2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar vajinasında sivilce gibi şişlik çıkan var mı gebelik süreci boyunca?
1 defa çıkmıştı ama eskiden hamile değilken daha sık oluyordu iltihaplı bir şişlik once kıpkırmızı sonra birkaçgüne ucu beyazlasıyor patlayınca hatta içinden iltihap ve kan çıkıyor biraz

biraz önce elime geldi sıktım ama ucu mu yok sivilce mi değil anlamadım. ufacık bir şey. yarın randevum var kadın doğum bakar mı yoksa jinekoloğa mı sevk eder acaba?

biraz önce elime geldi sıktım ama ucu mu yok sivilce mi değil anlamadım. ufacık bir şey. yarın randevum var kadın doğum bakar mı yoksa jinekoloğa mı sevk eder acaba?
Geçmiş olsun canım sivilce gibi değil garip birşey oluyor ilk baş ucu olmuyor sonradan beyazlasıyor ama ben hiç doktora gitmedim bu konuda napar bilmiyroum onu

Geçiyor gibi oluyor tekrarlıyor canım yaa çok gıcıkmış gerçekten sancı enfeksiyondan mı olmuş daha önce ki gebeliğinde mi oldu canım su gelmesi gerçekten çok zor şu enfeksiyon işi geldimi gitmek bilmiyor şimdi geçti mi ?

hiç anlamadım valla. yarın muayenede göstereceğim. böyle ufacık. eşime gösterdim demin ucu var sivilce bu dedi. ay aklıma siğil geldi direkt inşallah öyle bir şey değildir.
Canım bende de et benine daha çok benzer yine sivilce gibi bişey çıktı. Ben yüzde yüz siğildir dedim. Doktoruma gösterdim. O da dermatoloğa yönlendirdi. Bir de ona göründüm. Çok şükür siğil değilmiş. Hamileliğe bağlı vücudun değişik yerinde çıkabilir böyle şeyler dedi.

acaba öyle bir şey mi? yarın doktor ne diyecek bakalım. acımıyor sızlamıyor öyle bi şişlik.

acaba öyle bir şey mi? yarın doktor ne diyecek bakalım. acımıyor sızlamıyor öyle bi şişlik.
Aynen canım hiçbir ağrı sızı yok sadece ele geliyo.Hala da geçmedi bende. Doğumdan sonra kendiliğinden geçme ihtimali var dedi doktor. Eğer geçmezse sen de istersen müdahale ederiz demişti.

Kızlar bugun yeni bir doktora gttım, çok övülen, Devlet'te. Kendi doktorum tayin istemişti, demiştim. İçime çok sindi ama son adet tarihim 10 Aralık olmasına rağmen 2 Aralık'a aldı bebiş önden gidiyo diye. Üç hafta olmus fark. Heralde en gec 37de alacak. Ki 35+2yiz. Aslında istiyordum ama bir garip oldum heyecandan ciddileşince durumlar. Hep Eylülü hayal etmiştim yani 1i filan en kötü Acaba daha dursa mı bilmiyorum ki Kızım 39da olmuştu. Sanki haksızlık gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…