- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.141
Bende de oluyo canım . daha yeni baktırmıştım enfeksiyon yoktuKızlar bu vajina girişinden biraz yukarı doğru bi sızlama oluyor mu sizde ara ara bende gene başladı ya enfeksiyondan oluyor yada normal mi varmı sizde de
Canım senınkı doğduktan sonra bır, bır bucuk kg alır ayda, benmki ayda yarım kilo zor alıyo. Ikı ayda eşitlenirr, doğanın kanunu bu. Kuzenım iki bucuk kg dogurdu ıkı ay sonra gördüm bebişi, çok şaşırdım tontiş bişi olmus cok tatlı, sadece anne sütü ile hem de. Kendi de ıkı bucuk kg doğmuş, 1.80 boyunda filinta gibidir maaşallah. Yani inan bu bebiş kilosu hıc tutarlı bir şey değil. Sezeryan olucam nasılsa dersen kılo aldıran bir şeyler var önerilen onları dene istersen.Gunaydin kizlar, aksamdan beri kafamdan atamadigim canimi sıkan birsey var. Arkadasim benden 5 gun ileride kizina hamile bebegi 2.50pgeam cikmis ve 3 hafta once 1700mus bebegi. Benim oglumsa 9gun once 1700du. Bugun tekrar kontrole gidecegiz. Normalde takmam kafama ama burdada baya hepinizinki tombis tombis duyup arkadasinkini de ogrenince canim cok skildi
Açıkçası nasıl tarif edebilirim bilmiyorum şuan bile bağdaş kurdum oturdum sizliyorAlt kısımda dimi vajina girişinden yukarı doğru sızı gibi saniyelik olup geçiyor mu rahatsız edici bir his
Artık seneye kalır virüs biterse tabiBende bu sene som sınıftım evim başka yerde ben hatayda hamileyim diye elime sen izin al gel bu defa hep ben geliyordum yol çok kötü yapıyor beni dedim adam geldi 2 gün hatayı gezdik akşamına virüs çıktı ve hataydan dönüş o dönüş meğer son gezimmiş son görüşümmüşneyse kısmet artık yakın yer sonuçta bir gün yolumuz düşer elbet sizde hamilelikten somra gidecek olursanız gidin mutlaka
normalde bol bol hindistan cevizi yağı ve çatlak kremi kullanıyorum, su tüketiyorum. bir de onu deneyeyim. korse vs derken biraz da sıkılaşırsam o kadar belli olmaz herhalde beyazlasa daCanım benm bunda karnım gercekten büyüdü yani tuhaf br sekılde asırı büyük, bazen ikiz mi acaba diyorum :)) günde üç kez kakao yağı ile yağlıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm. Arada bı el yıkama kutusuna zeytinyağı koydum onunla da yağlıyorum ama kakao yağını tek geçerim. Hiç çatlamadım. İlkinde zaten böyle büyük değildi karnım. Onda da kullanmıştım kakaoyu ama bu defa extra özen gösteriyorum. Doğumdan sonra geçmiyor beyazlıyormuş. Ben de takıntılıyımdır kilodur, çatlaktır.. Bundan sonra daha çok dikkat edersen önlersin merak etme. Kritik zamanlar artık.
Ayyyy ben de hataylıyımBende safkan öz be öz adanalıyıminsanın üniversite okuduğu şehrin ayrı bir yeri oluyor ya oralı gibi hissediyor kendini bende hatayda okudum hatay denilince hemen sahiplenirim
Ayy normal olsun canım ya valla antibiyotik kullanırken olmadı şimdi gene başladı korktum valla sızlayıp duruyor neden oluyor acabaBende de oluyo canım . daha yeni baktırmıştım enfeksiyon yoktu
Ayyyy ben de hataylıyımve hatayın ilçesinde yaşıyorum ❤
Açıkçası nasıl tarif edebilirim bilmiyorum şuan bile bağdaş kurdum oturdum sizliyor
Bende bilmiyorum canım arada geliyo bi sızlama hatta bende enfeksiyondan korktum ama tahliller temiz çıktıAyy normal olsun canım ya valla antibiyotik kullanırken olmadı şimdi gene başladı korktum valla sızlayıp duruyor neden oluyor acaba
Canım bende sırf bu lanet iltihap yüzünden sancı çekiyordum antibiyotik verdi iki kullandım akıntılarım sarıydı akıntının rengi düzelince geçtiğini düşündüm İki gün sonra bir sancı çektim normal değildi doğum yapacağımı düşündüm hastaneye gittik yatış verdi iki gün hastane de kaldım antibiyotik sancı kesici haplar serumlar ve erken doğum riskim var 35 haftaya bugün girdim bu haftayı atlatalım sonraki hafta bebiş gelse bile sorun yok dedi ciğer geliştirici yapıldı bakalım bu haftayı yatarak geçiriyorum dikkat edin bu iltihap ve enfeksiyon erken doğuma yol açabiliyor anlayacağın aynı durumdayız şu minikleri sağlıkla kucağımıza alıp rahatlasak günleri gelince tabiBende sık idrara çıkıyorum canım normaldede sık çıkardım şimdi bi bardak suyu on kere çıkıyorumdurBende kültür verdim sonuca göre gene antibiyotik başlarım. Benim sezaryen olacak nasipse doktor 35i görelim rahatlarız dedi erken doğum riski yapıyormuş ya şu enfeksiyon ondan antibiyotikle idrarda edicez geçmezse dedi yani hiç geçecek gibi değil akıntı geliyor gene çünkü.. bu sarı akıntı sadece enfeksiyondan mı oluyor ki enfeksiyon olmayanlarda da oluyormu ki ya
Enfeksiyon olmasında canım yaa beni o korkutuyor hergün oluyor mu sendeBende bilmiyorum canım arada geliyo bi sızlama hatta bende enfeksiyondan korktum ama tahliller temiz çıktı
Hadi ya çok geçmiş olsun canımCanım bende sırf bu lanet iltihap yüzünden sancı çekiyordum antibiyotik verdi iki kullandım akıntılarım sarıydı akıntının rengi düzelince geçtiğini düşündüm İki gün sonra bir sancı çektim normal değildi doğum yapacağımı düşündüm hastaneye gittik yatış verdi iki gün hastane de kaldım antibiyotik sancı kesici haplar serumlar ve erken doğum riskim var 35 haftaya bugün girdim bu haftayı atlatalım sonraki hafta bebiş gelse bile sorun yok dedi ciğer geliştirici yapıldı bakalım bu haftayı yatarak geçiriyorum dikkat edin bu iltihap ve enfeksiyon erken doğuma yol açabiliyor anlayacağın aynı durumdayız şu minikleri sağlıkla kucağımıza alıp rahatlasak günleri gelince tabi
Her gün olmuyo canım ama olduğunda da baya uzun sürüyoEnfeksiyon olmasında canım yaa beni o korkutuyor hergün oluyor mu sende
Tabiki. Şekerin mi çıktı yoksaRica etsem diyet listeni atar mıısn
Sağol canım sana da geçmiş olsun sadece idrar tahlili yaptım aşırı derecede iltihap çıktı yok canım sızlama olmadı bende benim ki bu hafta oldu işte iki gün ilaç kullandım bol su içtim geçtiğini zannettim hattaHadi ya çok geçmiş olsun canımbanada doktorum 35i görsek rahatlarız dedi.. 2 ay olacak nerdeyse geçmiyor ya sinir etti valla beni Seninde altta vajinada sızlama oluyormuydu canım ? Lökosit kaç çıkmıştı ? Vajinal kültür verdin mi tek idrar kültüründe mi çıktı canım ? Bide senin ki kaç haftadır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?