- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.441
Aynen bende öyle oldum. Uyandım bu ne dedim çok agrıyor .aglamam falan olmadı ama.normalde acı eşiğin yüksek sanardım.hasta bakıcı yukarı çıkarıyordu tabi olacak o kadar dikişin var diyoTamamen uyutulanlarin hepsi aci icinde uyanmis.Cunku uyandigin an bıçak acisini hissediyorsun.Spinal veya epiduralde 5-6 saat uyusuk kaldigin icin agrilarin cogu gecmis oluyor
Normalde ben hipotiroiddim haşimato geçen yıl çıktı ona ayrı bir ilaç vermedi ama tiroid ilacımı kullanacakmışım dedi canım napalim bizde zaten bakıyor değerin yüksekse 25 mg arttır değerin düşmüşse 25 mg eksilt tamam değerin çok fırlamışsa 50 mg yükselt olduda bitti MaşAllahBen de haşimato hastasıyım , ilaç dozunu kendim ayarlıyorum artık
Canım benimki daha doğum pozisyonunda değil bebek yan duruyor bu kasılmalar doğumu başlatır mı ki acaba? Birde doktora gidince bilgi vereceğim. Sabah uyandım sanki dün gece hayal görmüşüm kendi kendime karnım sertleşiyormus gibi düşündüğüm hissine kapıldım bugün bir daha kontrol edeceğim yine oluyor mu aynı şey diye ayakta fark etmiyorum ama sırt üstü yarı uzanır pozisyonda fark ettim ben kasılma aralarında ettiği hareketten kaynaklı ayırt ettim bunlar hareket değil diue çünkü sanki içimdeki kese olduğu gibi semsert oluyordu karnımın kenarlarından ellediğimde ama öyle nefes kesilme aşırı ağrı filan olmadıSeninle ayni haftada benimde oldu.5 dk da bire düşmüştü kasılmalar.Pruloton iğneye başladi doktorum.Duphaston günde 3 doza çıktık. Ayrica catı muayenesi de yapmisti.Alt tarafa baskilar artmıştı. 36.haftada bıraktırdı. Doktorunu bilgilendir bence normal degil
Ben de bunu sormuştum?Depeent hasta bezi mi pedi mi alacağımız çünkü pedi de var
Depend hazır külot canım şundan aldım benDepeent hasta bezi mi pedi mi alacağımız çünkü pedi de var
Bebegin yan ters düz olusuyla alakali degil dogum baslamasi.Her pozisyonda başlar.Bu haftalardaki ağrılarını dikkate al derim.Riskli dönemler başlıyor artıkCanım benimki daha doğum pozisyonunda değil bebek yan duruyor bu kasılmalar doğumu başlatır mı ki acaba? Birde doktora gidince bilgi vereceğim. Sabah uyandım sanki dün gece hayal görmüşüm kendi kendime karnım sertleşiyormus gibi düşündüğüm hissine kapıldım bugün bir daha kontrol edeceğim yine oluyor mu aynı şey diye ayakta fark etmiyorum ama sırt üstü yarı uzanır pozisyonda fark ettim ben kasılma aralarında ettiği hareketten kaynaklı ayırt ettim bunlar hareket değil diue çünkü sanki içimdeki kese olduğu gibi semsert oluyordu karnımın kenarlarından ellediğimde ama öyle nefes kesilme aşırı ağrı filan olmadı
Elimi karnima koyunca daha da sinirleniyor gidiyor tam karsisindan tekmeliyor.Bazen cok uykum oldugunda rahatsiz oluyorum hareketlerinden.İcerde elinde bilye var onu gezdiriyor sanki hissiKızlar bebeğin hareketlerinden rahatsız olan varmı ya bazen kaburgalarima vuruyor ve canım yanıyor bazende idrar torbasına öyle bir baskı yapıyor ki hareket ederken dursun diye elimi karnıma bastırıyorum
Bir defa daha böyle oldu o zaman 30 haftalıktım gece eşim yoktu gündüz gitmek zorunda kaldım gittim nst de birşey çıkmadı kan idrar tahlili ultrason yapıp yolladılar ama o zaman emin değildim hareket mı kasılma mı ama karnım sertleşiyor diye düşünmüştüm , dünde gitsem yine eve yollarlar diue düşündüm ağrılı olmuyor hafif bir sizi oluyor sertleştiği anda dediğim gibi doktora gidince soyleleyim bunuBebegin yan ters düz olusuyla alakali degil dogum baslamasi.Her pozisyonda başlar.Bu haftalardaki ağrılarını dikkate al derim.Riskli dönemler başlıyor artık
MaşAllah kız bu kadar araştırman bilgilenmen ne güzel ben takıntılıyım eğer sıkıntıyı öncesinde anlarsam felan baya stres sıkıntı oluyor kendimi yatıştıramıyorum çok araştırmam oyüzdenCanım benimki daha doğum pozisyonunda değil bebek yan duruyor bu kasılmalar doğumu başlatır mı ki acaba? Birde doktora gidince bilgi vereceğim. Sabah uyandım sanki dün gece hayal görmüşüm kendi kendime karnım sertleşiyormus gibi düşündüğüm hissine kapıldım bugün bir daha kontrol edeceğim yine oluyor mu aynı şey diye ayakta fark etmiyorum ama sırt üstü yarı uzanır pozisyonda fark ettim ben kasılma aralarında ettiği hareketten kaynaklı ayırt ettim bunlar hareket değil diue çünkü sanki içimdeki kese olduğu gibi semsert oluyordu karnımın kenarlarından ellediğimde ama öyle nefes kesilme aşırı ağrı filan olmadı
Sorma canım yaa kaburgalarımı mahvetti bazende totoyu dikiyor ora yumurta gibi çıkıyor nası acıyor önce dokununca hemn düzeliyordu şimdi umurunda değil hanfendininKızlar bebeğin hareketlerinden rahatsız olan varmı ya bazen kaburgalarima vuruyor ve canım yanıyor bazende idrar torbasına öyle bir baskı yapıyor ki hareket ederken dursun diye elimi karnıma bastırıyorum
Gaz sancısı da olabilir ozmn canım bende diğerinde düzenli sancıyla gitmiştim gaz çıkmıştıBir defa daha böyle oldu o zaman 30 haftalıktım gece eşim yoktu gündüz gitmek zorunda kaldım gittim nst de birşey çıkmadı kan idrar tahlili ultrason yapıp yolladılar ama o zaman emin değildim hareket mı kasılma mı ama karnım sertleşiyor diye düşünmüştüm , dünde gitsem yine eve yollarlar diue düşündüm ağrılı olmuyor hafif bir sizi oluyor sertleştiği anda dediğim gibi doktora gidince soyleleyim bunu
ay inşallah. ciğerlerdeki baskıdan dolayı sanırım tık nefes kalıyorum sırtüstü pozisyonda. bir dahaki nstde ben de direkt soluma döneceğimHah bunu öğrendiğimiz iyi oldu ben hafttaya ilk kez gireceğim nst ye zorlanırsam yan döneceğimi baştan söyleyeyim hemşireyebu arada bir civciv annesi ve @Gardenya111 bebek aşağı doğru inince sırt üstü de yatsanız nefesteki zorlanma çok büyük oranda gidiyor.
Tamamen yatıkmı çekiyorlar nst yi bnde yarım yatık oturur gibi oluo sıkıntı olmuoay inşallah. ciğerlerdeki baskıdan dolayı sanırım tık nefes kalıyorum sırtüstü pozisyonda. bir dahaki nstde ben de direkt soluma döneceğim
biz parti yapıyoruz kızımla. ne yapıyo biliyo musun hani havuza ya da denize balıklama dalarsın da ayaklarını çeker bırakırsın ya. aynen o şekilde ayaklarını kaburgalarıma vuruyoKızlar bebeğin hareketlerinden rahatsız olan varmı ya bazen kaburgalarima vuruyor ve canım yanıyor bazende idrar torbasına öyle bir baskı yapıyor ki hareket ederken dursun diye elimi karnıma bastırıyorum
ay çatladım gülmekten bu ne sinirElimi karnima koyunca daha da sinirleniyor gidiyor tam karsisindan tekmeliyor.Bazen cok uykum oldugunda rahatsiz oluyorum hareketlerinden.İcerde elinde bilye var onu gezdiriyor sanki hissiBirde hıçkırık tutunca çok sinirleniyor benimki aşırı hareketleniyor.Allahtan 1-2 gündür şişip iniyoruz buna yeni başladik yeri kalmadi diye düşünüyorum
hafif dikti uzandığım yer çok da dik değildi ama. ev koltuğu gibi değildi mesela şezlong gibiydi.Tamamen yatıkmı çekiyorlar nst yi bnde yarım yatık oturur gibi oluo sıkıntı olmuo
Babacı olucak desene sakinleşiyor dinliyor baksana az Bi zaman sonra baba kız aşkı başlıycak sizin evde deseneay çatladım gülmekten bu ne sinir
ben bazen babasını kullanıyorum aşırı hareketli olduğunda. babası onunla konuşurken vs hareketli ama dokunduğu an kıpırdamadan duruyo öyle
Gaz olmadığına eminim canım çünkü dediğim gibi agrım yoktu gazdan dolayı karnın tümüyle sertleşmez heraldeGaz sancısı da olabilir ozmn canım bende diğerinde düzenli sancıyla gitmiştim gaz çıkmıştı
ayyy inşallllah. oldum olası bayılırım babasına düşkün olan kızlara. beni de sevsin ama babasına da düşkün olsun. çok seviyorum o olayıBabacı olucak desene sakinleşiyor dinliyor baksana az Bi zaman sonra baba kız aşkı başlıycak sizin evde desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?