2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben artık kasılma boyutunu atladım kızlar direk sancı gibi giriyor can yakıcı ama bi kaç sefer oluyor sürekli değil
Aynrn bendede canım kasılmalar beni zorlamıyor ama sancı girdiği zaman kitlenip kalıyorum ama düzenli olmadığı için çok endişeleniyorum 10gün en azından dursun istiyorum 38iBi bitirelim

Benim kızda 2200gram doğdu 35+5 te kuvezde iğnede yapılmadı çok şükür bebekten bebeğe değişiyor demekki

halbuki çok mu zor aklı başında, merhamet ve vicdan sahibi olmak. inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz
Amin canım inşallah.kafaları farklı çalışıyor.madem oğullarınız bu kadar kıymetliydi,neden evlendirdiniz evlendirdiyseniz de kırın dizinizi çekin dilinizi ve saygı duyun.bunları yapmak çok zor olmasa gerek

Kontrolden geliyoruz.33+5im.bebişim başgeliş pozisyonunu almış ki geçen akşam haşur huşur ağlata ağlata o pozisyonu aldı kilosu da 2560gr olmuş.çok şükür her şey normal çıktı
MaşAllah canım kilosu çok güzel çıkmış ne az ne çok ideal bence. Bizimkide gece kıpır kıpır ama bir türlü dönemedi darısı bizim kıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…