2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
23.10
23.17
23.30 (45 saniye )
23.40 (45 saniye)
23.50 (50 saniye)

00.08 (45 saniye)
Kaydediyroum bak saatleri bu şekilde ki daha öncede sertleşiyordu ben hareketidir diye umursamadım
özeldeysen istersen bi doktoruna haber ver bayağı düzenli. yalancı sancılar böyle olmuyor. istersen biraz bekle öyle haber ver.

Yarıdan uyusturuldugunda normal doğum gibi bebek çıktığı zman görebiliyormuşsun ve daha cabuk toparlaniyormussun
annem yarı uyuşturmalı doğurmuştu kardeşimi. çok rahattı doktorların hareketlerini hissediyodum ama acısızdı demişti. demek ki daha rahat oluyor

özeldeysen istersen bi doktoruna haber ver bayağı düzenli. yalancı sancılar böyle olmuyor. istersen biraz bekle öyle haber ver.
Yok canım devlete gidiyorum özelde memlekette doğum yapacağım ama doktorda numarasını vermedi zaten bulunduğum şehirde de bir tane özel var gıcık olduğum için gitmeyi bıraktım. Ki bizim kız daha yan geliş istesede çıkıp gelemez oradan

Takip te ol geçmezse bi acile görün bence
Ediyorum şuan ama acilde de birşey yaparlar gibi gelmiyor geçen gittim idrar yolunda enfeksiyon bulup fitil yazıp postaladılar beni, birde daha doğum pozisyonunda değil bu şekilde kasılma olsa bile bebek gelemez heralde yan duruyor bizim kız

evin içinde biraz yürü bakalım belki hareket edince geçer sancıların. sancı gelince ağrın da oluyor mu?

Nst ye bağlarlar en azından yine de sen bilirsin bi ılık duş al iyi gelir belki

evin içinde biraz yürü bakalım belki hareket edince geçer sancıların. sancı gelince ağrın da oluyor mu?
Aşırı bir ağrı değil ama kasıklarımın orta kısmı diyeyim göbek deliği hizamda ama daha altında bir sızı oluyor sertleşme geçince sızıda geçiyor yürüyeyim aynen biraz bakalım birde aralıkları uzamaya başladı bu defa 16 dakikada geldi böyle böyle azalacak heralde

hadi uzayıp bitsin inşallah daha erken sakin olsun bebiş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…