2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ya çoğunuz kontrollere gidiyor. ben gittiğim doktordan memnun kalmıştım ama ona yeniden randevu bulamıyorum. devlete devam eden arkadaşlarım her seferinde başka doktora mı muayene oluyorsunuz?
Hep aynı doktora gitmeye çalışıyorum yoksa kafam karışıyor yem özel hem devlete gidiyordum artık devlete gidiyorum beni tek korkutan randevu bulamamak istediğim zamana
ve kızlar Meryem otunu duydunuz mu ben ondan almak istiyorum nerden bulucam bilmiyorum hiç hurmaya da başladım artık yaklaştı hepimizin

Bende hurmayla haftaya başlamayı düşünüyorum Meryem Ana otunu bana eltim verdi baya faydasını gördüm dedi fırsat bulursam okuycam şişe suyu doğum başladığında içine konulması gerekiyormuş bittikten sonra hemen çıkarılması gerekmiş bazıları suyunda için ne dio tam araştırıcağım bende

Sezeryan için ne kadar istediler?
[/QUOTE]
Tam olarak bilmiyorum ben aynı zamanda tüplerimi bağlatacağım 3000-3500 TL gibi bir rakam olduğunu söylemişlerdi

ben de gittiğim doktora bulamadım başka doktora randevu aldım.

Cuma randevum var 36 haftalık olucak nst ye bağlarlar mi doğum şekline yada ne kadar kaldığına bir tahmin yürütürler mi diye merak ediyorum yakın zamanda doktora giden var mi

Kızlar eskiye nazaran bu hafta benim oğluşun hareketleri azaldı biraz büyüdüğü için normal diyorlar ama bilemedim sizde de var mı bir değişiklik
Kızım zaten çok hareketli değildi onda böyle bir şey yaşamadım

Normal canım artık yerleri daralıyor doğum kanalına yerleşmeye başlıyorlar

Cuma randevum var 36 haftalık olucak nst ye bağlarlar mi doğum şekline yada ne kadar kaldığına bir tahmin yürütürler mi diye merak ediyorum yakın zamanda doktora giden var mi
Ben de yarin gidiyorum 35+1 oluyoruz yarin. 2 hafta once gittigimde nst ye bagladilar ama cati muayenesi ve dogum icin 37. Haftada brlli olacagini soylemisti doktorum

Ya kizlar o kadar cok araştırdım ki bebek sampuan, losyon, yag vs. Icerik arastirmaktan kafam cok karisti siz hangi marka aldiniz bebislerinize ? Nivea nin setini aldim ama muhendisoglu onermemis, mustela desen cok pahali

benimde öyle harektli ama pek hissetmiyorum odaklanmam lazım yeri dar rahat hareket edemiyor dedi ebem

Benim oglum da sabah gozumu acar acmaz baslar gece yatana kadar durmazdi 35. Hafta bitti bi tik azaldi hareketleri. Alismisim surekli icerde tepinmesine boyle bi garip oluyorum surekli kontrol ediyorum elimle falan ama yerleri azaldi heralde

Ya kizlar o kadar cok araştırdım ki bebek sampuan, losyon, yag vs. Icerik arastirmaktan kafam cok karisti siz hangi marka aldiniz bebislerinize ? Nivea nin setini aldim ama muhendisoglu onermemis, mustela desen cok pahali
ben dalin almayı planlıyodum ama siveno aldım. deterjanı da siveno.

Evet canım inşallah. Geçen hafta gittik muayeneye ve ilgi alaka hastane vs. Hoşumuza gitti. Perine masajı ve doğum hazırlık eğitimi önerdi düşünüyoruz bakalım
sizin adınıza sevindim bende Özlem hanımdan memnundum ama biraz işler ters gitti son zamanlar maddi açıdan 6000tl hastaneye istediler yabancı olduğunuzdan dolayı. Geçen hafta Zeynep kamile muayeneye gittim ama Devlet hastanesi olduğu için içime pek sinmesede orada doğum yapmak zorunda kalıcam. Hakkimizda hayırlısı. Rabbim hepimize sag salim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…