2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bebeğinizin karnınızda hıçkırdığını nasıl hissediyorsunuz?ben daha hiç öyle bir şey hissedemedim.aşırı hareketli acaba hangi hareketi hıçkırık tutması

Bebeğinizin karnınızda hıçkırdığını nasıl hissediyorsunuz?ben daha hiç öyle bir şey hissedemedim.aşırı hareketli acaba hangi hareketi hıçkırık tutması
ritmik hareketlerle ufak tekme gibi sanki. benim kızım çok hıçkırıyor onunla ben de zıplıyorum

Anlattiklarini ben anlatmak istemedim ama kimle konussam dedigini dediler. Genel anestezi candir

Valla benimde ne zaman nstye girsem sancim cikiyor canim burdada yazmistim. Bir iki gece dogurcam bile sandim yalanci kasilmalar yokluyorda olabilir erken dogum riskide olabilir ihmal etmemek lazim
Aynen canım her ikiside olabilir bakalım zamanla göreceğiz ne kasılmasıymıs bunlar

Ben 10 tane yaptırdım bunlar siparişim pazartesi elimde olur
15 tane yeterli benim kızımdan kalanlarda vardı birde kese yaptırdım bu sayfaya tavsiye ederim

Banada yaptilar ama hic kesmedi ya. Bende diğerini denemek istiyorum ama bakalim

kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizler doguma baya yaklastiniz bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi

Alt karnımda 2 3 sn aralıklarla tık tık bsy atıyor sanırım hıçkırık o oluyo günde 2 3 defa oluyor hatta düzenli tık tık diye atıyorsa hıçkırıktır

Benimde sağ ayağımda şişlik daha belirgin canım diğerine göre. Normal bir şey bu bence sorun etme.
Slm canm ben bu cuma doktor muayenesine gittim bir ayağımın daha sis olduğunu söyledim . Damar tıkanıklığı olabilir dedi ağrı olursa kalp damar hastalığı doktoruna görün dedi. Bir de hareket et dedi.

Benmde sol ayagım daha şiş ve üstüne bastırınca acıyor sabahları üstüne basınca agrıyo gün içinde de hafif agrıyo damar tıkanıklığı filan olabilir demişsiniz ben doktora söylemedim bile normaldir diye smdi okuyunca Bi korktum sanki

Alt karnımda 2 3 sn aralıklarla tık tık bsy atıyor sanırım hıçkırık o oluyo günde 2 3 defa oluyor hatta düzenli tık tık diye atıyorsa hıçkırıktır
Bende de o tık tık oluyor altlarda ama dışardan atmıyor görülmüyor o an içerden hissediyorum o mu hıçkırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…