2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben tehlikeyi fark ettiğim an daha çok araştırmaya başlıyorum hemen felaket senaryoları kuruyorum bebeğim aynı yan gelip yatıyor hadi gece doğum pozisyonuna girdi de böyle davrandı desem girmemiş hala belli çünkü yan kısımlarda hareket ediyor yine mide kısmım boş yani. Bende devlette 2 tane doktor var hesabını bildiğim İnstagramdan onları taciz ettim şuan yazdım durumu bakalım cevap verecekler mi

Ay allah iyiliğini versin iyi güldüm buna

İnstagramını taciz ettiğim doktorun birisi cevap verdi
Bu haftalarda oluşan sancılar erken doğum belirtisi olabilir acile başvurun oradan dogumhaneye gönderecekler sizi

Bu haftalarda oluşan sancılar erken doğum belirtisi olabilir acile başvurun oradan dogumhaneye gönderecekler sizi
Sıklığını ve şiddetini soruyorlar genelde gün icinde bi yere kadar normal diyorlar ama fazlasi erken dogum belirtisi olabilir tabi. Acilma var mi rahim agzi boyu falan bakarlar sanci var mi diye nst ye baglarlar enfeksiyon var mi ona bakarlar en azindan bi sey varsa da onlem alsinlar yani

Acilde direk nst ye bağlarlar belki de gerek duyarlarsa açıklık muayenesi de yaparlar öyle hemen doğumhaneye mi gönderiyorlarmış

Acilde direk nst ye bağlarlar belki de gerek duyarlarsa açıklık muayenesi de yaparlar öyle hemen doğumhaneye mi gönderiyorlarmış
Doktor doğumhane dır ondan demiştir canım geçen gittiğimde de dogumhaneye git demişlerdi doktor orda değilmiş tabi polikliniğe gitmiş ama, direk doğurtmak için demiyor dogumhaneyi

Aynen bir baksınlar bakalım dün gece 1 saatte 6 defa kasıldı saatini tuttum onuda göstereceğim

Selam kizlar, aranizda gogsunun kahverengi kisminda sislik yasayan oldumu. Sadece tek gogsumde olmus ilginc geldi. Kabarmis kahwerengi kisminin sınır kismi boyle sis gibi.

Gaz olmadığına eminim canım çünkü dediğim gibi agrım yoktu gazdan dolayı karnın tümüyle sertleşmez heralde
Anladım canım ihmale gelme yine tekrarlarsa mutlaka git
ayyy inşallllah. oldum olası bayılırım babasına düşkün olan kızlara. beni de sevsin ama babasına da düşkün olsun. çok seviyorum o olayı
Çok şeker oluyor ama bazen sen yokmuşun gibi oluyor ozmn ince Bi kıskanma oluyor
Bende öyle oluyordum bıraktım sonunda çok şükür sıkıntı çıkmadı Eşimde sus bekle bişi yapma nolur diyor ben nekadar stres paniksem oda okadar sakin geçen yıl kaza geçirdi ölümden döndü ameliyata girecekcen Bi dk biz bu saatte konuşuruz bide bisikletten düştü kolu ağrıyordu haber alamazsa ortalığı ayağa kaldırır demiş bni arayıp normale 10dk konuştu kapattık şarjım az die meğer hayatıyla cebelleşiyormuş sonra emmisinin yanında olduğunu biliyordum aradım sesi kötü tabi ortalığı kaldırdım ameliyattan çıkmaya yakın haberim oldu okadar rahat yani benim evhamından paniği den her daim korkar

kızlar annem de ben de birkaç tane battaniye aldık diye müslin bez almamıştım ben. siz aldınız mı? aldıysanız kaç tane aldınız?

valla doğum nasıl olacak hala tam kestiremiyorum. sezeryan olursa da nasıl olacak yine kestiremiyorum. tamamen uyutulunca ne zaman ayılma oluyo yani tahmini kaç dk içinde?
Tamamen uyutuldum. Daha önceden bir ameliyat olmuştum. Zor ayılmıştım. ağlayarak. Bunda odaya çıkarılmadan ayıldım. Ağrılarım oldu sadece uyanır uyanmaz. Uyanıyorsun merak etme. Hele bebeğim de yanıma gelince mutluluktan her şeyi unuttum.

mis kokulu minnoş ne yapıyo şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…