2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doğumun filan mı yakın acaba canım genelde doğumdan önce bir enerji gelirmiş diyorlar

doğumdan önce enerji ya düşermiş ya yükselirmiş. sen seç

kızlar daha önce sezaryen yapmış annelere sorum. bugün nst çektirirken ve muayene olurken sırt üstü yattığımda resmen nefesim kesildi. çok kötü hissettim kendimi. masada yatarken de öyle mi hissediliyor?

Sezaryan oldum ama doğum değildi.kist ameliyatıydı.ameliyathaneye aldıklarında hatırlardığım ilk ve son şey bana neden ağladığımı sormalarıydı sonra bi baktım odamdayım ve karşımda eşim var

allahım güldüm vallahi

bugün başımdan öyle bişey geçince merak ettim öyle olup olmadığını

Kızlar kaç paket depend aldınız?pet olanlardan da mı alsam diyorum?2 paket depend alacam bir de.Çok mu olur?

Bunun sezeryanla ilgisi yok bence. İlk doğumum olacak ve sırt üstü yatınca benim de nefesim kesiliyor hatta istemsiz derin nefes almaya çalışırken nefesim yarıda kalıyor boğuluyor gibi oluyorum. Karnımızdaki ağırlığın ciğerlere baskı yapmasından kaynaklanıyor bu durum, yan dönünce bir kaç saniye içinde düzeliyor ama nst de mecbur sırt üstü bekleyeceğiz tabi:)

Ben devletten rapor almadım. Özelden aldım. Almak zorundasınız çünkü resmi olarak son çalışma haftanın. SGK'dan sonra maaşımı alacağım sizde nasıl bilemem ama

ay ben zorla bekledim desem yeridir nst de. hatta hemşireye bayılıcam sanırım pek rahat değilim dedim sağolsun soluma çevirdi beni öyle devam ettik. eğer sezeryan için yatınca da nefesimiz kesilir gibi oluyosa narkoza gerek ben kendim bayılırım zaten

Şöyle anlatayım.benim ilk ikizdi artık oyuzden mi bilmiyorum ben hiç sırt üstü yatamazdım.dediğiniz gibi nefesim kesilirdi.ilk nst doguma giderken oldu erken olduğu için öncesinde hiç nst girmemiştim.ozaman baya zor gelmişti. Sırt üstü yatıyorum bir taraftan belim ağrıyor gelip açıklama yapan yok acilden giriş yapmıştım.hatta dogum bölümüne girmeden önce bi ultrason almak istediler orda da sırt üstü yatıp kalkarken çok zorlandım bir de hemşireler den azar yedim sanki kasıtlı yapıyorum gibi. Sonra dogum acil sekilde baslayınca hiç yarım otururken elinden uyuşturdulsr anında etki etti uyandıgımda bitmişti.yani arkadaşların dediği gibi sezaryen ile ilgili bir durum değil. Ama bunda hafta diğerine göre önde olmasına ragmen öyle hissetmiyorum.kaç kere nst falan oldu. Sırt üstü zor gelmiyor.

ay ben nedense nstde muayenede de zorlandım sırtüstü yatarken. bi dahakinde olacak mı bakalım olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…