daha sis o beni düşündürüyor
Bende de oluyor günde iki litreden daha fazla su içmeme rağmen hem de..özellikle bir kaç gündür benim de sağ ayak sol ayağa göre daha şiş

Sağol canm iki kızim var ev işi felan derken çok ayakta kalıyorum. Şişlik oluyor ama sağ ayağımda daha belirgin olması beni düşündürüyor
gün içindeki yorgunluktan oluyor mümkünse akşamlar ayaklarını uzat ve bol su ben bunları yaptığım halde ödemim var hissediyorum ama çok aşırı değil

istanbulda mısın peki? hala kararsızım özel mi olsun dvlet mi diye.
Ben Aydındayım eğer pandemi olmasaydı devlet düşünebilirdim ama eşim özellikle özel hastane istedi hamileliğim boyunca devlete hiç gitmedim ilk kızımı da özelde doğurmuştum inşallah bunda da memnun kalırım doktoruma güveniyorum en önemlisi bu ama herşey Allah’tan inşallah sonu güzel olur hepimiz için

Slm kızlar benim ayaklarda iki üç gündür ödem oluyor ama sağ ayagim daha çok sis normal mi benim gibi olan var mi
Canım ılık tuzlu suda 15-20 dakika dinlendir ayaklarını. Bir nebze olsun faydası oluyor. Ben de çok çekiyorum el ayak şişmesinden. Bir de yükseğe koymaya çalış ayaklarını.

hangi hastane? biz hiç mesafeleri hesaba katmadık :) her yere zaten uzağız

Bende de oluyor günde iki litreden daha fazla su içmeme rağmen hem de..özellikle bir kaç gündür benim de sağ ayak sol ayağa göre daha şiş
Biraz korkutmustu beni normal o zaman.sagol canm. Aslında bende çok su içiyor um ama olabiliyor demekki.

Canım ılık tuzlu suda 15-20 dakika dinlendir ayaklarını. Bir nebze olsun faydası oluyor. Ben de çok çekiyorum el ayak şişmesinden. Bir de yükseğe koymaya çalış ayaklarını.
Canmm teşekkür ederim.bir deneyeyim umarım faydası olur

Ben Aydındayım eğer pandemi olmasaydı devlet düşünebilirdim ama eşim özellikle özel hastane istedi hamileliğim boyunca devlete hiç gitmedim ilk kızımı da özelde doğurmuştum inşallah bunda da memnun kalırım doktoruma güveniyorum en önemlisi bu ama herşey Allah’tan inşallah sonu güzel olur hepimiz için
[/QUOTE]
Sezeryan için ne kadar istediler?

cnm Özlem hanımda mi doğum yapacaksın? Muayeneye gittin mi

Evet canım inşallah. Geçen hafta gittik muayeneye ve ilgi alaka hastane vs. Hoşumuza gitti. Perine masajı ve doğum hazırlık eğitimi önerdi düşünüyoruz bakalım

Biraz korkutmustu beni normal o zaman.sagol canm. Aslında bende çok su içiyor um ama olabiliyor demekki.
Bana diyetisyenim tuzu da sıfır derecesine kadar azalttırdı.Ne yaparsak yapalım ödem mutlaka olacaktır moralini bozma,doğurup biraz kendine gelince hepsi geçip gidecek diyor durmadan.tek tesellim bu

Bana diyetisyenim tuzu da sıfır derecesine kadar azalttırdı.Ne yaparsak yapalım ödem mutlaka olacaktır moralini bozma,doğurup biraz kendine gelince hepsi geçip gidecek diyor durmadan.tek tesellim bu ☺
Canmm teşekkür ederim ay inşallah geçer doğum sonrası. Tuzu azaltim ben de iyisi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…