2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Rica etsem diyet listeni atar mıısn

sabah ilk kez çatladığımı gördüm. 4 minik çatlak izim var artık ki daha son ayıma bile girmedim... nasıl geçer bu izler. halbuki kendimi de pehlivan gibi yağlıyorum resmen. moralim çok bozuldu

Kilosunu takmayın yeterki sagliklo doğsun ki normal doğacak çocuk ne kadar iri değilse okadar iyi doğsun bebeklerimiz sonra besler buyuturuz hiç ama hiç üzmeyin kendinizi bence Y Yellu benimkide zayıf haftasında yarın bakayım kaç olmuş

sabah ilk kez çatladığımı gördüm. 4 minik çatlak izim var artık ki daha son ayıma bile girmedim... nasıl geçer bu izler. halbuki kendimi de pehlivan gibi yağlıyorum resmen. moralim çok bozuldu
Canım karnın toparlamaya o çatlaklar beyazlar belli bile olmaz inan farketmiyorsun bile

Kızlar acaba WhatsApp grubumu yapsak katılması sorun olmayacaklar için hem birbirimize destek amaçlı çocuk doğduktan sonrada kadinlar marinası şeklinde ne dersiniz

Kız bende az önce üstümü değiştirirken dikkatli bakayım dedim bendede var mı diye ve acı gerçekle yüzleştim sanırsam bu gece filan çatlamıs benimde

Kız bende az önce üstümü değiştirirken dikkatli bakayım dedim bendede var mı diye ve acı gerçekle yüzleştim sanırsam bu gece filan çatlamıs benimde
Sakin canım olucak anne olmak herşeyden fedakarlık beyazlıycak onlar sonra plank mekik sıkılaşmabelli bile olmaz varis yerine benimde çatlağım çoğalsaydı sol bacağımın arkası mosmor kabarık kabarık

sence geçer mi izleri? hayır gebelikten önce de adriana lima değildim ama çatlakların da izi kalsın istemem

ay inşallah. niyetliydim zaten spora başlamaya eğer faydası olacaksa çok sevinirim

Aynen canım beyazlıyor ergenlikten biliyorum beyaz beyaz çatlak izi var bir sürü zaten o zamanlar kırmızı kırmızıydı hep öyle kalacak sanıyordum beyazladı tabi , sanada geçmiş olsun inşAllah varislerin dahada artmaz

İnşallah canım çok umutlu değilim nedense doğumdan sonra kalp damar yolu gözüktü bana botoks ne yapılıyormuş bakalım nolcak ilk aylar bana çok çektirdiler ağrıları şimdi çok şükür ağrı olmasa da bacak arkama bakmak istemiyorum

sence geçer mi izleri? hayır gebelikten önce de adriana lima değildim ama çatlakların da izi kalsın istemem
Kırmızı kalmıyor ama beyaz oluyor canım kırmızı kadar göze batmıyor tabi benim ergenlikten var bacaklarımda baldırımda ve karnımın yan kısımlarında genetik diyorlar güya benim annemde hiç çatlak yok ki demiştim bir defa kardeşim 5 buçuk kilo doğdu diye kadının teni süt gibi 58 yasında olduğu halde , ben yine almam gereken özelliği almamışım , annem diyor tenin beyaz hassas senin ondan

Peki nedenini biliyor musun canım neyden kaynaklı olmuş seninki

Bende beyazım canım ama çok aşırı Bi yırtık yok Bi. Bacaklarda var biraz ilk doğumdan kalma Bi ikide karında var esnekliğiyle alakalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…