2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tamamen uyutulanlarin hepsi aci icinde uyanmis.Cunku uyandigin an bıçak acisini hissediyorsun.Spinal veya epiduralde 5-6 saat uyusuk kaldigin icin agrilarin cogu gecmis oluyor
Aynen bende öyle oldum. Uyandım bu ne dedim çok agrıyor .aglamam falan olmadı ama.normalde acı eşiğin yüksek sanardım.hasta bakıcı yukarı çıkarıyordu tabi olacak o kadar dikişin var diyosagol dedim ve güzel teselli ettin. Zaten bebekler kuvezde ben kendime mi yanayım yavrularıma mı yanayım .sonra agrı kesici bişeyler yaptılar.7 saatin sonunda ayaktaydım .yani geçiyor yoksa bir daha insan hamilelik düşünmez. İşte o anlarda daha da iyi anlıyorsun ki cennet annelerin ayağı altında hadisinin manasını.layık olması duasıyla

Ben de haşimato hastasıyım , ilaç dozunu kendim ayarlıyorum artık
Normalde ben hipotiroiddim haşimato geçen yıl çıktı ona ayrı bir ilaç vermedi ama tiroid ilacımı kullanacakmışım dedi canım napalim bizde zaten bakıyor değerin yüksekse 25 mg arttır değerin düşmüşse 25 mg eksilt tamam değerin çok fırlamışsa 50 mg yükselt olduda bitti MaşAllah

Canım benimki daha doğum pozisyonunda değil bebek yan duruyor bu kasılmalar doğumu başlatır mı ki acaba? Birde doktora gidince bilgi vereceğim. Sabah uyandım sanki dün gece hayal görmüşüm kendi kendime karnım sertleşiyormus gibi düşündüğüm hissine kapıldım bugün bir daha kontrol edeceğim yine oluyor mu aynı şey diye ayakta fark etmiyorum ama sırt üstü yarı uzanır pozisyonda fark ettim ben kasılma aralarında ettiği hareketten kaynaklı ayırt ettim bunlar hareket değil diue çünkü sanki içimdeki kese olduğu gibi semsert oluyordu karnımın kenarlarından ellediğimde ama öyle nefes kesilme aşırı ağrı filan olmadı

Depeent hasta bezi mi pedi mi alacağımız çünkü pedi de var
Depend hazır külot canım şundan aldım ben
Bunlar hem rahat hem de yandan yırtılarak çıktığı için kullanımı kolay oluyormuş. İlk günler kanama çok olunca ped yetmiuormuş. Zaten büzgülü yapıda olduğu için büyük boyu sıkmadan herkese rahatça olır diye düşünüyorum.

Bebegin yan ters düz olusuyla alakali degil dogum baslamasi.Her pozisyonda başlar.Bu haftalardaki ağrılarını dikkate al derim.Riskli dönemler başlıyor artık

Kızlar bebeğin hareketlerinden rahatsız olan varmı ya bazen kaburgalarima vuruyor ve canım yanıyor bazende idrar torbasına öyle bir baskı yapıyor ki hareket ederken dursun diye elimi karnıma bastırıyorum
Elimi karnima koyunca daha da sinirleniyor gidiyor tam karsisindan tekmeliyor.Bazen cok uykum oldugunda rahatsiz oluyorum hareketlerinden.İcerde elinde bilye var onu gezdiriyor sanki hissi Birde hıçkırık tutunca çok sinirleniyor benimki aşırı hareketleniyor.Allahtan 1-2 gündür şişip iniyoruz buna yeni başladik yeri kalmadi diye düşünüyorum

Bebegin yan ters düz olusuyla alakali degil dogum baslamasi.Her pozisyonda başlar.Bu haftalardaki ağrılarını dikkate al derim.Riskli dönemler başlıyor artık
Bir defa daha böyle oldu o zaman 30 haftalıktım gece eşim yoktu gündüz gitmek zorunda kaldım gittim nst de birşey çıkmadı kan idrar tahlili ultrason yapıp yolladılar ama o zaman emin değildim hareket mı kasılma mı ama karnım sertleşiyor diye düşünmüştüm , dünde gitsem yine eve yollarlar diue düşündüm ağrılı olmuyor hafif bir sizi oluyor sertleştiği anda dediğim gibi doktora gidince soyleleyim bunu

MaşAllah kız bu kadar araştırman bilgilenmen ne güzel ben takıntılıyım eğer sıkıntıyı öncesinde anlarsam felan baya stres sıkıntı oluyor kendimi yatıştıramıyorum çok araştırmam oyüzden
Bu arada ne durumda bebeğin dikkat et kasılmalar baya düzenli girmiş çünkü

Kızlar bebeğin hareketlerinden rahatsız olan varmı ya bazen kaburgalarima vuruyor ve canım yanıyor bazende idrar torbasına öyle bir baskı yapıyor ki hareket ederken dursun diye elimi karnıma bastırıyorum
Sorma canım yaa kaburgalarımı mahvetti bazende totoyu dikiyor ora yumurta gibi çıkıyor nası acıyor önce dokununca hemn düzeliyordu şimdi umurunda değil hanfendinin

Gaz sancısı da olabilir ozmn canım bende diğerinde düzenli sancıyla gitmiştim gaz çıkmıştı

ay inşallah. ciğerlerdeki baskıdan dolayı sanırım tık nefes kalıyorum sırtüstü pozisyonda. bir dahaki nstde ben de direkt soluma döneceğim

biz parti yapıyoruz kızımla. ne yapıyo biliyo musun hani havuza ya da denize balıklama dalarsın da ayaklarını çeker bırakırsın ya. aynen o şekilde ayaklarını kaburgalarıma vuruyo

ben de daha önce dediğim gibi erman kuzu gibi kalıyorum o an

ay çatladım gülmekten bu ne sinir

ben bazen babasını kullanıyorum aşırı hareketli olduğunda. babası onunla konuşurken vs hareketli ama dokunduğu an kıpırdamadan duruyo öyle

ay çatladım gülmekten bu ne sinir

ben bazen babasını kullanıyorum aşırı hareketli olduğunda. babası onunla konuşurken vs hareketli ama dokunduğu an kıpırdamadan duruyo öyle
Babacı olucak desene sakinleşiyor dinliyor baksana az Bi zaman sonra baba kız aşkı başlıycak sizin evde desene

Babacı olucak desene sakinleşiyor dinliyor baksana az Bi zaman sonra baba kız aşkı başlıycak sizin evde desene
ayyy inşallllah. oldum olası bayılırım babasına düşkün olan kızlara. beni de sevsin ama babasına da düşkün olsun. çok seviyorum o olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…