2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sadece idrar verdim ben antibiyotik kullanmanı istemiyorum bakteri çıkmazsa şikayetlerin için yazmam dedi doktorum ama kullanmak zorunda kalırım büyük ihtimal
Çıkarsa verir bana verdiler enfeksiyoncuyla kendi doktorum kullan dedi ilerlemesin dedi.. hamilelikte kullanılanlardan veriyorlar zaten bi 10gün vücut rahat ediyor işte sonra gene aynı

Kız bende sık çıkma da yok yanma da yok sadece sapsarı bi akıntı var dünyanın suyunu da içsem o akıntı geçmiyor bıktım gerçekten. Kültür sonucu temiz ama tahlile göre ciddi enfeksiyon var. Doktorun sezaryen için ısrar etmesinden korkuyorum

Ya geçen hafta doktor ultrasonda bebek kanala inmiş diye alttan muayene etmişti ya hatta baya kanamaya sebep olmuştu, acaba yarın yine alttan muayene eder mi ki

Ya kizlar o kadar cok araştırdım ki bebek sampuan, losyon, yag vs. Icerik arastirmaktan kafam cok karisti siz hangi marka aldiniz bebislerinize ? Nivea nin setini aldim ama muhendisoglu onermemis, mustela desen cok pahali
mühendisinoğlu sayfasını inceledim bünchenin sensitive olanına onay veriyordu ben ondan aldım yağ ve şampuan olarak, pişik kremi Penaten aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun olduklarını söylemişlerdi mustela istediğim boyut yoktu bu tarz ürünlerde fiyat yüksek olsada çok uzun süre kullanıldığı için ekonomik oluyor

Tam olarak bilmiyorum ben aynı zamanda tüplerimi bağlatacağım 3000-3500 TL gibi bir rakam olduğunu söylemişlerdi
Yaşınız kaç özel olmayacaksa ve kaçıncı doğumunuz?Ben de düşünüyorum ondan sordum?
[/QUOTE]

estağfurlah benim 10 yaşında kızım var 2. Doğumum yaşım 38

Acaba bu sarı akıntı normal mi oluyor yoksa kuzum doktor sana ne diyor bu sarı akıntıyla ilgili yanma bende de olmadı çok şükür arada sızı oluyordu alt kısımlarda sende oluyor mu vajinada sağ sol taraflarda sızı ?
Bide benimde ilk yaptırdığım kültürde temiz çıktı benim akıntı geçmeyince bi hafta sonra bida istedi doktor belki bu sefer yakalarız dedi onda çıktı yani bı kültürde her zaman net cevap vermiyor gibi
Tahlilde kaç çıktı enfeksiyon lökasitte ?

Eğer normal doğum olacak diye düşünüyorsa bakar belki çatıya ama sen söyle ondan sonra kanamam oldu korkuyorum de bakalım ne diyecek

Yani çok nadiren yanma oluyor ama onun dışında bir şeyim yok, bir de ben dışarda asla tuvaletimi yapamam illaki çok su içmem gerekiyor acaba ondan mı kültür temiz çıkıyor? Tahlilde lökosit 3+ çıktı bu doktor normal doğuma uygun değilsin demişti ama yine de isteğimi yeniledim bakalım ne olacak

Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Bebek çantası hazır, eşimin giyecekleri bile hazır ama kendi eşyalarımı toplamaya hiç gitmiyor elim daha gecelik bile almadım. Allah bana bi rahatlık vermiş ki sormayın

Şekerden.olsa ileri çikar.1 hafta önde geride cok bir anlam ifade etmiyor aslinda senin canini neden sıktı ki.Zaten son günlerimiz ağlamaya bahane arıyoruz hayret bişey

Olabilir belkide canım benimde ilk temiz çıkıp bi hafta sonra çıkınca bende anlayamadım Enfeksiyon geçmezse yapmıyorlarmış olsun sıkma canını ikiniz içinde en iyisi hangisiyse o olsun.
Benim doktorun kliniği var oraya gidiyorum canım.

estağfurlah benim 10 yaşında kızım var 2. Doğumum yaşım 38 ☺
[/QUOTE]
Aynı yaştaymışız ben de düşünüyorum tüplerimi bağlatmayı sezeryan esnasında.yaştan dolayı zaten korkuyorum,siz de var mı o korku?Hem doğum korkusu hem de bebeğe bakabilecek miyim korkusu?İlkinde daha rahatım her konuda.

Gunaydin kizlar, aksamdan beri kafamdan atamadigim canimi sıkan birsey var. Arkadasim benden 5 gun ileride kizina hamile bebegi 2.50pgeam cikmis ve 3 hafta once 1700mus bebegi. Benim oglumsa 9gun once 1700du. Bugun tekrar kontrole gidecegiz. Normalde takmam kafama ama burdada baya hepinizinki tombis tombis duyup arkadasinkini de ogrenince canim cok skildi

Canım tam kaç haftalıktın

Canım çok kafana takma.ultrasonun da yanılma payı varmış.biz de gittik bu hafta içinde.32+6 iken 2420 dedi.biz de şaşırınca doktor”her ultrasonun +,- 200,300gr yanılma payı vardır dedi”.onun için çok da takılma derim.bebişinin gelişimi iyiyse sıkıntı yoktur

Yok canım herkesinki tombik filan değil benimde en son 1675 cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…