2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Başka bi arkadaşta yazmıştı doğum başlaması için illa doğum pozisyonu almasına gerek yok yan dururken bile başlayabiliyor haberin olsun bebeğinin hareketleri daha çok fikir verir sana hareketleri azalırsa dikkat etmek lazım hepimiz için geçerli bu tabi

Hareket olarak normalde de çok hareketli olmadı hiç ama olduğundan daha da azalırsa ona dikkat ederim canım

Sağ sağlim hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde alalın kucağımıza yavrularımızı benim pazartesi günü kontrol var 37+2 olacağım haftada 1 defamı çağıracak gene acaba
Ben 33+5im şu anda.geçen pazartesi gittim artık her hafta geleceksin dedi .sanırım pazartesi günü nstye de bağlayacak.çünkü pazartesi günü üstüne basa basa sancın falan oluyor mu diye sormuştu.

Doğar doğmaz çıplak haliyle bebeği görmenin güzelliğini hiçbir şeye değişmem. Doktor alıyoruz dedi hafif bir kaburgalarımda bası hissettim o kadar. 20 dakıka sürmüyor bile hop kucagına alıyorsun, ilk sen görüyorsun Ben yine spinal istiyorum bakalım. Genel anestezi oldum ben de iki kez başka nedenlerden, nedense uyandgmda hem ağladım hem ağrım oldu. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

hareket et dedi bana iki gündür yürüyüş yapıyorum. Yarım saat. Oturduğum zamanlarda da ayak parmaklarimi büküp açıyorum kan akışını hizlandiriyormus. Beljide o bacakta varis çok ondan da sis fazla olabilir kan akışı azalıyor ya. Sen doktor muayenesi olduğunda belirt ve sor canm. Korkma birşey olmaz inşallah

kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizler doguma baya yaklastiniz bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi
Merhaba canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah doktor engel olur falan dedi mi bence çok sorun olmaz

kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizler doguma baya yaklastiniz bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi
Kızımın başı 3 hafta önden gidiyordu hatta her seferinde doktor koca kafalı diyip duruyordu. Normal doğuma engel olmadı stres yapmayın zor oldu ama normal oldu

Sağ sağlim hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde alalın kucağımıza yavrularımızı benim pazartesi günü kontrol var 37+2 olacağım haftada 1 defamı çağıracak gene acaba
[/QUOTE]
3 günde 1 çağırması lazım 37 den sonra

3 günde 1 çağırması lazım 37 den sonra
[/QUOTE]
Beni 37 itibariyle haftada bir çağırmaya başladı. 37 ye kadar ayda bir gidiyordum. Doğana kadar da hafta bir çağıracakmış artık. Tabii beklenmedik bir şey olursa durum değişir.

Kızlar bende cuma gittim doktora tam 36 haftalikti o gün 2613 kilosu bebeğim iyimis haftaya gel net ye bağlayalım dedi iki hafta sonrada kontrole gel dedi ben açıkçası sancılarını anlamıyorum acı eşiğin yüksektir karnında ağrılar var sürekli rahatsız edici şekilde ama abartı bir ağrı degilve nedense bebeğim 2 gündür hiç durmuyor yerinde ve genellikle göğüs altımda bir toplanma oluyor nefes alamicak kadar sizinde toplanıyor mu orda benim çok yapmıyordu öyle şimdi sürekli orda sisiyor

Benim oğluşum haftalardır göğsümün altında.iki göğsümün arasında da ya elleri var ya da ayakları boyuna kaburgama vurup duruyor

Aynen benimde yapıyor öyle sürekli hareket halinde son günlerde ebe çıkış yeri arıyor ondan dedi
bugünlerimizi çok özleyecekmişiz.az önce 3 aylık bebeği olan arkadaşımla konuştum.ben diyorum ki ay yeter çıksın da kurtulayım,o da diyor ki keşke benimki hiç çıkmasaydı da karnımdaki tekmelerine razı olsaydım Uyumayı unuttum diyo.ben de ördek gibi değil de insan gibi yürümeyi unuttum dedim hekesin derdi farklı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…