2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bencede esneklik annem bana beyazsın diyor ama kendiside zenci değil benden 1 tık koyu zaten canım bana diyor senin tenin gevşek
Ahahah beyaz olmanın zorlukları çok güneşte kızarırsın yazın çillenirsin aaa nekadar beyazsın sen die bile eleştirilirsin beyaz olmak zor azizim
Ahh bu genetik hep kötü tarafları almak zorunda mıydık
Sorma bazen diom ailenin kurbanı ben miyim

Aynı yaştaymışız ben de düşünüyorum tüplerimi bağlatmayı sezeryan esnasında.yaştan dolayı zaten korkuyorum,siz de var mı o korku?Hem doğum korkusu hem de bebeğe bakabilecek miyim korkusu?

[/QUOTE]
Ben korkmuyorum ki yardım edecek kimsem yok fakat hep onun asıl sahibi Allah muhakkak kolaylık sağlayacaktır diye düşünüyorum ben sadece bekçiyim yaş ile ilgili ilk başlarda korkularım vardı elbette 23 yaşında evlendim, 28 de ilk çocuğum oldu süreç ben istediğim için böyle oldu çünkü gezmek rahatlık yüzünden istemedim 2. Yi eşim ve kızım istedi
20 yaşında doğursan da ölebilirsin diye düşünüyorum ki daha sabırlı mantıklı yaşlardayız ve sana verilmiş bir hediye sakın korkma o bebeğin sahibi belli ben sadece emanete iyi bakmama yardım et diye dua ediyorum

Ahahah beyaz olmanın zorlukları çok güneşte kızarırsın yazın çillenirsin aaa nekadar beyazsın sen die bile eleştirilirsin beyaz olmak zor azizim

Sorma bazen diom ailenin kurbanı ben miyim
Hiç sorma zaten adanalıyım diyince inanmıyorlar banada eşimede Adanalılar esmer olur diyorlar

Ailenin kurbanı da benim babam mavi gözlü kardeşim yeşil gözlü ve sarışın annemin bile gözü açık kahve benimki nerdeyse siyah denecek kadar koyu babamda bir kaş kirpik var MaşAllah ama gel gör anneme çekmişim eşim dalga geçiyor senin niye kirpiklerin kısa diye çünkü eşiminde kaş kirpik gür anne tarafım kıl tüy konusunda dayılarım bile köse gibi babamgil orman kaçkını ve bil bakalım kime cekmişim

Yok yok bizim binadada var adanalı hepsi sarışın ve beyaz tenli damadımız var kadirlili oda bembeyaz inanırım ben sana aman kılı da napcan az kaş kirpik olsa ii oluo bendede yok ama maskara ve kaş kalemi işi görüyor

Kızlar 2 gündür bulantım var ya.Biraz öncede ne yediysem cikarttim.Iyiydim bikac haftadir yoktu.Hamileligin tadina bile varamadim bulantilardan dogursam kurtulsam derdine dustum

Kızlar bu vajina girişinden biraz yukarı doğru bi sızlama oluyor mu sizde ara ara bende gene başladı ya enfeksiyondan oluyor yada normal mi varmı sizde de

Kızlar bu vajina girişinden biraz yukarı doğru bi sızlama oluyor mu sizde ara ara bende gene başladı ya enfeksiyondan oluyor yada normal mi varmı sizde de
Bende enfeksiyon yok ama sürekli bir ağrı var genital bölgesinde bazen kasılmalar bazen her yeri bacaklarımı açınca eğilince artıyor bence bebek baskısından oluyor

Adana mı üniversiteyi okuduğum şehir
valla ben ne kadar safkan adanalı tanıdıysam hepsi bembeyaz tenliydi.arada esmerler de oluyordu ama geneli bembeyazdı.

Vücudum yerine kaşımda kirpiğimde olsa daha güzel olurmuş birde şimdi hormonlardan yanaklarında çene altımda çıkmaya başladı

Adana mı üniversiteyi okuduğum şehir ❤
valla ben ne kadar safkan adanalı tanıdıysam hepsi bembeyaz tenliydi.arada esmerler de oluyordu ama geneli bembeyazdı.
Bende safkan öz be öz adanalıyım insanın üniversite okuduğu şehrin ayrı bir yeri oluyor ya oralı gibi hissediyor kendini bende hatayda okudum hatay denilince hemen sahiplenirim

Ayy hatayı çok severim bu yıl hamiş olmasaydık gidecektik
Bende bu sene som sınıftım evim başka yerde ben hatayda hamileyim diye elime sen izin al gel bu defa hep ben geliyordum yol çok kötü yapıyor beni dedim adam geldi 2 gün hatayı gezdik akşamına virüs çıktı ve hataydan dönüş o dönüş meğer son gezimmiş son görüşümmüş neyse kısmet artık yakın yer sonuçta bir gün yolumuz düşer elbet sizde hamilelikten somra gidecek olursanız gidin mutlaka

Bende enfeksiyon yok ama sürekli bir ağrı var genital bölgesinde bazen kasılmalar bazen her yeri bacaklarımı açınca eğilince artıyor bence bebek baskısından oluyor
Alt kısımda dimi vajina girişinden yukarı doğru sızı gibi saniyelik olup geçiyor mu rahatsız edici bir his

sabah ilk kez çatladığımı gördüm. 4 minik çatlak izim var artık ki daha son ayıma bile girmedim... nasıl geçer bu izler. halbuki kendimi de pehlivan gibi yağlıyorum resmen. moralim çok bozuldu
Canım benm bunda karnım gercekten büyüdü yani tuhaf br sekılde asırı büyük, bazen ikiz mi acaba diyorum :)) günde üç kez kakao yağı ile yağlıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm. Arada bı el yıkama kutusuna zeytinyağı koydum onunla da yağlıyorum ama kakao yağını tek geçerim. Hiç çatlamadım. İlkinde zaten böyle büyük değildi karnım. Onda da kullanmıştım kakaoyu ama bu defa extra özen gösteriyorum. Doğumdan sonra geçmiyor beyazlıyormuş. Ben de takıntılıyımdır kilodur, çatlaktır.. Bundan sonra daha çok dikkat edersen önlersin merak etme. Kritik zamanlar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…