2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canim rahatsizsan zaten soylemelisin nstde, ki normalde sola yatirip cekiyolar son yillarda. Bu arada genel anesteziyle mi sezeryan dusunursun. Eger oyleyse zaten hicbirsey hissetmeyeceksinki

Canim rahatsizsan zaten soylemelisin nstde, ki normalde sola yatirip cekiyolar son yillarda. Bu arada genel anesteziyle mi sezeryan dusunursun. Eger oyleyse zaten hicbirsey hissetmeyeceksinki
valla doğum nasıl olacak hala tam kestiremiyorum. sezeryan olursa da nasıl olacak yine kestiremiyorum. tamamen uyutulunca ne zaman ayılma oluyo yani tahmini kaç dk içinde?

O şekilde de oluyor canım belli noktalara giren kramp gibi ağrılar şeklindede oluyor genelde belli noktalarda giriyor benm
Karnım sertleşiyordu akşamdan beri, bende dedim bir bakayım bu böyle sürekli mı oluyor süre tutayım dedim bir saat olacak 10 dk da bir semsert oluyor ve 45 saniye sürüyor en az

Karnım sertleşiyordu akşamdan beri, bende dedim bir bakayım bu böyle sürekli mı oluyor süre tutayım dedim bir saat olacak 10 dk da bir semsert oluyor ve 45 saniye sürüyor en az
Bebişin hareketlerindendir canım telaş yapma, gece boyunca sürerse druna haber verirsin. Ki senin doğumuna daha var onlar yalancı kasilmalardir.

valla doğum nasıl olacak hala tam kestiremiyorum. sezeryan olursa da nasıl olacak yine kestiremiyorum. tamamen uyutulunca ne zaman ayılma oluyo yani tahmini kaç dk içinde?
Sezeryan olan cok kişiden fikir aldım hiç biri tamamen uyutulmayi önermiyor çok zorluyormus yarıdan uyuşturma daha iyi oluyormuş

Bebişin hareketlerindendir canım telaş yapma, gece boyunca sürerse druna haber verirsin. Ki senin doğumuna daha var onlar yalancı kasilmalardir.
Hareket olmadığına eminim canım çünkü kasılma aralarında hareket ediyor bir iki , sonra birden karnım semsert oluyor 45 saniye sürüyor o sertlik dokunuyorum parmaklarımı farklı yerlere koyarak sertlik ve yumuşaması arasında 45 saniye geçiyor ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…