- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.621
Nasilsin papatya gectimi kasilmalar. Bebeklerimiz aynıydı. Nasıl durumu yavrunun.Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım kasılma bendede oluyor ya o yüzden bende indireyim , serumda yapıldı ama dün kasılıyordu yine ama ağrı filan yok, bana sadece hazırlık yapıyor yalancı kasımalardır gibi geldi ama bilemiyorum
Canım bende yaptım 1 buçuk saatte 8 kasılma oldu ama ağrı magrı yok kasılma anında karnım içe çekiliyor gibi oluyor böyle sanki belimden biri karnımın havasını çekiyor ve karnım büzüşüyor gibi oluyor sonra geri bırakıyor araştırıyorum hep yalancı sancı diyor şaşırdım kaldım vallaCanım Google playden kasılmalar adıyla indirdim linkini vereyim sana ama Apple storeda var mı yok mu bilemem
Benimde kizin kiyafetleriyle basim dertte kiyip atamiyorum, kimseye veremiyorumyenidoganlarindan cokcokaz bisi arkadasin kizina verdim. Dogumdan once bir girismem lazim eve sigmiyo
Aynı sorun bende de var
Teşekkürler canım bende yine oluyor kasılma ama yalancı kasılma sancı diye düşünmeden edemiyorum açıkçası çünkü artan bir agrım yok karnım geriliyor sertleşiyor sadece , birde geceleri hareketlendi bizim kız dönmeye mı ugrasıyor napıyor gece çeşitli yerlerde hissediuroum hareketini sabah uyanıyorum yine eski yerinde atıyor tekmeyi yan geliş bizimki şuanNasilsin papatya gectimi kasilmalar. Bebeklerimiz aynıydı. Nasıl durumu yavrunun.
Bunu gösterip doguruyormusum buna gore diye acile gitsem dalga gecerler heraldeCanım bende yaptım 1 buçuk saatte 8 kasılma oldu ama ağrı magrı yok kasılma anında karnım içe çekiliyor gibi oluyor böyle sanki belimden biri karnımın havasını çekiyor ve karnım büzüşüyor gibi oluyor sonra geri bırakıyor araştırıyorum hep yalancı sancı diyor şaşırdım kaldım valla
belki dönmüştür canım benim. elleri kolları çok debeleniyo hareket ederken sağda solda onları hissediyor olabilirsin.Teşekkürler canım bende yine oluyor kasılma ama yalancı kasılma sancı diye düşünmeden edemiyorum açıkçası çünkü artan bir agrım yok karnım geriliyor sertleşiyor sadece , birde geceleri hareketlendi bizim kız dönmeye mı ugrasıyor napıyor gece çeşitli yerlerde hissediuroum hareketini sabah uyanıyorum yine eski yerinde atıyor tekmeyi yan geliş bizimki şuan
Yok canım dönmedi hissediyorum tekmeleri yine yan taraftan geliyor hep solumdaydı ayakları ve hala solda duruyor gece hafif çapraz yukarı çıkıyor gibi oluyor sabah yine eski yerine gelmiş , zaten acilde de alttan kontrol ettiğinde daha doğum pozisyonuna gelmedi dedim evet başını hissedemedim zaten dedibelki dönmüştür canım benim. elleri kolları çok debeleniyo hareket ederken sağda solda onları hissediyor olabilirsin.
Ay canım kolay gelsin taşınmakta ayrı bir dert bu halinle nasıl taşınacaksın banada eylüle kadar vakit verdiler ama doğurcam diye daha erken taşındımYaklaştıkça hem heyecanlanıyorum hem de bi telaş basıyor kızlarbir ay sonra taşınma işim var. Stres yapmıyım derken kendimi fazlasıyla boşverirken buluyorum arası yok bende ayarlar oynadı
Ooo taşınmak zor canım yardım edecek biri varsa gerçi dip köşe komple temizlik hazırlık ortadan kalkarYaklaştıkça hem heyecanlanıyorum hem de bi telaş basıyor kızlarbir ay sonra taşınma işim var. Stres yapmıyım derken kendimi fazlasıyla boşverirken buluyorum arası yok bende ayarlar oynadı
Nstde kaç oluyor kasılma?bana sabah çekildi de 160a kadar çıkmış birçok seferTeşekkürler canım bende yine oluyor kasılma ama yalancı kasılma sancı diye düşünmeden edemiyorum açıkçası çünkü artan bir agrım yok karnım geriliyor sertleşiyor sadece , birde geceleri hareketlendi bizim kız dönmeye mı ugrasıyor napıyor gece çeşitli yerlerde hissediuroum hareketini sabah uyanıyorum yine eski yerinde atıyor tekmeyi yan geliş bizimki şuan
O kalp atısıdır canım fotoğrafı varsa at ben sana soylıyım seninki kaç diye 160 yok çünkü nst de kasılma en fazla 100 benimki 55 60 oluyor kasıldıgı an , kalp atışı mesela benimkinin 135 190 arasında o an ki hareketine bağlı değişiyorNstde kaç oluyor kasılma?bana sabah çekildi de 160a kadar çıkmış birçok sefer
He oyle yapiyosun iyi ne guzel. Bizim istanbulda da bahcemiz var kimseye de cok ihtiyac duymadik sukur. Yeni yeni sahile gitmeye basladik 2 saat hava alip donuyoruz. Giderken sandalyelerimizi cayimizi cekirdegimizi aliyoruz sosyal.mesafeli arkadaslarla orda gorusebiliyoruz ancakBenimde işte aynı ev gibiyiz destekçi olmayınca birbirimize desteğiz açıkçası çocukları dışarı dahi çıkarmıyoruz birbirimiz dışında görüşmüyoruz kimseyle bazen dışarıda kimse olmazsa yarım saat indiriyoruz ortalık çok fena oldu bizim binada 55daire maşallah kimse evine girmiyor beni girip çıkarken gmrüncede nie indirmion bbeyi die laf sokuyorlar kalabalığın neresine indirceksem
Demi bende öyle düşündüm duyunca şaşırdım baya sorayım dedim
Dimi ilkinde tecrubesiz cahil oluyosun. Kotu bi lohusalik yuzunden kizimda ilk zamanlarimiz zor gecti. Eminim bende onun vicdanini yaparim kendime. Simdi kaynanayla degilsin dimi? Biz annemlerle ayni apartmanda oldugumuz halde ben karistirtmam pek, kuralciyimdir cekinirler bendenBende 3. Olmasına rağmen var bakıyorum nası olucak ki onların sevgisinin yanına yaklaşamaz diyorum ama kucağa aldığın an hepsi öyle bir eşitleniyorki emin öylede olucak ama her çocuk ayrı Bi tecrübe ilk çocuğa keşkelerin daha çok oluyor İkincide daha bilinçleniyorsun onun vicdanı oldu bende sadece gerçi ilki kayınvalide yanında olunca istediğin gibi büyütemiyosun
Herşey okadar zorki artık en kolay olabildiğince kendimizi korumaya çalışıoz nekadar yapabiliyoruzHe oyle yapiyosun iyi ne guzel. Bizim istanbulda da bahcemiz var kimseye de cok ihtiyac duymadik sukur. Yeni yeni sahile gitmeye basladik 2 saat hava alip donuyoruz. Giderken sandalyelerimizi cayimizi cekirdegimizi aliyoruz sosyal.mesafeli arkadaslarla orda gorusebiliyoruz ancak
İllaki bilmediğim şeylerin cahiliydim ama kayınvalidem 4tane büyüttüm benden iimi bilicen havalarında olduğundan sinir olmamak elde değildi neyseki geçti gitti herkesin evi ayrı yolu sapa böylesi daha güzel...Dimi ilkinde tecrubesiz cahil oluyosun. Kotu bi lohusalik yuzunden kizimda ilk zamanlarimiz zor gecti. Eminim bende onun vicdanini yaparim kendime. Simdi kaynanayla degilsin dimi? Biz annemlerle ayni apartmanda oldugumuz halde ben karistirtmam pek, kuralciyimdir cekinirler benden
Kizimi ilk eve getirip ilk yikarken kaynanam bebegimi annemin elinden almaya calisti. Bacaklarindan tutup suyun icine sokup cikarcak basasagiya. Nasil biranda engel oldum can havliyle bilemezsin. Onlarda oyle yapilirmis. Ondan sonra 1.5 yasina kadar 1 gun emanet etmedim kizimi ona. Pandemide aylar sonra ilkkez evine gitmistik, hastalik yuzunden korkup tokalasmadik bile ama sen git kendi tirnak makasiyla kizin tirnaklarini kesmeyr basla nasil delirmistim anlatamam. O yuzden evler ayriyken bile neler yapabiliyolarsa ayni ev icinde dusunemiyorum. Simdi memlekete gitti mesela sehirdisindan gelen iscilerle findik topluyo kardesinin tarlasi icin. Esime dedim istanbula dondugunde tam 14 gun evime giremez, cocuk o arada dogsa bile gelemez dedim.İllaki bilmediğim şeylerin cahiliydim ama kayınvalidem 4tane büyüttüm benden iimi bilicen havalarında olduğundan sinir olmamak elde değildi neyseki geçti gitti herkesin evi ayrı yolu sapa böylesi daha güzel...
Seni biliolardır zaten annengil ilk Bi hafta yemeğini felan ayarlasalar yeter sonra insan alışıp zaten
marul mu yıkıyo ya başaşağıya tutup yıkamak ne demek şok oldumKizimi ilk eve getirip ilk yikarken kaynanam bebegimi annemin elinden almaya calisti. Bacaklarindan tutup suyun icine sokup cikarcak basasagiya. Nasil biranda engel oldum can havliyle bilemezsin. Onlarda oyle yapilirmis. Ondan sonra 1.5 yasina kadar 1 gun emanet etmedim kizimi ona. Pandemide aylar sonra ilkkez evine gitmistik, hastalik yuzunden korkup tokalasmadik bile ama sen git kendi tirnak makasiyla kizin tirnaklarini kesmeyr basla nasil delirmistim anlatamam. O yuzden evler ayriyken bile neler yapabiliyolarsa ayni ev icinde dusunemiyorum. Simdi memlekete gitti mesela sehirdisindan gelen iscilerle findik topluyo kardesinin tarlasi icin. Esime dedim istanbula dondugunde tam 14 gun evime giremez, cocuk o arada dogsa bile gelemez dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?