2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayırlısı ile sende atlatırsın inşşalah bu 5 haftayı evet ilaç ve fitil vermişti kullandım ve bol bol su içip dinlendim zamanla su yerine normal akıntıya döndü neyseki sen kaç gün kullanacaksın ki antibiyotiği? İçin rahat etsin inşşalah sende atlatırsın bebişte günlerini tamamlar

Kızlar nst ye bağladılar aynı kasılması 1 kere hissettim o sırada tam göremedim kağıdı şuan onlarda ama 50 üzerinde çıktı sanırsam 2 defa da hafif kasıldığını hissettim onda da biraz yükselmiş yani doğru hissetmişim o sertleşmeler kasılmaymıs sancıymıs , eski nst mı gösterdim onda da bir defa 55 çıkmıştı çünkü evet o zamandan varmış senin dedi , kalp atısıda 135 190 arasıydı taşikardi görünüyor dedi eski kağıt için, alttan kontrol etti açılma yok, haftan erken daha by sancı için dedi bir daha olursa yine gel dedi rahatlamam için serum taktılar şuan

sen sayarken belliydi zaten çünkü süresi düzenliydi. serum için odaya mı aldılar nst de mi taktılar.

Kızlar merhaba sayfayı takip ediyorum ama çok yazmıyorum. Sabah doktora gittim 34-4 üm bebeğim makat pozisyonunda dönmemiş doktor muhtemelen 4 hafta sonra sezaryen dedi. Sizin nasıl pozisyonları bebeklerinizin?

Dikkat et canım kendini yorma dinlen tekrarlarsa hemen git bellii seni yokluyor heran geliyorum diyebilir

Kızlar merhaba sayfayı takip ediyorum ama çok yazmıyorum. Sabah doktora gittim 34-4 üm bebeğim makat pozisyonunda dönmemiş doktor muhtemelen 4 hafta sonra sezaryen dedi. Sizin nasıl pozisyonları bebeklerinizin?
Merhaba benim de makat geliş hala
En son 34te dr a gitmiştim böyle olursa sezaryen dedi ama dönme ihtimali var dedi
Ancak kafasını hala yukarda hissediyorum
Çarşamba kontrol var
Muhtemelen doğum için gün verecek gibi geliyor artık
Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o

Kızlar ben mantar enfeksiyonu belirtilerini tekrar yaşamaya başladım kaşıntı akıntı beyaz peynirimsi bi akıntıda var ve artık baya son haftalarım yani ve korkuyorum 32 33. Haftalarımda fitil kullanmam için vermişlerdi ama şuan kullanmam ne kadar doğru bilmiyorum ve internette okuduğum bi yazıda da eğer geçmezse mantar enfeksiyonu bebek doğuyorken doğum kanalından bu enfeksiyonu alabiliyormuş ve pamukçuk mu ne oluyormuş bebekte buda beni çok korkuttu randevuma da 9 gün var ne yapıcam bilmiyorum benim gibi son haftalarda olup hala enfeksiyon şikayeti olan var mı

Sanırım makat gelişse direkt sezeryan diyorlar sanki doktorlar için sezaryen daha kolay oluyor. Muhtemelen sizin de gün verir. Çok az kalmış

Ben kullandım canım antibiyotik bu ay içinde bu seferki sonuç temiz çıktı akıntı sızlama için fitil verdi onu kullanıyorum şimdi inşAllah geçer ya stresi bile yetti bana Buna da şükür yinede zaman çabucak geçsin

Sorma canım yaa kaburgalarımı mahvetti bazende totoyu dikiyor ora yumurta gibi çıkıyor nası acıyor önce dokununca hemn düzeliyordu şimdi umurunda değil hanfendinin
Popoyu soylemeyi unuttum.Oda cok can acıtıyor.Popolari sabit dururmuş doktor öyle dedi.Cok oynatamazlarmiş yerinden.Ovalama hak getire artik gitmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…