2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Normal canım artık yerleri daralıyor doğum kanalına yerleşmeye başlıyorlar
benimde öyle harektli ama pek hissetmiyorum odaklanmam lazım yeri dar rahat hareket edemiyor dedi ebem
Benim oglum da sabah gozumu acar acmaz baslar gece yatana kadar durmazdi 35. Hafta bitti bi tik azaldi hareketleri. Alismisim surekli icerde tepinmesine boyle bi garip oluyorum surekli kontrol ediyorum elimle falan ama yerleri azaldi heralde
Benimde eskiye göre hareketleri biraz daha az canım normal bence
Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Ya kizlar o kadar cok araştırdım ki bebek sampuan, losyon, yag vs. Icerik arastirmaktan kafam cok karisti siz hangi marka aldiniz bebislerinize ? Nivea nin setini aldim ama muhendisoglu onermemis, mustela desen cok pahali
Mustela Gentle Shampoo Bebek Şampuan 500 ml Fiyatı
Canım ben kızıma da bunu kullanmıştım ve çok çok memnun kalmıştım evet diğerlerine göre biraz daha fiyatlı ama çok uzun süre gidiyor. İmkanın varsa değiyor yani.

Gebelik şekerim var.Bebeğim 2 hafta ilerde ve iri bir bebek.Kafa ölçusü de normal doguma uygun degilmis.Ben normal sezaryan demedim doktor öyle istedi.38.hafta yapalim dedi 20 agustosa geliyor
Bende de şeker var. Diyet yapıyordum ve bebek günü gününe gidiyordu. Son zamanlarda artık dayanamaz oldum ve diyetin dışına çıkmaya başladım. Doktor dikkat et uğraştırma bizi gibi bir cümle kurdu canım sıkıldı çok. Kendisi de kolay kolay sezeryan yapmayacak biri. Normal doğumdan yana ve hep öyle diyor. Son kontrolüm de kafa ölçüsü sanırım 1 hafta geri çıktı. Takip ederiz dedi. Şekerden kaynaklı değildir umarım.

Benim kesin sezeryan olucak daha önce sezeryan olduğum için
Kasıklarımda ağrı hissediyorum bikaç gündür zaten akıntımda çoğaldı sarıya döndü çamaşır değiştirmekten bi hal oldum başka belirtim yoktu canım

Benimde sarı geliyor gene bir kaç gündür gene mi tekrarladı baktı anlamadım bir geçmiyor ya ne uyuzmuş

Amin canım inşallah

Benimde sarı geliyor gene bir kaç gündür gene mi tekrarladı baktı anlamadım bir geçmiyor ya ne uyuzmuş
Hiç sorma ben üç defa fitil kullandım öncesinde ama bu sefer fayda etmedi kan tahlilinde değerler yüksek çıkınca kültür istedi
Ben normalde de muzdaribim bu konudan hamile olunca iyice arttı

Benim de öyle, çamaşır değiştirmekten bir hal oldum ben de. Kağıt havlu kullanıyorum ancak öyle yetişebiliyorum. yine enfeksiyon çıktı önceki haftanın tahlilinde ve doktor doğum öncesi bu işi halledelim dedi kesin yine monurol verecek

Hiç sorma ben üç defa fitil kullandım öncesinde ama bu sefer fayda etmedi kan tahlilinde değerler yüksek çıkınca kültür istedi
Ben normalde de muzdaribim bu konudan hamile olunca iyice arttı
Fitil banada fayda etmedi canım antibiyotik verir sanada büyük ihtimalle 2çeşit kullandım gene sarı başladı geçmedi gibi ya valla kokulu mu geliyo seninki

Ayyy geçmek bilmiyor ya ilaçlarda banamısın demiyor valla seninde sarı mı geliyo kuzu.. monurol işe yarıyor mu bide doğum şeklin belli mi ?

Kızlar merhaba 36+5 olarak Çarşamba gününü doktorda geçirdik
Oğlum makat gelişten baş gelişe geçmiş çok şükür hatta bize yüzünü bile gösterdi biraz
Kilosu da 2900 çıktı ona da iyi dedi Dr sonra nst için yönlendirdi Dr
Muayeneye girmeden yolda kakaolu dondurma yedim hatta hareket etsin diye
Hareketsiz oluşundan ziyadesiyle uzun kaldım nst de doktor sonucu görünce tekrar istedi bir saat sonra gel yemek ye tatlı bişeyler ye yürü dedi
Dediklerini yaptım ama hastaneye gittiğimde yine hareketsizdi ve hastane içinde merdiven çıkıp yürüdüm girmedim hemen nst ye
Bugün kayıt açan 60 hastadan 40 ı tekrar nst ye girmiş
İkinci nst nin sonlarında doktorum geldi baktı ben çıkıyorum sen biraz daha kal nöbetçi hekime gösterirsin ona göre hareket edersin dedi
Sonucu bir Dr gösterdik neden tekrar istemiş ki ilk nst gayet güzel dedi
İçimize sinsin diye nöbetçi hekimin gelmesini bekleyip ona da gösterdim oda ilk olanı yeterli bulup bebeğin gün içinde hareketlerini say dedi en az 10/15 olması gerekir dedi
Haftaya çatı kontrolü için tekrar gideceğim

Bende bugun idrar verdim enfeksiyon cikti. Daha once 10 gun antibiyotik kullandim sase ictim fayda etmedi demekki Yarin gostercem bakalim ne verecek
Yok ya etmiyor valla ben bi hafta bi kullandım fitille beraber geçmedi hiç sorma iki çeşit antibiyotik kullandım gene geçmedi gibi bi kaç gündür başladı sarı akıntı yine

Ayyy geçmek bilmiyor ya ilaçlarda banamısın demiyor valla seninde sarı mı geliyo kuzu.. monurol işe yarıyor mu bide doğum şeklin belli mi ?

Malesef canım arada sırada yeşile dönse de çoğunlukla sapsarı monurol yanma hissini sık çıkma hissini yok ediyor ama sarı akıntı hep var bende, kanıksadım artık... Normal doğum olsun diye uğraşıyoruz inşallah normal olacak gibi sende durumlar nasıl? Yarın tekrar kontrol var bakalım ne diyecek şu enfeksiyona

Benimde cuma bakalım ben hem vajinal hem idrar verdim seninki tek idrar mı
sadece idrar verdim ben antibiyotik kullanmanı istemiyorum bakteri çıkmazsa şikayetlerin için yazmam dedi doktorum ama kullanmak zorunda kalırım büyük ihtimal

Bende sık idrara çıkıyorum canım normaldede sık çıkardım şimdi bi bardak suyu on kere çıkıyorumdur Bende kültür verdim sonuca göre gene antibiyotik başlarım. Benim sezaryen olacak nasipse doktor 35i görelim rahatlarız dedi erken doğum riski yapıyormuş ya şu enfeksiyon ondan antibiyotikle idrarda edicez geçmezse dedi yani hiç geçecek gibi değil akıntı geliyor gene çünkü.. bu sarı akıntı sadece enfeksiyondan mı oluyor ki enfeksiyon olmayanlarda da oluyormu ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…