- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.081
Çıkarsa verir bana verdiler enfeksiyoncuyla kendi doktorum kullan dedi ilerlemesin dedi.. hamilelikte kullanılanlardan veriyorlar zaten bi 10gün vücut rahat ediyor işte sonra gene aynısadece idrar verdim ben antibiyotik kullanmanı istemiyorum bakteri çıkmazsa şikayetlerin için yazmam dedi doktorum ama kullanmak zorunda kalırım büyük ihtimal
Bende sık idrara çıkıyorum canım normaldede sık çıkardım şimdi bi bardak suyu on kere çıkıyorumdurBende kültür verdim sonuca göre gene antibiyotik başlarım. Benim sezaryen olacak nasipse doktor 35i görelim rahatlarız dedi erken doğum riski yapıyormuş ya şu enfeksiyon ondan antibiyotikle idrarda edicez geçmezse dedi yani hiç geçecek gibi değil akıntı geliyor gene çünkü.. bu sarı akıntı sadece enfeksiyondan mı oluyor ki enfeksiyon olmayanlarda da oluyormu ki ya
Trombofoli hastalığı kan pıhtılaşması mı oluyor canım
mühendisinoğlu sayfasını inceledim bünchenin sensitive olanına onay veriyordu ben ondan aldım yağ ve şampuan olarak, pişik kremi Penaten aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun olduklarını söylemişlerdi mustela istediğim boyut yoktu bu tarz ürünlerde fiyat yüksek olsada çok uzun süre kullanıldığı için ekonomik oluyorYa kizlar o kadar cok araştırdım ki bebek sampuan, losyon, yag vs. Icerik arastirmaktan kafam cok karisti siz hangi marka aldiniz bebislerinize ? Nivea nin setini aldim ama muhendisoglu onermemis, mustela desen cok pahali
Yaşınız kaç özel olmayacaksa ve kaçıncı doğumunuz?Ben de düşünüyorum ondan sordum?Tam olarak bilmiyorum ben aynı zamanda tüplerimi bağlatacağım 3000-3500 TL gibi bir rakam olduğunu söylemişlerdi
Acaba bu sarı akıntı normal mi oluyor yoksa kuzum doktor sana ne diyor bu sarı akıntıyla ilgiliKız bende sık çıkma da yok yanma da yok sadece sapsarı bi akıntı var dünyanın suyunu da içsem o akıntı geçmiyor bıktım gerçekten. Kültür sonucu temiz ama tahlile göre ciddi enfeksiyon var. Doktorun sezaryen için ısrar etmesinden korkuyorum
Ya geçen hafta doktor ultrasonda bebek kanala inmiş diye alttan muayene etmişti ya hatta baya kanamaya sebep olmuştu, acaba yarın yine alttan muayene eder mi ki
Bende de var canım hangi genlerde var seninevet canım, kan sulandırıcılarla gebeliğimizi devam ettiriyorum çok şükür
Acaba bu sarı akıntı normal mi oluyor yoksa kuzum doktor sana ne diyor bu sarı akıntıyla ilgiliyanma bende de olmadı çok şükür arada sızı oluyordu alt kısımlarda sende oluyor mu vajinada sağ sol taraflarda sızı ?
Bide benimde ilk yaptırdığım kültürde temiz çıktı benim akıntı geçmeyince bi hafta sonra bida istedi doktor belki bu sefer yakalarız dedi onda çıktı yani bı kültürde her zaman net cevap vermiyor gibi
Tahlilde kaç çıktı enfeksiyon lökasitte ?
Eğer normal doğum olacak diye düşünüyorsa bakar belki çatıyaama sen söyle ondan sonra kanamam oldu korkuyorum de bakalım ne diyecek
Ay 10 günde çok azmış yaÇıkarsa verir bana verdiler enfeksiyoncuyla kendi doktorum kullan dedi ilerlemesin dedi.. hamilelikte kullanılanlardan veriyorlar zaten bi 10gün vücut rahat ediyor işte sonra gene aynı
Bende o hastanede dogum yapcamSancaktepe bölge hastanesine karar verdim, eve 45-50 dk. mesafede ama Özlem hanımı istiyorum o da orada
Kurumsal yerlerin olmuyor genelde ya yinebakarımKapida odemesi vardir belki kiz
Şekerden.olsa ileri çikar.1 hafta önde geride cok bir anlam ifade etmiyor aslinda senin canini neden sıktı ki.Zaten son günlerimiz ağlamaya bahane arıyoruz hayret bişeyBende de şeker var. Diyet yapıyordum ve bebek günü gününe gidiyordu. Son zamanlarda artık dayanamaz oldum ve diyetin dışına çıkmaya başladım. Doktor dikkat et uğraştırma bizi gibi bir cümle kurdu canım sıkıldı çok. Kendisi de kolay kolay sezeryan yapmayacak biri. Normal doğumdan yana ve hep öyle diyor. Son kontrolüm de kafa ölçüsü sanırım 1 hafta geri çıktı. Takip ederiz dedi. Şekerden kaynaklı değildir umarım.
Olabilir belkide canım benimde ilk temiz çıkıp bi hafta sonra çıkınca bende anlayamadımYani çok nadiren yanma oluyor ama onun dışında bir şeyim yok, bir de ben dışarda asla tuvaletimi yapamam illaki çok su içmem gerekiyor acaba ondan mı kültür temiz çıkıyor? Tahlilde lökosit 3+ çıktıbu doktor normal doğuma uygun değilsin demişti ama yine de isteğimi yeniledim bakalım ne olacak
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
EvetAy 10 günde çok azmış ya
mühendisinoğlu sayfasını inceledim bünchenin sensitive olanına onay veriyordu ben ondan aldım yağ ve şampuan olarak, pişik kremi Penaten aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun olduklarını söylemişlerdi mustela istediğim boyut yoktu bu tarz ürünlerde fiyat yüksek olsada çok uzun süre kullanıldığı için ekonomik oluyor
Yaşınız kaç özel olmayacaksa ve kaçıncı doğumunuz?Ben de düşünüyorum ondan sordum?
Canım tam kaç haftalıktınGunaydin kizlar, aksamdan beri kafamdan atamadigim canimi sıkan birsey var. Arkadasim benden 5 gun ileride kizina hamile bebegi 2.50pgeam cikmis ve 3 hafta once 1700mus bebegi. Benim oglumsa 9gun once 1700du. Bugun tekrar kontrole gidecegiz. Normalde takmam kafama ama burdada baya hepinizinki tombis tombis duyup arkadasinkini de ogrenince canim cok skildi
Canım çok kafana takma.ultrasonun da yanılma payı varmış.biz de gittik bu hafta içinde.32+6 iken 2420 dedi.biz de şaşırınca doktor”her ultrasonun +,- 200,300gr yanılma payı vardır dedi”.onun için çok da takılma derim.bebişinin gelişimi iyiyse sıkıntı yokturGunaydin kizlar, aksamdan beri kafamdan atamadigim canimi sıkan birsey var. Arkadasim benden 5 gun ileride kizina hamile bebegi 2.50pgeam cikmis ve 3 hafta once 1700mus bebegi. Benim oglumsa 9gun once 1700du. Bugun tekrar kontrole gidecegiz. Normalde takmam kafama ama burdada baya hepinizinki tombis tombis duyup arkadasinkini de ogrenince canim cok skildi
Yok canım herkesinki tombik filan değil benimde en son 1675 cıktıGunaydin kizlar, aksamdan beri kafamdan atamadigim canimi sıkan birsey var. Arkadasim benden 5 gun ileride kizina hamile bebegi 2.50pgeam cikmis ve 3 hafta once 1700mus bebegi. Benim oglumsa 9gun once 1700du. Bugun tekrar kontrole gidecegiz. Normalde takmam kafama ama burdada baya hepinizinki tombis tombis duyup arkadasinkini de ogrenince canim cok skildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?