2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün kasılma sayacı bana hazırlanın uyarısı verdi ilk kez. Ama ben biraz daha beklemeyi tercih ettim ve sancı sıklığı da azaldı. Ama şiddeti rahatsız ediciydi
Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım kasılma bendede oluyor ya o yüzden bende indireyim , serumda yapıldı ama dün kasılıyordu yine ama ağrı filan yok, bana sadece hazırlık yapıyor yalancı kasımalardır gibi geldi ama bilemiyorum

Aynen canım gecenin o saatinde patlıcan soyuyordum mesela
Şimdide gözümü açtım direk iş planı yapıyorum bi forma bakım ütü yapıyım dedim bitmez bu işler
Ah kiyamam sanaya.ben tek basima girisimem o islere. Haftasonu annemle domates yapicaz birtek. Kirmizi biber vs yapamicam.baya agirlastigimi hissediyorum

Ah kiyamam sanaya.ben tek basima girisimem o islere. Haftasonu annemle domates yapicaz birtek. Kirmizi biber vs yapamicam.baya agirlastigimi hissediyorum
Annem rahatsız olunca ona ses edemedim eşim bağ evinde patlıcanları közledi eve gelince de ben hallettim kalanını ablamında zaten 3çovuk var gelmesimi hayırlı gelmemesimi iki komşum var sağolsun o çok yardımcım oluyor içli ve sulu köfte çiçek dolmamı mi yaptılar sağolsunlar bugünde misafir odamı temizliycez öğleden sonra tek başıma yapamıyorum çek it işi var Eşimde geç gelince kalıyor sağolsunlar komşunun iyisine denk geldim çok şükür

Benimde kizin kiyafetleriyle basim dertte kiyip atamiyorum, kimseye veremiyorum yenidoganlarindan cokcokaz bisi arkadasin kizina verdim. Dogumdan once bir girismem lazim eve sigmiyo

Benimde kizin kiyafetleriyle basim dertte kiyip atamiyorum, kimseye veremiyorum yenidoganlarindan cokcokaz bisi arkadasin kizina verdim. Dogumdan once bir girismem lazim eve sigmiyo
Bende yaş yaş ayırdım vakumladım eve sığmadı binanın deposuna dolap koydum içine yerleştirdim en azından ilerde günlük kıyafet almam dedim hiç birşey ucuzlamıyor mağlum hele çocuk ve bebek kıyafetleri aldı başını gidiyor

Ay ne sanslisin kiz masallah. Ilk gelin girdigim apartmanda bir komsum vardi saolsun ablam ilk hamileligimde evde ne yapsa getirirdi. Birgun misafirlikten geliyoruz patlamis misir koktu burnuma tikladim kapisina abla sen mi yaptin dedim, o yapmamis. Aradan yarim saat gecmedi geceninde 11i yapmis getirmis bana. Ama su devirde ben iyi komsumda olsa gorusemiyorum kuzuya. Cevremdekiler paralar beni gorusursem. Yazliktayim mesela annemler misafir almiyo evin verandasina bile.

Doğum kolay valla bak ben ilk çocuğumda hastane ye gitmeme odaya çıkmam 4saatti ikincisinde 1.30 saatti ki ilk çocuğumu 18de aldım kucağıma çok zor dayanılmıcak bişi olsa 3.yü istermiydim
inan aynı şeyle avutuyorum kendimi. demek ki çok kötü değil ki insanlar ilkinden sonra yine evlat sahibi olmak istiyorlar diyorum. eşim de böyle demişti bir keresinde.

canım da tatlı değildir aslında ama ya bebeğime bişey olursa korkusu var birazcık sanırım.

ne alaka ya? insan mutlu olur yardım edince. kim laf soktu

Evlat kotu olur mu kiz ah ahhhh. Yalniz ben kizima haksizlik mi yapiyorum onun uzerine nasil onun kadar birini sevicem psikolojisinden nasil kurtulucam bilmiyorum

Evlat kotu olur mu kiz ah ahhhh. Yalniz ben kizima haksizlik mi yapiyorum onun uzerine nasil onun kadar birini sevicem psikolojisinden nasil kurtulucam bilmiyorum
valla kardeş öyle güzel seviliyo ki annenin sevgi dozu ayarlamasına gerek bile kalmıyo kendiliğinden kuruluyo o denge.

Benimde işte aynı ev gibiyiz destekçi olmayınca birbirimize desteğiz açıkçası çocukları dışarı dahi çıkarmıyoruz birbirimiz dışında görüşmüyoruz kimseyle bazen dışarıda kimse olmazsa yarım saat indiriyoruz ortalık çok fena oldu bizim binada 55daire maşallah kimse evine girmiyor beni girip çıkarken gmrüncede nie indirmion bbeyi die laf sokuyorlar kalabalığın neresine indirceksem
Yokkiz eritir duduklu butun. Biz once sicak suya sokup cikariyoruz ardindan soyuyoruz 3-4e boluyoruz, annem robottan geciriyo kaynatiyo sonra siseliyoruz 1 gun kapaklari kapsin diye ters bekletiyoruz.
Demi bende öyle düşündüm duyunca şaşırdım baya sorayım dedim

Annelik psikolojisi işte canım o senden ayrılacak artık koruyabilecekmiyim doğum nasıl olucak ya bişi olursa diye inşallah sağ salim alıcaz kucağımıza
ne alaka ya? insan mutlu olur yardım edince. kim laf soktu
Kim olabilir kaınvalideden başka annem geldi duvarlarımı camlarını kapılarımı kanepe koltuk wc banyo mu heryerimitemizledi ikinci doğumumda misafir odamda Bi halısı serilecekti eltimin oğlanda gül yaprağı dökmüştü acil çıkması gerekince süoüremedi benm kızda erken gelince orası süpürülüp halı serilecekti herkese x in evini gelince biz temizledik die yaydı nası zoruma gitti hala hazmedemiyorum annem ne desin ozmn ttüm pasağımı o temizledi şimdi bile kızım yapamıyorum kadın çağırcam die hergün arıyor diğeride ee ne yaptın doğuma hazırladın mı bişiler dio

Bende 3. Olmasına rağmen var bakıyorum nası olucak ki onların sevgisinin yanına yaklaşamaz diyorum ama kucağa aldığın an hepsi öyle bir eşitleniyorki emin öylede olucak ama her çocuk ayrı Bi tecrübe ilk çocuğa keşkelerin daha çok oluyor İkincide daha bilinçleniyorsun onun vicdanı oldu bende sadece gerçi ilki kayınvalide yanında olunca istediğin gibi büyütemiyosun

tam cinnetlik yani

Canım Google playden kasılmalar adıyla indirdim linkini vereyim sana ama Apple storeda var mı yok mu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…