2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
valla doğum nasıl olacak hala tam kestiremiyorum. sezeryan olursa da nasıl olacak yine kestiremiyorum. tamamen uyutulunca ne zaman ayılma oluyo yani tahmini kaç dk içinde?
Normalini bilemiyorum ben acil sezeryana girdim, biraz skintili olmus ameliyatim 1 saati az gecerken odaya getirilmisim sanirim

Sezeryan olan cok kişiden fikir aldım hiç biri tamamen uyutulmayi önermiyor çok zorluyormus yarıdan uyuşturma daha iyi oluyormuş
Ben hicbir zorlugunu yasamadim canim. Evet ciktiktan sonraki ilk 1saati hatirlayamayabiliyorsun aralikli ama ben sahsen digerlerini asla yapamam. Ses duyarim, birsey hissederim vs hissiyle az biraz panigimdir

sen de başının etini ye ısrar et soru sor sürekli
Gecen defa zaten çok konuştum benden önce bir kadın geldi adet tarihini bilmiyor ama bebek 37 haftaya uyumlu kadının sistemden tarihini ayarlamaya bulmaya çalışıyorlar 17 aralık dediler bu defa kaç haftalık hesaplayamadılar dedim bu kadarlık olması lazım diyor sen gel burda çalış tarihleri hesaplasana ya. Sonra bebeğe bakıyor dedim fl değerini de ölçecek mısınız sekretere diyor sen fl ne demek biliyor musun bizim sekreter bile bilmiyordur onu , sonra suyumu dedim ölçün yok illa iyi suyun diyor ölçün diyorum ben görüyorum ölçmeye gerek yok diyor dedim benim içim rahat etmez siz ölçün söyleyin bana geçen defa 4 cepte bu kadar şu çıkmıştı diye sende ne çok şey biliyorsun dedi dedim ben kan tahlil sonuçlarımı bile doktorun yanına girmeden bakıp teşhisi koyup öyle girerim, suyum az denildi sizlerin tezlerinizi makalelerinizi okudum hep adam daha da birşey diyemedi zaten

hey maşallah

ama bişey diyeyim mi bilgili olmak bilmemekten daha iyi geliyor bana. hep öyle geldi yani. ben de çoğu zaman senin gibiyim

hey maşallah

ama bişey diyeyim mi bilgili olmak bilmemekten daha iyi geliyor bana. hep öyle geldi yani. ben de çoğu zaman senin gibiyim
Bende bazen iyiki araştırıyorum diyorum bazende çok mu abartıyorum acaba bu defada çok pimpirikli oluyorum diye kendime kızıyorum gebeliğin başında toksoplazma pozitif çıktı mesela bende ama doktor fark etmedi bile ben dedim dikkatli bakın diye bakıyor normal diyor emin mısınız diyorum evet diyor toksoplazma da bir sıkıntı yok mu diyorum yok diyor en son baktı aaa dedi varmış seni enfeksiyon hastalıklarına sevk edelim orasida dedi antibiyotik kullan ve üniversite hastanesinde başka test ver 3 kutu antibiyotik içtim test sonucu çıktı 3 aydan daha önce geçirmişim diye eger ben onu araştırıp bilmesem ne o hapları kullanacaktım ne bu kadar strese girecektim

bence sen olmuşsun gitme artık hastaneye falan

bence sen olmuşsun gitme artık hastaneye falan
Eşim diyor keşke doktor olsaydın niye doktor olmadın sen kan sonucuna bana baktırır neyim varmış diye haşimato teşhisimi bile kendim koydum , gebelik için kontrol yaptırmaya gittim kan sonucunda değerlerden ikisi bakınca normal görünüyor ama birbirine oranları pcos u çağrıştırıyordu doktor baktı durdu , dedim bundan mı şüphelendiniz evet ama hocamı bir arayıp sorayim dedi aradı kist filan olmadığı için spor yap iyi beslen diyip yolladılar tiroid ilacımı hastanede sıra bulamayınca sağlık ocağında kan verip dozunu kendim ayarlayıp alıp içiyorum mesela ama siz benim gibi yapmayın gidin görünün ondan bu pimpirikliliğim sürekli , fazla arastırmak basa bela

hey maşallah

Sırt üstü beklemek zorunda değiliz aslında ben yan yatıyorum rahat ettiğim gibi hiç sorun olmadı

Ben de haşimato hastasıyım , ilaç dozunu kendim ayarlıyorum artık

Valla ben sezeryan oldum ama ameliyat masasında doğum sancısı çektiğim için ona odaklamıştım nefesim kesildimi bilmiyorum

23.10
23.17
23.30 (45 saniye )
23.40 (45 saniye)
23.50 (50 saniye)

00.08 (45 saniye)
Kaydediyroum bak saatleri bu şekilde ki daha öncede sertleşiyordu ben hareketidir diye umursamadım
Seninle ayni haftada benimde oldu.5 dk da bire düşmüştü kasılmalar.Pruloton iğneye başladi doktorum.Duphaston günde 3 doza çıktık. Ayrica catı muayenesi de yapmisti.Alt tarafa baskilar artmıştı. 36.haftada bıraktırdı. Doktorunu bilgilendir bence normal degil

Sırt üstü beklemek zorunda değiliz aslında ben yan yatıyorum rahat ettiğim gibi hiç sorun olmadı
Hah bunu öğrendiğimiz iyi oldu ben hafttaya ilk kez gireceğim nst ye zorlanırsam yan döneceğimi baştan söyleyeyim hemşireye bu arada bir civciv annesi ve G Gardenya111 bebek aşağı doğru inince sırt üstü de yatsanız nefesteki zorlanma çok büyük oranda gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…