- 7 Ekim 2019
- 162
- 149
- 23
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.061
Normal canım artık yerleri daralıyor doğum kanalına yerleşmeye başlıyorlar
benimde öyle harektli ama pek hissetmiyorum odaklanmam lazım yeri dar rahat hareket edemiyor dedi ebem
Benim oglum da sabah gozumu acar acmaz baslar gece yatana kadar durmazdi 35. Hafta bitti bi tik azaldi hareketleri. Alismisim surekli icerde tepinmesine boyle bi garip oluyorum surekli kontrol ediyorum elimle falan ama yerleri azaldi heralde
Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Benimde eskiye göre hareketleri biraz daha az canım normal bence
Mustela Gentle Shampoo Bebek Şampuan 500 ml FiyatıYa kizlar o kadar cok araştırdım ki bebek sampuan, losyon, yag vs. Icerik arastirmaktan kafam cok karisti siz hangi marka aldiniz bebislerinize ? Nivea nin setini aldim ama muhendisoglu onermemis, mustela desen cok pahali
Tam olarak bilmiyorum ben aynı zamanda tüplerimi bağlatacağım 3000-3500 TL gibi bir rakam olduğunu söylemişlerdiSezeryan için ne kadar istediler?
Bende de şeker var. Diyet yapıyordum ve bebek günü gününe gidiyordu. Son zamanlarda artık dayanamaz oldum ve diyetin dışına çıkmaya başladım. Doktor dikkat et uğraştırma bizi gibi bir cümle kurdu canım sıkıldı çok. Kendisi de kolay kolay sezeryan yapmayacak biri. Normal doğumdan yana ve hep öyle diyor. Son kontrolüm de kafa ölçüsü sanırım 1 hafta geri çıktı. Takip ederiz dedi. Şekerden kaynaklı değildir umarım.Gebelik şekerim var.Bebeğim 2 hafta ilerde ve iri bir bebek.Kafa ölçusü de normal doguma uygun degilmis.Ben normal sezaryan demedim doktor öyle istedi.38.hafta yapalim dedi 20 agustosa geliyor
Benim kesin sezeryan olucak daha önce sezeryan olduğum içinBende yeni kültür verdim tekrar kolay geçmiyor 1,5aydır uğraşıyorum geçmedi bakalım gene çıkarsa antibiyotik devam geçmezse dedim doktoruma 35e kadar antibiyotik falan gelelimde sonra rahatız dedi.. erken doğum riski var ve eğer normal doğum olacaksa bebek kanaldan geçerken bebeğe geçme riski varmış vajinadaki enfeksiyonun enfeksiyon doktoru ve doktorum öyle dedi. Senin ne zamandır var ve şikayetlerin neydi canım
Benimde sarı geliyor gene bir kaç gündür gene mi tekrarladı baktı anlamadım bir geçmiyor ya ne uyuzmuşBenim kesin sezeryan olucak daha önce sezeryan olduğum için
Kasıklarımda ağrı hissediyorum bikaç gündür zaten akıntımda çoğaldı sarıya döndü çamaşır değiştirmekten bi hal oldum başka belirtim yoktu canım
sizin adınıza sevindimbende Özlem hanımdan memnundum ama biraz işler ters gitti son zamanlar maddi açıdan 6000tl hastaneye istediler yabancı olduğunuzdan dolayı. Geçen hafta Zeynep kamile muayeneye gittim ama Devlet hastanesi olduğu için içime pek sinmesede orada doğum yapmak zorunda kalıcam. Hakkimizda hayırlısı. Rabbim hepimize sag salim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Hiç sorma ben üç defa fitil kullandım öncesinde ama bu sefer fayda etmedi kan tahlilinde değerler yüksek çıkınca kültür istediBenimde sarı geliyor gene bir kaç gündür gene mi tekrarladı baktı anlamadım bir geçmiyor ya ne uyuzmuş
Benimde sarı geliyor gene bir kaç gündür gene mi tekrarladı baktı anlamadım bir geçmiyor ya ne uyuzmuş
Fitil banada fayda etmedi canım antibiyotik verir sanada büyük ihtimalle 2çeşit kullandım gene sarı başladı geçmedi gibi ya valla kokulu mu geliyo seninkiHiç sorma ben üç defa fitil kullandım öncesinde ama bu sefer fayda etmedi kan tahlilinde değerler yüksek çıkınca kültür istedi
Ben normalde de muzdaribim bu konudan hamile olunca iyice arttı
Maalesef kokulu rahatsız oluyorum sonuç cuma çıkıcak bakalım ne verirse artıkFitil banada fayda etmedi canım antibiyotik verir sanada büyük ihtimalle 2çeşit kullandım gene sarı başladı geçmedi gibi ya valla kokulu mu geliyo seninki
Ayyy geçmek bilmiyor ya ilaçlarda banamısın demiyor valla seninde sarı mı geliyo kuzu.. monurol işe yarıyor mu bide doğum şeklin belli mi ?Benim de öyle, çamaşır değiştirmekten bir hal oldum ben de. Kağıt havlu kullanıyorum ancak öyle yetişebiliyorum. yine enfeksiyon çıktı önceki haftanın tahlilinde ve doktor doğum öncesi bu işi halledelim dedi kesin yine monurol verecek
Yok ya etmiyor valla ben bi hafta bi kullandım fitille beraber geçmedi hiç sorma iki çeşit antibiyotik kullandım gene geçmedi gibi bi kaç gündür başladı sarı akıntı yineBende bugun idrar verdim enfeksiyon cikti. Daha once 10 gun antibiyotik kullandim sase ictim fayda etmedi demekki Yarin gostercem bakalim ne verecek
Benimde cuma bakalım ben hem vajinal hem idrar verdim seninki tek idrar mıMaalesef kokulu rahatsız oluyorum sonuç cuma çıkıcak bakalım ne verirse artık
Ayyy geçmek bilmiyor ya ilaçlarda banamısın demiyor valla seninde sarı mı geliyo kuzu.. monurol işe yarıyor mu bide doğum şeklin belli mi ?
Kızlar merhaba 36+5 olarak Çarşamba gününü doktorda geçirdik
Oğlum makat gelişten baş gelişe geçmiş çok şükür hatta bize yüzünü bile gösterdi biraz
Kilosu da 2900 çıktı ona da iyi dedi Dr sonra nst için yönlendirdi Dr
Muayeneye girmeden yolda kakaolu dondurma yedim hatta hareket etsin diye
Hareketsiz oluşundan ziyadesiyle uzun kaldım nst de doktor sonucu görünce tekrar istedi bir saat sonra gel yemek ye tatlı bişeyler ye yürü dedi
Dediklerini yaptım ama hastaneye gittiğimde yine hareketsizdi ve hastane içinde merdiven çıkıp yürüdüm girmedim hemen nst ye
Bugün kayıt açan 60 hastadan 40 ı tekrar nst ye girmiş
İkinci nst nin sonlarında doktorum geldi baktı ben çıkıyorum sen biraz daha kal nöbetçi hekime gösterirsin ona göre hareket edersin dedi
Sonucu bir Dr gösterdik neden tekrar istemiş ki ilk nst gayet güzel dedi
İçimize sinsin diye nöbetçi hekimin gelmesini bekleyip ona da gösterdim oda ilk olanı yeterli bulup bebeğin gün içinde hareketlerini say dedi en az 10/15 olması gerekir dedi
Haftaya çatı kontrolü için tekrar
sadece idrar verdim ben antibiyotik kullanmanı istemiyorum bakteri çıkmazsa şikayetlerin için yazmam dedi doktorum ama kullanmak zorunda kalırım büyük ihtimalBenimde cuma bakalım ben hem vajinal hem idrar verdim seninki tek idrar mı
Bende sık idrara çıkıyorum canım normaldede sık çıkardım şimdi bi bardak suyu on kere çıkıyorumdurMalesef canım arada sırada yeşile dönse de çoğunlukla sapsarımonurol yanma hissini sık çıkma hissini yok ediyor ama sarı akıntı hep var bende, kanıksadım artık... Normal doğum olsun diye uğraşıyoruz inşallah normal olacak gibi sende durumlar nasıl? Yarın tekrar kontrol var bakalım ne diyecek şu enfeksiyona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?