2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay yaklaştıkça stres artıyo

Aynen, bugün banyoda artık bakım yapayım dedim son günü de bilmiyoruz her an hazır olmak lazım

Kızlar bana bazen korku geliyor kendime bunun kısa süreceğini ve geçici olduğunu telkin ediyorum siz nasıl baş ediyorsunuz korkuyla

Ben baş edemiyorum sürekli doğumda kötü şeyler olcak gibi hissediyorum . bi sağsalim doğursakta rahatlasak

Valla konserve işine daha hiç girişmedim.kpss var 6 eylülde.ona odaklandım.masada zorla oturuyorum.oğluşum tekmeleyip duruyor konserve işini sınavdan sonraya bıraktım mecburen
Benimde 5 eylülde görevde yükselme sınavım var ayaklarım uyuşuyor masada oturunca çok zorlanıyorum domates dışında hiçbir şey yapmadım demek herşeyi Sınav sonrasına bırakan birbirlerine ben değilmişim

Kızlar baby nest aldınız mı sizce gerekli mi ? Ve emzirme yastığı almalımıyız ?
Ikisini de aldım. Ama çok paralar vermeye gerek yok, geçiçi kullanacağız sonuçta
Gerekli mi belki değil
Ama rahatlık acısından önemli
Özellikle emzirme yastığı
Kızımda çok rahat etmiştim, kuzenim vermişti
Iki bebeği büyüttü anlayacagin:)

Öyle mi canım bende alayım ozaman baby nestler boy boymuş galiba 4aya kadar 1 yaşa kadar falan diye sen hanginden aldın

aynen ben de öyleyim. inanılmaz büyüdü karnım

edemiyorum

en son doğurmama kararı almıştım ama kısa sürdü. artık hayırlısıyla doğsun da yolumuza bakalım diyorum

O öfkeden sonra erkenden geldi bebişim. Tadını çıkaramadım.

Kızlar baby nest aldınız mı sizce gerekli mi ? Ve emzirme yastığı almalımıyız ?
Canım anne yanı beşiği yada Anakucağın varsa baby neste gerek yok emzirme yastığınıda ben 40ım çıkana kadar kullandım geceleri uyursam Allah esirgesin bebeğin üstüne yatayım die sonrasında alıştıktan sonra sürece kullanmadım Haa bide şimdi iki bacağımın arasına koyuyorum belim ağrıyınca ii oluyor

edemiyorum

en son doğurmama kararı almıştım ama kısa sürdü. artık hayırlısıyla doğsun da yolumuza bakalım diyorum
Doğum kolay valla bak ben ilk çocuğumda hastane ye gitmeme odaya çıkmam 4saatti ikincisinde 1.30 saatti ki ilk çocuğumu 18de aldım kucağıma çok zor dayanılmıcak bişi olsa 3.yü istermiydim

Bende çarşamba gideceğim Allahtan Bi mani çıkmazsa tertemizce inşallah doğuma gideriz

Aklıma getirmemeye çalışıyorum canım ben genelde tek korkum doğum sırasında sağlık sıkıntısı oluşması sancı felan kısmı değil benim birde evin yerleşikli işim gücüm bitmiş olsun istiyorum sonra laf ediliyor Bi evi süpürdüler die hala üstümden o psikolojiyi atamıyorum

Kalabalık eşyayı hiç sevmiyorum ama alsak iyi olacak
Valla bende Bi var off diyorum bebek büyüdükçe atıcam hepsini eşim dioki okadar para verdik yaa dio mağlum çocuk eşyaları aşırı pahalı bende diyorum mama sandalyesi ana Kucağı anne yanı beşiği dışında hepsini atıcam hiç laf etme tamm bişi demedim dio

Sınavında başarılar canım Valla şu hayat pahalılığı ve zorluğunda hazır okumuş ve diploma sahibiyken neden atanmayayım diye düşündüm.aylardır emek ediyorum artık son düzlükteyim.Mücadelemi konserve için yarıda bırakamam sınav bitsin annemle ablam gelip yardım edecekler konserve için.yardım olunca iyi olur hemencecik biter domates,taze fasulye,bamya,türlü,közlenmiş patlıcan-biber çok iş var çoookk dinlenmek bir kadının neyine

Bebek uğurlu gelecektir ben KPSS’ye ilk kuzum 2 aylıkken girdim ve kazandım inşallah senin kuzun uğurlu gelir atanırsın hayatımı 5 Eylül sonrasına göre ayarladım gezeceğim denize gideceğim ve en önemlisi kışlıklarımı yapacağım

Canım duan için çok teşekkür ederim :)
Evet biz de sınavdan sonra bi tatil kaçamağı düşünüyoruz.bence dibine kadar hakkettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…