- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.581
Ay yaklaştıkça stres artıyo
Ben baş edemiyorum sürekli doğumda kötü şeyler olcak gibi hissediyorum . bi sağsalim doğursakta rahatlasakAynen, bugün banyoda artık bakım yapayım dedim son günü de bilmiyoruz her an hazır olmak lazım
Kızlar bana bazen korku geliyor kendime bunun kısa süreceğini ve geçici olduğunu telkin ediyorum siz nasıl baş ediyorsunuz korkuyla
Benimde 5 eylülde görevde yükselme sınavım var ayaklarım uyuşuyor masada oturunca çok zorlanıyorum domates dışında hiçbir şey yapmadım demek herşeyi Sınav sonrasına bırakan birbirlerine ben değilmişimValla konserve işine daha hiç girişmedim.kpss var 6 eylülde.ona odaklandım.masada zorla oturuyorum.oğluşum tekmeleyip duruyorkonserve işini sınavdan sonraya bıraktım mecburen
Ikisini de aldım. Ama çok paralar vermeye gerek yok, geçiçi kullanacağız sonuçtaKızlar baby nest aldınız mı sizce gerekli mi ? Ve emzirme yastığı almalımıyız ?
Öyle mi canım bende alayım ozamanIkisini de aldım. Ama çok paralar vermeye gerek yok, geçiçi kullanacağız sonuçta
Gerekli mi belki değil
Ama rahatlık acısından önemli
Özellikle emzirme yastığı
Kızımda çok rahat etmiştim, kuzenim vermişti
Iki bebeği büyüttü anlayacagin:)
aynen ben de öyleyim. inanılmaz büyüdü karnımben inanılmaz derecede zorlanmaya başladım açıkçası.birincisi karnım her gün inanılmaz bir hızla büyüyor.ikincisi ellerim ayaklarım hatta gözkapaklarım bile şişiyor.el parmaklarımın kemikleri bile ağrıyor.sabahları ellerim öyle bir şişmiş uyanıyorum ki ellerimi kapatamıyorum bile.zaten ev işi artık hiçbirşekilde yapamıyorum.en son geçen hafta evi eşimin yardımıyla temizlemiştim ogündür bugündür banyoyu yıkama,yemek bulaşık haricinde hiçbişe yapamıyorum.yemek bulaşık da zaten sürüne sürüne..sıcaklar da cabası zaten.resmen don atlet yatıyorum pervane de direkt üstüme üflüyor
edemiyorumAynen, bugün banyoda artık bakım yapayım dedim son günü de bilmiyoruz her an hazır olmak lazım
Kızlar bana bazen korku geliyor kendime bunun kısa süreceğini ve geçici olduğunu telkin ediyorum siz nasıl baş ediyorsunuz korkuyla
Açıkçası hiç üzerinde yazmıyor canım ama çok küçük değil sanırım:)Öyle mi canım bende alayım ozamanbaby nestler boy boymuş galiba 4aya kadar 1 yaşa kadar falan diye sen hanginden aldın
O öfkeden sonra erkenden geldi bebişim. Tadını çıkaramadım.Doldurma kendini arkadaşım
Bebeğinle geçire bileceğin muazzam Son günler.Tadını çıkarmaya ada kendini. Kendilerince tecrübelerini aktarıyorlar ama biz yorgun savaşçıyız duymak bile tırmalıyor beyni. Ya sabır az kaldı. Herşeyin en güzelini bilen rabbim vakti saati sana emanet doğumumun de geç git
Kızlar baby nest aldınız mı sizce gerekli mi ? Ve emzirme yastığı almalımıyız ?
Kalabalık eşyayı hiç sevmiyorum ama alsak iyi olacakİkisini de almadım duruma göre bakıcam
Aynen canım gecenin o saatinde patlıcan soyuyordum meselaBak bu saat oldu yorgunluktan uyuyamiyoruz
Canım anne yanı beşiği yada Anakucağın varsa baby neste gerek yok emzirme yastığınıda ben 40ım çıkana kadar kullandım geceleri uyursam Allah esirgesin bebeğin üstüne yatayım die sonrasında alıştıktan sonra sürece kullanmadım Haa bide şimdi iki bacağımın arasına koyuyorum belim ağrıyınca ii oluyorKızlar baby nest aldınız mı sizce gerekli mi ? Ve emzirme yastığı almalımıyız ?
Doğum kolay valla bak ben ilk çocuğumda hastane ye gitmeme odaya çıkmam 4saatti ikincisinde 1.30 saatti ki ilk çocuğumu 18de aldım kucağıma çok zor dayanılmıcak bişi olsa 3.yü istermiydimedemiyorum
en son doğurmama kararı almıştım ama kısa sürdü. artık hayırlısıyla doğsun da yolumuza bakalım diyorum
Bende çarşamba gideceğim Allahtan Bi mani çıkmazsa tertemizce inşallah doğuma giderizAynen, bugün banyoda artık bakım yapayım dedim son günü de bilmiyoruz her an hazır olmak lazım
Valla bende Bi var off diyorum bebek büyüdükçe atıcam hepsini eşim dioki okadar para verdik yaa dio mağlum çocuk eşyaları aşırı pahalı bende diyorum mama sandalyesi ana Kucağı anne yanı beşiği dışında hepsini atıcam hiç laf etme tamm bişi demedim dioKalabalık eşyayı hiç sevmiyorum ama alsak iyi olacak
Sınavında başarılar canımBenimde 5 eylülde görevde yükselme sınavım var ayaklarım uyuşuyor masada oturunca çok zorlanıyorum domates dışında hiçbir şey yapmadım demek herşeyi Sınav sonrasına bırakan birbirlerine ben değilmişim
Bebek uğurlu gelecektir ben KPSS’ye ilk kuzum 2 aylıkken girdim ve kazandım inşallah senin kuzun uğurlu gelir atanırsın hayatımı 5 Eylül sonrasına göre ayarladım gezeceğim denize gideceğim ve en önemlisi kışlıklarımı yapacağımSınavında başarılar canım ☺ Valla şu hayat pahalılığı ve zorluğunda hazır okumuş ve diploma sahibiyken neden atanmayayım diye düşündüm.aylardır emek ediyorum artık son düzlükteyim.Mücadelemi konserve için yarıda bırakamamsınav bitsin annemle ablam gelip yardım edecekler konserve için.yardım olunca iyi olur hemencecik biter domates,taze fasulye,bamya,türlü,közlenmiş patlıcan-biber çok iş var çoookk dinlenmek bir kadının neyine
Canım duan için çok teşekkür ederim :)Bebek uğurlu gelecektir ben KPSS’ye ilk kuzum 2 aylıkken girdim ve kazandım inşallah senin kuzun uğurlu gelir atanırsın hayatımı 5 Eylül sonrasına göre ayarladım gezeceğim denize gideceğim ve en önemlisi kışlıklarımı yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?