2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Pazar akşamı eşim İzmir’e gidiyor Perşembe gelecekmiş benimde pazartesi kontrol var umarım eşim gelmeden doğurmam Bugün halılarımı veriyorum yıkamaya perşembe günüde yardımcı gelecek cam kapı silmeye tülleri yıkamaya heyecan bastı valla çok zamanlar

Canım senınkı doğduktan sonra bır, bır bucuk kg alır ayda, benmki ayda yarım kilo zor alıyo. Ikı ayda eşitlenirr, doğanın kanunu bu. Kuzenım iki bucuk kg dogurdu ıkı ay sonra gördüm bebişi, çok şaşırdım tontiş bişi olmus cok tatlı, sadece anne sütü ile hem de. Kendi de ıkı bucuk kg doğmuş, 1.80 boyunda filinta gibidir maaşallah. Yani inan bu bebiş kilosu hıc tutarlı bir şey değil. Sezeryan olucam nasılsa dersen kılo aldıran bir şeyler var önerilen onları dene istersen.

Artık seneye kalır virüs biterse tabi

normalde bol bol hindistan cevizi yağı ve çatlak kremi kullanıyorum, su tüketiyorum. bir de onu deneyeyim. korse vs derken biraz da sıkılaşırsam o kadar belli olmaz herhalde beyazlasa da

Canım bende sırf bu lanet iltihap yüzünden sancı çekiyordum antibiyotik verdi iki kullandım akıntılarım sarıydı akıntının rengi düzelince geçtiğini düşündüm İki gün sonra bir sancı çektim normal değildi doğum yapacağımı düşündüm hastaneye gittik yatış verdi iki gün hastane de kaldım antibiyotik sancı kesici haplar serumlar ve erken doğum riskim var 35 haftaya bugün girdim bu haftayı atlatalım sonraki hafta bebiş gelse bile sorun yok dedi ciğer geliştirici yapıldı bakalım bu haftayı yatarak geçiriyorum dikkat edin bu iltihap ve enfeksiyon erken doğuma yol açabiliyor anlayacağın aynı durumdayız şu minikleri sağlıkla kucağımıza alıp rahatlasak günleri gelince tabi

Hadi ya çok geçmiş olsun canım banada doktorum 35i görsek rahatlarız dedi.. 2 ay olacak nerdeyse geçmiyor ya sinir etti valla beni Seninde altta vajinada sızlama oluyormuydu canım ? Lökosit kaç çıkmıştı ? Vajinal kültür verdin mi tek idrar kültüründe mi çıktı canım ? Bide senin ki kaç haftadır var

Sağol canım sana da geçmiş olsun sadece idrar tahlili yaptım aşırı derecede iltihap çıktı yok canım sızlama olmadı bende benim ki bu hafta oldu işte iki gün ilaç kullandım bol su içtim geçtiğini zannettim hatta sonra ki Gün bir sancı ile başladım kasıklarımda yürüyemeyecek hale geldim Hastaneye acilen gittik nts de sancım yüksek çıkınca yatış verdi şimdi evime geldim dinleniyorum kalkmak yasak WC dışında bende bir türlü kurtulamadım iltihap enfeksiyon hastalıklarından daha önce de enfeksiyondan suyum geliyordu azar azar yine bol bol dinlendim bol su içtim ilaçlarla düzeldi ama gerçekten çok zor hayırlısıyla bir atlatabilsek başka bir dileğim yok

Kızlar burda kim diyordu kolestrol yüksek çıkmış diye benimde bugün kan verdim kolestrol trigliserit LDL HDL yüksek çıkmış ama sanırsam normal yüksek olması diyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…