2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nasilsin papatya gectimi kasilmalar. Bebeklerimiz aynıydı. Nasıl durumu yavrunun.

Canım bende yaptım 1 buçuk saatte 8 kasılma oldu ama ağrı magrı yok kasılma anında karnım içe çekiliyor gibi oluyor böyle sanki belimden biri karnımın havasını çekiyor ve karnım büzüşüyor gibi oluyor sonra geri bırakıyor araştırıyorum hep yalancı sancı diyor şaşırdım kaldım valla

Eklentiler

• Screenshot_20200817-121702_Contractions.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 37
Nasilsin papatya gectimi kasilmalar. Bebeklerimiz aynıydı. Nasıl durumu yavrunun.
Teşekkürler canım bende yine oluyor kasılma ama yalancı kasılma sancı diye düşünmeden edemiyorum açıkçası çünkü artan bir agrım yok karnım geriliyor sertleşiyor sadece , birde geceleri hareketlendi bizim kız dönmeye mı ugrasıyor napıyor gece çeşitli yerlerde hissediuroum hareketini sabah uyanıyorum yine eski yerinde atıyor tekmeyi yan geliş bizimki şuan

Bunu gösterip doguruyormusum buna gore diye acile gitsem dalga gecerler heralde

belki dönmüştür canım benim. elleri kolları çok debeleniyo hareket ederken sağda solda onları hissediyor olabilirsin.

belki dönmüştür canım benim. elleri kolları çok debeleniyo hareket ederken sağda solda onları hissediyor olabilirsin.
Yok canım dönmedi hissediyorum tekmeleri yine yan taraftan geliyor hep solumdaydı ayakları ve hala solda duruyor gece hafif çapraz yukarı çıkıyor gibi oluyor sabah yine eski yerine gelmiş , zaten acilde de alttan kontrol ettiğinde daha doğum pozisyonuna gelmedi dedim evet başını hissedemedim zaten dedi

Yaklaştıkça hem heyecanlanıyorum hem de bi telaş basıyor kızlar bir ay sonra taşınma işim var. Stres yapmıyım derken kendimi fazlasıyla boşverirken buluyorum arası yok bende ayarlar oynadı
Ay canım kolay gelsin taşınmakta ayrı bir dert bu halinle nasıl taşınacaksın banada eylüle kadar vakit verdiler ama doğurcam diye daha erken taşındım

Yaklaştıkça hem heyecanlanıyorum hem de bi telaş basıyor kızlar bir ay sonra taşınma işim var. Stres yapmıyım derken kendimi fazlasıyla boşverirken buluyorum arası yok bende ayarlar oynadı
Ooo taşınmak zor canım yardım edecek biri varsa gerçi dip köşe komple temizlik hazırlık ortadan kalkar bendice hepimizde var o yaa tammgirişioz herşeye yada tamamen salıoz

Nstde kaç oluyor kasılma?bana sabah çekildi de 160a kadar çıkmış birçok sefer

Nstde kaç oluyor kasılma?bana sabah çekildi de 160a kadar çıkmış birçok sefer
O kalp atısıdır canım fotoğrafı varsa at ben sana soylıyım seninki kaç diye 160 yok çünkü nst de kasılma en fazla 100 benimki 55 60 oluyor kasıldıgı an , kalp atışı mesela benimkinin 135 190 arasında o an ki hareketine bağlı değişiyor

He oyle yapiyosun iyi ne guzel. Bizim istanbulda da bahcemiz var kimseye de cok ihtiyac duymadik sukur. Yeni yeni sahile gitmeye basladik 2 saat hava alip donuyoruz. Giderken sandalyelerimizi cayimizi cekirdegimizi aliyoruz sosyal.mesafeli arkadaslarla orda gorusebiliyoruz ancak

Dimi ilkinde tecrubesiz cahil oluyosun. Kotu bi lohusalik yuzunden kizimda ilk zamanlarimiz zor gecti. Eminim bende onun vicdanini yaparim kendime. Simdi kaynanayla degilsin dimi? Biz annemlerle ayni apartmanda oldugumuz halde ben karistirtmam pek, kuralciyimdir cekinirler benden

Herşey okadar zorki artık en kolay olabildiğince kendimizi korumaya çalışıoz nekadar yapabiliyoruz

İllaki bilmediğim şeylerin cahiliydim ama kayınvalidem 4tane büyüttüm benden iimi bilicen havalarında olduğundan sinir olmamak elde değildi neyseki geçti gitti herkesin evi ayrı yolu sapa böylesi daha güzel...
Seni biliolardır zaten annengil ilk Bi hafta yemeğini felan ayarlasalar yeter sonra insan alışıp zaten

Kizimi ilk eve getirip ilk yikarken kaynanam bebegimi annemin elinden almaya calisti. Bacaklarindan tutup suyun icine sokup cikarcak basasagiya. Nasil biranda engel oldum can havliyle bilemezsin. Onlarda oyle yapilirmis. Ondan sonra 1.5 yasina kadar 1 gun emanet etmedim kizimi ona. Pandemide aylar sonra ilkkez evine gitmistik, hastalik yuzunden korkup tokalasmadik bile ama sen git kendi tirnak makasiyla kizin tirnaklarini kesmeyr basla nasil delirmistim anlatamam. O yuzden evler ayriyken bile neler yapabiliyolarsa ayni ev icinde dusunemiyorum. Simdi memlekete gitti mesela sehirdisindan gelen iscilerle findik topluyo kardesinin tarlasi icin. Esime dedim istanbula dondugunde tam 14 gun evime giremez, cocuk o arada dogsa bile gelemez dedim.

marul mu yıkıyo ya başaşağıya tutup yıkamak ne demek şok oldum

arkadaş hiç mi akıl yok mantık yok bazı insanlarda. gerçekten hayretler içerisinde kalıyorum ya. öyle böyle değil. cidden şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…