- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.641
Kaynanayı ne yapmalı?marul mu yıkıyo ya başaşağıya tutup yıkamak ne demek şok oldum
arkadaş hiç mi akıl yok mantık yok bazı insanlarda. gerçekten hayretler içerisinde kalıyorum ya. öyle böyle değil. cidden şoktayım
Bende bi sayfada görmüştüm canım sordum söyledilerAçıkçası hiç üzerinde yazmıyor canım ama çok küçük değil sanırım:)
Ben standart diye biliyordum onları
Ben mayis ayında bime gelmişti o zaman almıştım canım 50tlydiBende bi sayfada görmüştüm canım sordum söyledilere bebekte bi model vardı onu alacaktım küçük mü acaba diye düşündüm öyle olunca bidaha bakayım bari
Sorma canım. Hazıranda bıtecekti inşaat koronaadan gecikti Eylüle kaldı. Ben de en azından çocuk bır aylık olsun diyorum taşınmak için. Çünkü tam doğum zamanı bitiriyor işleri. Mutfak eşyalarım, kıyafetler vs ıvır zıvır var taşınacak sadece, paketlenecek. Asıl iş onlarda tabi koltuğu biz taşımıyoruz :)) Diğerleri aldığımız yerlerde depoda bekliyor. Yeni evi temizleticez benden fayda yok ama başkasının yaptıgını da nasıl içim sinecek bilmiyorumAy canım kolay gelsin taşınmakta ayrı bir dert bu halinle nasıl taşınacaksın banada eylüle kadar vakit verdiler ama doğurcam diye daha erken taşındım
Ayyyy yok valla kimsem, annem kayınvalıdem birbirinden hasta. Kadın tutucaz, ben de ucundan tutarım doğumdan sonra hafifleyince. Yani inşallah, bakalım salmış durumdayımOoo taşınmak zor canım yardım edecek biri varsa gerçi dip köşe komple temizlik hazırlık ortadan kalkarbendice hepimizde var o yaa tammgirişioz herşeye yada tamamen salıoz
Canım dağıtamıyorum inanki, hayırr sırf bu kıyafetler için üçüncünün kız olacağını bilsem yaparım, kışa denk getirip tabi
Evet canım onları kaçırmıştım benBen mayis ayında bime gelmişti o zaman almıştım canım 50tlydi
E bebektekiler biraz pahalı sanki
Koltuğun üstüne yattığında altına bişey koymak gerekiyor mu canım emzirme yastığını kesin alayımBaybnest hic almadim kizimda da. Ama emzirme yastigi nimet
Canım daha onları almadım ama bi portatif beşik alıcam odaya küçük bişey bazı yerlerde beşiğede baby Nestle koyun demişler daha iyi hissediyormuş bebek kafam karıştıCanım anne yanı beşiği yada Anakucağın varsa baby neste gerek yok emzirme yastığınıda ben 40ım çıkana kadar kullandım geceleri uyursam Allah esirgesin bebeğin üstüne yatayım die sonrasında alıştıktan sonra sürece kullanmadım Haa bide şimdi iki bacağımın arasına koyuyorum belim ağrıyınca ii oluyor
halbuki çok mu zor aklı başında, merhamet ve vicdan sahibi olmak. inşallah hayırlısıyla kurtulursunuzKaynanayı ne yapmalı?
Kaynar kazana atmalı.
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı diye boşuna dememişler galiba
Ben de uyuz oluyorum kendi kayınvalideme.Şu mahalleden ve onun gözetlemelerinden kurtulduğumda adağım var valla o derece
kişi değil de firma olarak temizlik için birilerini baksanız?Sorma canım. Hazıranda bıtecekti inşaat koronaadan gecikti Eylüle kaldı. Ben de en azından çocuk bır aylık olsun diyorum taşınmak için. Çünkü tam doğum zamanı bitiriyor işleri. Mutfak eşyalarım, kıyafetler vs ıvır zıvır var taşınacak sadece, paketlenecek. Asıl iş onlarda tabi koltuğu biz taşımıyoruz :)) Diğerleri aldığımız yerlerde depoda bekliyor. Yeni evi temizleticez benden fayda yok ama başkasının yaptıgını da nasıl içim sinecek bilmiyorumEşimde gram tasa yok hallederiz diyo kendisine hep hayranım bu konuda:) Baktm ben de strese giriyorum amaan diyip onun moduna uydum, Bakalım bu mod işe yarayacak mı
Kolay gelsin canım erkekler hep rahat zatenSorma canım. Hazıranda bıtecekti inşaat koronaadan gecikti Eylüle kaldı. Ben de en azından çocuk bır aylık olsun diyorum taşınmak için. Çünkü tam doğum zamanı bitiriyor işleri. Mutfak eşyalarım, kıyafetler vs ıvır zıvır var taşınacak sadece, paketlenecek. Asıl iş onlarda tabi koltuğu biz taşımıyoruz :)) Diğerleri aldığımız yerlerde depoda bekliyor. Yeni evi temizleticez benden fayda yok ama başkasının yaptıgını da nasıl içim sinecek bilmiyorumEşimde gram tasa yok hallederiz diyo kendisine hep hayranım bu konuda:) Baktm ben de strese giriyorum amaan diyip onun moduna uydum, Bakalım bu mod işe yarayacak mı
inşallah bir sorun olmaz. sık dişini 2 hafta daha bebişHastaneden geliyoruz kontrolden 37+2 olduk doktora hafta ya hafta başı alalım dedim hayır dedi ciğerleri gelişmemiş olabilir dedi çok rahatsız oluyorum hocam yürüyemiyorum dedim eeee çok normal bebek iri 3500 gr olmuş dedi şekeri ölçelim sabah öğle akşam Perşembe bir daha kontrol duruma göre karar verelim doğum için dedi şekeri yüksek çoktan annelerin bebeklerini 37. Haftada alıyoruz riskli dedi bakalım Perşembe ye kadar bekleyeceğiz hayırlısıyla inşaallah
Bu cigerlerin gelismesi bebekten bebege degisiyor galiba ben ilk oglumu 36 haftalikken dogurdum 2400 gram kuveze girmedi gayet rahat nefes aliyordu ve emdi.ya da doktordan doktora kuvez konusu degisiyor diye düşünüyorum.buarada ogluma ciger gelistirici igne falan da yapilmadiHastaneden geliyoruz kontrolden 37+2 olduk doktora hafta ya hafta başı alalım dedim hayır dedi ciğerleri gelişmemiş olabilir dedi çok rahatsız oluyorum hocam yürüyemiyorum dedim eeee çok normal bebek iri 3500 gr olmuş dedi şekeri ölçelim sabah öğle akşam Perşembe bir daha kontrol duruma göre karar verelim doğum için dedi şekeri yüksek çoktan annelerin bebeklerini 37. Haftada alıyoruz riskli dedi bakalım Perşembe ye kadar bekleyeceğiz hayırlısıyla inşaallah
Ayy yok ben hala öpmüyorum diyorum hoşgeldiniz güle güle yeterKizimi ilk eve getirip ilk yikarken kaynanam bebegimi annemin elinden almaya calisti. Bacaklarindan tutup suyun icine sokup cikarcak basasagiya. Nasil biranda engel oldum can havliyle bilemezsin. Onlarda oyle yapilirmis. Ondan sonra 1.5 yasina kadar 1 gun emanet etmedim kizimi ona. Pandemide aylar sonra ilkkez evine gitmistik, hastalik yuzunden korkup tokalasmadik bile ama sen git kendi tirnak makasiyla kizin tirnaklarini kesmeyr basla nasil delirmistim anlatamam. O yuzden evler ayriyken bile neler yapabiliyolarsa ayni ev icinde dusunemiyorum. Simdi memlekete gitti mesela sehirdisindan gelen iscilerle findik topluyo kardesinin tarlasi icin. Esime dedim istanbula dondugunde tam 14 gun evime giremez, cocuk o arada dogsa bile gelemez dedim.
Ayyy Allah yar ve yardımcın olsun aslında tek olmakta ii ama işte bebek olunca sın zaman o sıkıntı yoksa kendi düzenini yavaş yavaş oturtursnAyyyy yok valla kimsem, annem kayınvalıdem birbirinden hasta. Kadın tutucaz, ben de ucundan tutarım doğumdan sonra hafifleyince. Yani inşallah, bakalım salmış durumdayım
Ben kullanmadım beşiği içindede canım hani bana gereksiz geliyor nedense baby nest koltuğada koyduğunda penye battaniye felan serersin illa özel bişeye ihtiyaç yokCanım daha onları almadım ama bi portatif beşik alıcam odaya küçük bişey bazı yerlerde beşiğede baby Nestle koyun demişler daha iyi hissediyormuş bebek kafam karıştıbide koltuğa yatırdığımızda altına bişey koymak gerekiyor mu emzirme yastığı alayım bende genelde memnun kalınmış hiç olmadı oturmaya başladığında arkasına koyarız bebişin
Kasılman hangi aralıklarla oluyordu canımBen artık kasılma boyutunu atladım kızlar direk sancı gibi giriyor can yakıcı ama bi kaç sefer oluyor sürekli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?