2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ooo seninki iice erken olmuş canım aman dikkat et aman diyim bende canım ne zmn dır hurma istiyor korkuma yiyemiyordum haftaya günlük 3le başlayacağım inşallah artık
Kizimda 27inci haftada baslamisti bu yine 31haftalikken basladi doktor yorulma artik bu haftadan sonra dedi sonra kendi dedigini curuttu kucuk kizinla nasil yorulmicaksan artik dedi o yuzden temkinli davraniyor doktor 10gunde bir cagiriyor

Napsın kız ama çok pahalı bide bizimki ekmek almaya bile erinir mama da sürekli alınıo ya parasından ziyade almaya eriniyor
Diyorum bazen bu kadar erinmene iyi oğlun uşağın oldu
Ahahahaha kiz Allah seni valla fiyatlarini bilmiyorum en son 2.5 yil once almisimdir. Kizimda cok cok az kullanmistik sukur. Oglani doyurabilirsem insallah gerek kalmadan bunuda atlatiriz, olmadi mecbur altin alir misali bayilcaz paralari

Az kaldı artık son rampadasın canım bu hızla kilo alırsa büyük ihtimalle 3 haftaya kavuşursunuz ayy hayali bile güzel keşke benimkide tombik olsaydı da çabuk kavuşsaydık
evet ağustos sonu gibi doğar büyük ihtimalle. bakalım sezaryen mi olur normal mi ki allah şahit normal doğumu hiç gözüm kesmiyor yalan yok

valla aynen öyle mamalar ne kadar pahalıymış inşallah ( eskilerin tabiriyle) sütümüz karşı duvara fışkırır

Kizimda 27inci haftada baslamisti bu yine 31haftalikken basladi doktor yorulma artik bu haftadan sonra dedi sonra kendi dedigini curuttu kucuk kizinla nasil yorulmicaksan artik dedi o yuzden temkinli davraniyor doktor 10gunde bir cagiriyor
Yani nasıl yormucan çocuk olmasada ev bakıyor insana kızın kaç yaşında şimdi
Ahahahaha kiz Allah seni valla fiyatlarini bilmiyorum en son 2.5 yil once almisimdir. Kizimda cok cok az kullanmistik sukur. Oglani doyurabilirsem insallah gerek kalmadan bunuda atlatiriz, olmadi mecbur altin alir misali bayilcaz paralari
Ama erincek napayım kız
Bizler güzelce beslenelim emzirelim en güzeli inek muamelesi görmemize ne kaldı şurda

Canım benim bebeğimde aynı, benimde şekerim yok. Benimde boyu uzun diyor, karnı 2hafta önde çıktı. Genetik olduğunu söylüyor bende uzunum.

Canım benim bebeğimde aynı, benimde şekerim yok. Benimde boyu uzun diyor, karnı 2hafta önde çıktı. Genetik olduğunu söylüyor bende uzunum.
Benim boyum 1.63,eşim 1,87 ama eşimin ailesi genel olarak maşallahhh uzun uzun.kaynımın biri1.90,diğeri(rahmetli)2.00 metre.kayınvalidem 1,75 ,görümcem 1.75 falan.benim oğluş da başından beri herşeyiyle 2-2,5 hafta hep önden gidiyor.Kilosu da maşallah önden gidiyo.Hastane çıkış takımlarının olup olmayacağını bile düşünmeye başladım benim de muhtemel doğum 29 eylül görünüyor ama o güne kadar doğurmadan kalabileceğimi hiç düşünmüyorum.

Kızlar hamilelik ne zor bişeymiş sona yaklaştıkça ağrılar stres mahvetti beni. İkinciyi yapmayı düşünmüyorum
Valla ben tüm zorluklara rağmen ikinciyi,hatta ve hatta üçüncüyü bile düşünüyorum

Şu an çok şükür yok canım gerek görmedi drum. Zaten 28den sonra da yapılamıyormuş

Yani nasıl yormucan çocuk olmasada ev bakıyor insana kızın kaç yaşında şimdi

Ama erincek napayım kız
Bizler güzelce beslenelim emzirelim en güzeli inek muamelesi görmemize ne kaldı şurda
3 yasini 2 ay gecti canim. Orasi oyle yemek temizlik camasir utu hepsi bize bakiyo.
Ay bana kimse o muamelesi yapamaz, kilo aldim diye canim skkin zaten dalga konusu yaptirtmam kendimi

Kızlar 9ncu ay zor geçer derler ama ben kendimi hiç olmadigim kadar enerjik hissediyorum ilk aylar yerimden kalkamadım bulantidan
8nci ay da zordu aslında nefes darlığı vardı şimdi o da kalmadı, gün icinde her ise koşturuyorum kendime çok sasiriyorum ben böyle degildim
Inşallah doğuma kadar sürer bakalım bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…