2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kaynanayı ne yapmalı?
Kaynar kazana atmalı.
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı diye boşuna dememişler galiba
Ben de uyuz oluyorum kendi kayınvalideme.Şu mahalleden ve onun gözetlemelerinden kurtulduğumda adağım var valla o derece

Açıkçası hiç üzerinde yazmıyor canım ama çok küçük değil sanırım:)
Ben standart diye biliyordum onları
Bende bi sayfada görmüştüm canım sordum söylediler e bebekte bi model vardı onu alacaktım küçük mü acaba diye düşündüm öyle olunca bidaha bakayım bari

Ay canım kolay gelsin taşınmakta ayrı bir dert bu halinle nasıl taşınacaksın banada eylüle kadar vakit verdiler ama doğurcam diye daha erken taşındım
Sorma canım. Hazıranda bıtecekti inşaat koronaadan gecikti Eylüle kaldı. Ben de en azından çocuk bır aylık olsun diyorum taşınmak için. Çünkü tam doğum zamanı bitiriyor işleri. Mutfak eşyalarım, kıyafetler vs ıvır zıvır var taşınacak sadece, paketlenecek. Asıl iş onlarda tabi koltuğu biz taşımıyoruz :)) Diğerleri aldığımız yerlerde depoda bekliyor. Yeni evi temizleticez benden fayda yok ama başkasının yaptıgını da nasıl içim sinecek bilmiyorum Eşimde gram tasa yok hallederiz diyo kendisine hep hayranım bu konuda:) Baktm ben de strese giriyorum amaan diyip onun moduna uydum, Bakalım bu mod işe yarayacak mı

Ooo taşınmak zor canım yardım edecek biri varsa gerçi dip köşe komple temizlik hazırlık ortadan kalkar bendice hepimizde var o yaa tammgirişioz herşeye yada tamamen salıoz
Ayyyy yok valla kimsem, annem kayınvalıdem birbirinden hasta. Kadın tutucaz, ben de ucundan tutarım doğumdan sonra hafifleyince. Yani inşallah, bakalım salmış durumdayım

Ben mayis ayında bime gelmişti o zaman almıştım canım 50tlydi
E bebektekiler biraz pahalı sanki
Evet canım onları kaçırmıştım ben e-bebekte bi model vardı yanlış hatırlamıyorsam 69mu neydi fiyatı onu alacaktım diğer büyükler pahalıydı bu küçük büyük muhabbetini öğrendikten sonra üstüne baktım ölçüde yazmıyor kararsız kaldım Ama bidaha gittiğimde bakıcam ona tekrar

Canım daha onları almadım ama bi portatif beşik alıcam odaya küçük bişey bazı yerlerde beşiğede baby Nestle koyun demişler daha iyi hissediyormuş bebek kafam karıştı bide koltuğa yatırdığımızda altına bişey koymak gerekiyor mu emzirme yastığı alayım bende genelde memnun kalınmış hiç olmadı oturmaya başladığında arkasına koyarız bebişin

Hastaneden geliyoruz kontrolden 37+2 olduk doktora hafta ya hafta başı alalım dedim hayır dedi ciğerleri gelişmemiş olabilir dedi çok rahatsız oluyorum hocam yürüyemiyorum dedim eeee çok normal bebek iri 3500 gr olmuş dedi şekeri ölçelim sabah öğle akşam Perşembe bir daha kontrol duruma göre karar verelim doğum için dedi şekeri yüksek çoktan annelerin bebeklerini 37. Haftada alıyoruz riskli dedi bakalım Perşembe ye kadar bekleyeceğiz hayırlısıyla inşaallah

halbuki çok mu zor aklı başında, merhamet ve vicdan sahibi olmak. inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz

kişi değil de firma olarak temizlik için birilerini baksanız?

Kolay gelsin canım erkekler hep rahat zaten

inşallah bir sorun olmaz. sık dişini 2 hafta daha bebiş

Bu cigerlerin gelismesi bebekten bebege degisiyor galiba ben ilk oglumu 36 haftalikken dogurdum 2400 gram kuveze girmedi gayet rahat nefes aliyordu ve emdi.ya da doktordan doktora kuvez konusu degisiyor diye düşünüyorum.buarada ogluma ciger gelistirici igne falan da yapilmadi

Ayy yok ben hala öpmüyorum diyorum hoşgeldiniz güle güle yeter
Ayy tırnak makası normaldede kesmemesi gerek nasıl Bi düşüncesizlik
Aynen sen 14gün görüşme gelince gerek yok valla

Ayyyy yok valla kimsem, annem kayınvalıdem birbirinden hasta. Kadın tutucaz, ben de ucundan tutarım doğumdan sonra hafifleyince. Yani inşallah, bakalım salmış durumdayım
Ayyy Allah yar ve yardımcın olsun aslında tek olmakta ii ama işte bebek olunca sın zaman o sıkıntı yoksa kendi düzenini yavaş yavaş oturtursn

Ben kullanmadım beşiği içindede canım hani bana gereksiz geliyor nedense baby nest koltuğada koyduğunda penye battaniye felan serersin illa özel bişeye ihtiyaç yok
Emzirme yastığını öneririm ama cidden rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…