2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen kolik bebek olursa zor ama arkadaşında yazın sıcaklarında hamile olmayı anlamıyacağı için iki taraf içinde zor

ben inanılmaz derecede zorlanmaya başladım açıkçası.birincisi karnım her gün inanılmaz bir hızla büyüyor.ikincisi ellerim ayaklarım hatta gözkapaklarım bile şişiyor.el parmaklarımın kemikleri bile ağrıyor.sabahları ellerim öyle bir şişmiş uyanıyorum ki ellerimi kapatamıyorum bile.zaten ev işi artık hiçbirşekilde yapamıyorum.en son geçen hafta evi eşimin yardımıyla temizlemiştim ogündür bugündür banyoyu yıkama,yemek bulaşık haricinde hiçbişe yapamıyorum.yemek bulaşık da zaten sürüne sürüne..sıcaklar da cabası zaten.resmen don atlet yatıyorum pervane de direkt üstüme üflüyor

Aynen canım bende sana benzer şeyler yaşıyorum ama evde çocuklar olunca illa kalkıo sun ev işi yapıyosun birde kışlıklar eklendi sürüne sürüne iş yapıyorum resmen sabaha kadar ağrıdan iniyorum bildipin

Valla konserve işine daha hiç girişmedim.kpss var 6 eylülde.ona odaklandım.masada zorla oturuyorum.oğluşum tekmeleyip duruyor konserve işini sınavdan sonraya bıraktım mecburen

Bizim dinlenmeye hakkimiz yok maselef biliyorsunevde minnoslar varken zaten mumkunde degil

Valla bende de durumlar hiç iç açıcı değil kızlar karnım bayağı aşağıda gibi duruyor beni mide kısmı daha boş gibi doktor zaten baş geliş demişti ama kanala indi mi bilmiyorum aşırı bi baskı var ve yürüyüş de yapamıyorum artık kasıklarım vajinam çok ağrıyor bugün hele da ağrılarım daha da yoğun bide afedersiniz bugün ishal başladı bi anda ve ishalede doğumun yaklaştığı belirtisi olabilir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten bu baskı ve ara sıra gelen ağrılarda bana yaklaşıyor gibi hissettiriyor

Doldurma kendini arkadaşım
Bebeğinle geçire bileceğin muazzam Son günler.Tadını çıkarmaya ada kendini. Kendilerince tecrübelerini aktarıyorlar ama biz yorgun savaşçıyız duymak bile tırmalıyor beyni. Ya sabır az kaldı. Herşeyin en güzelini bilen rabbim vakti saati sana emanet doğumumun de geç git

kızlar size belki de daha önce doğum topiklerinde sorulmamış bir soru soracağım

düdüklüde mısır pişirmeyi bilen var mı
Düdüklüde pişirdim 1 saat
Acayip yedim ya kaynayınca altını en kısığa aldım. 1 saat sonra kapattım. 15 dk sonra garanti olsun diye suyun altına tuttum ve afiyetle gömdüm

Bu haftanın başında ben de 3,4 gün ishaldim ama geçti gitti sonra.ama çok incir yedim ondan ishal olmuştum galiba

Valla konserve işine daha hiç girişmedim.kpss var 6 eylülde.ona odaklandım.masada zorla oturuyorum.oğluşum tekmeleyip duruyor konserve işini sınavdan sonraya bıraktım mecburen
Konservelere bende başlamadım canım ama karnıyarık köz oturtmalık kabak felan koydum buzluğa Konservelere haftaya doğurmazsam başlıcam inşallah doktorum bu hafta nst sonraki kontrol dedi ama baktı sen sonrakine kalmazsın sanki dedi
Bu arada Allah kolaylık versin ders çalışmakta zor oluyordur şimdi

Bugün oğlum fazlasıyla hareketliydi baş geliş dönmeye çalışıyor galiba kafasını yan tarafta hissediyorum daha çok
Erken gelmeye kalkmasın bizim yaramaz

Bugün kasılma sayacı bana hazırlanın uyarısı verdi ilk kez. Ama ben biraz daha beklemeyi tercih ettim ve sancı sıklığı da azaldı. Ama şiddeti rahatsız ediciydi

Benim de 5 Eylülde 2.üniversite sınavı var yaz okulundan ders aldım ama daha 1 dersi bile yarılayamadım Allah bana rahatlık vermiş ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…