2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar sizce benim bebeğim ne kadar doğar? 35 haftalıkken 37 çıktı usg de ve 3.200 kg dedi doktor. cuma yine kontrolüm var.
Canim bende merakla bekliyorum senin sonucu cunku bende ayni durumdayim bebek 33 haftalikken ultrasonda 35 gozuktu doktorda 37 haftalikken sezeryan dedi ilk cocugumda sezeryan oldugu icin muhtemelen 37 haftalikkende bebek 39 haftalik olacak normalde dogum tarihi 22. Eylul iken 4 eylul sezeryan dedi su an 34+7 gunlugum

evet benim normal doğum tarihim de 20 eylüldü ama hiç sanmıyorum. ağustosu çıkartırsam kâr sayacağım hatta. 2 haftaya kadar doktor derse tabii sezaryen olurum gibi sanki. bakalım doktor ne diyecek cuma günü.

Oo dikkat et canım bide sen 37.haftada memleketine gitmeyi düşünüyordun demi
Aynen canım normalde planımız bu 6 eylülde sınava girerim sonra memlekete giderim diue düşündük bu çocuk oynatıyor resmen beni sanki kendi kendime kasılma uyduruyormuşum gibi geliyor ben abartıyormuşum gibi bir his oluşuyor

Hadi inşallah dayanır canım ozmnaca

en çok kasılmayı ne zaman yaşadın?
Sabah 10 40 tan 15.30 a kadar kendimi dinledim kasılma geldikçe butona basıp kaydettim Ama süreleri değişiyor canım ilk 10 13 dk da geliyordu en son 5 6 dk da gelmeye başladı dahada saymaya devam etmedim sıkıldım psikopat gibi 5 saat boyunca kendimi dinlemekten , direkli zaman en çok geldi diyemem yani ama belimden vuran bir ağrı yok ağustos anneleri yalancı kasılmadır demişti geçen defa, bakıyorum tam net bir bilgi bulamıyorum bu konuda anca yalancı kasılma ve doğum kasılması farkı var her yerde

gerçek kasılmaya dalga dalga yayılan bel ağrısı da eşlik ediyomuş sanırım. bir de ishal gibi ya da çok enerjik olmak gibi belirtiler de oluyomuş. sanırım seninki yalancı kasılma gerçekten ama sık sık olması ve düzenli olması biraz garip.

Benimde beynimi oynattıracak olan şey bu , tamam yalancı kasılma olabilir ama neden bu kadar fazla oluyor beynim ağrıdı inan düşünmekten canım.

etrafında böyle bi durum yaşayan yok mu hiç? ya da doktor normal ya da değil bişey dedi mi?
Burda soruyorum, hamilelik uygulamasının birinin forumunda soruyorum milletin yaşadıklarını okuyorum ama kayda değer birşey yok dün doğum yapmış bir arkadaş geldi o da aksine benim sancım oluyordu nst de çıkmıyordu dedi dedim benim bir yerim filan ağrımıyor ama nst de çıkıyor o kasılma anında .instagram da da ebenin birine sordum bakalım ne diyecek. Doktor kontrolüm yarın sabah dört gözle onu bekliyorum kasılma kayıtlı onuda göstercem nst ye de baglatır zaten yarın ama oda biliyorum git serum bağlasınlar olursa yine gel diyecek kimse net birşey diyemiyor resmen ağlıcam düşünmekten zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…