2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canim cok gecmis olsun, gitmeseydin valla kizcaktik sana. Bundan sonraki her surec onemli sıkı takip etmeliyiz.

Canim cok gecmis olsun, gitmeseydin valla kizcaktik sana. Bundan sonraki her surec onemli sıkı takip etmeliyiz.
Teşekkür ederim canım geçen defada aynısı oldu gittim nst de birşey de çıkmadı öylece geri geldim, şimdi böyle çıktı nolacak ne kadar dayanır onu düşünüyorum aynısını yasayan var mı onu bulmaya çalışıyorum yalancı kasılma mı bu yaşadığım acaba aklıma da o geliyor

Canım öncelikle geçmiş olsun inşAllah zamanında sağlıkla kavuşursun bebeğine ben sana birşey sormak istiyorum enfeksiyon yaşayan fitik kullanan sen miydin acaba

Canım öncelikle geçmiş olsun inşAllah zamanında sağlıkla kavuşursun bebeğine ben sana birşey sormak istiyorum enfeksiyon yaşayan fitik kullanan sen miydin acaba
Teşekkür ederim , evet canım kullandım bayramdan önceydi 5 tane bir fitil 2 tane başka bir fitil vermişti doktor

1 tane müslin bez aldım sanırım 90×100 dü emin değilim. başka siparişlerim de vardı hepsi buradadan aldım. eğer beğenirsem yeniden alırım nasılsa hemen geliyor.

ağız silme mendillerimizden 15 tane var çift katlı. sizce yeter mi yine alsam mı?

Bence yeter canım ağız bezi olarak 15 tane yeterli gelir
Ama muslin daha al ıstersen
Bende 3 tane büyük 2 tane küçük var
Çok amaclı olduğu için kızımda elimden düşmüyordu

Valla benimde ne zaman nstye girsem sancim cikiyor canim burdada yazmistim. Bir iki gece dogurcam bile sandim yalanci kasilmalar yokluyorda olabilir erken dogum riskide olabilir ihmal etmemek lazim

Genel anestezi hemen ayılsın diye az veriyolar max 15 20 dklik. Uyaninca baya agriyla uyaniyorsun. Ama spinalde belden asagi uyustugi icin agriyi gec hissetmeye basliyomussun
Emin ol onunda farkli sonuclari var, ben kimseyi korkutmak istemem. Kendim icin genel anesteziyi tercih ederim, hic agrida yasamadim sezeryan cikisinda ayrica. Uyanir uyanmaz aninda igne yapiyorlar zaten ve o gun boyunca hep araliklarla agri kesici veriyorlar

Evet canım ben de açıkçası genel anestezi de hiç sorun yaşamadım.iki kez genel oldum.biri menüsküs yırtığı ameliyatıydı,diğeri de kist ameliyatı.kuzenim spinal oldu memnun ama birinde iyi uyuşturulmamış bir de hepsinde de bebek karnından çıkarılırken oluşan boşluk hissini dibine kadar yaşamış.diyoki resmen karnından koca bir kütle çıkardıklarını hissediyorsun.ama tabiki belki de o çok hassastır da ondan hissetmiştir bilemeyecem.tek bildiğim genel anestezi isteyeceğim ablamlar kardeşimin eşi falan hepsi genel oldu.anesteziyi aşırı vermediklerinden en fazla bir saat içinde kendilerine gelip bebekleriyle ilgilendiler.

Kızlar bebeğin hareketlerinden rahatsız olan varmı ya bazen kaburgalarima vuruyor ve canım yanıyor bazende idrar torbasına öyle bir baskı yapıyor ki hareket ederken dursun diye elimi karnıma bastırıyorum
Gecen sabah altıda baya kızdırdı beni uykum var gece boyu hiç uyutmadı o bahsettiğin şeyleri yapıyordu :) sağ tarafımı sevmiyordu o tarafa yattım sonuc, daha fazla tepinince mecbur döndüm tabiki bebiş kazandı

Çok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz uzan dinlen bolca.

Canım ben de çok almstm kzmda hiç kullanmadım. Kusan bir bebek değildi. Bi de huggıes saf sulu ıslak mendili kullanıyordum o daha pratikti ve daha hijyenik geliyordu bana. Hem ağzına hem poposuna bu defa saf sulu başka marka aldık huggıes kalktı pıyasadan. Bence yeter daha fazla almana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…