- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.701
ben ilk devlete gittiğimde kadının biri nst den çıktı. doktorun kapısında ikimiz birlikte beklerken içeri girdi sonuçlarını göstermeye. meğer kadının doğumu başlamış doktorun içerden çıkışını görmeniz lazımdı. kadının da annesi yanındaydı. hiç ağrısı vs yoktu ve hissetmiyodu sancısını. acaba öyle bir şey mi seninki de?Burda soruyorum, hamilelik uygulamasının birinin forumunda soruyorum milletin yaşadıklarını okuyorum ama kayda değer birşey yok dün doğum yapmış bir arkadaş geldi o da aksine benim sancım oluyordu nst de çıkmıyordu dedi dedim benim bir yerim filan ağrımıyor ama nst de çıkıyor o kasılma anında .instagram da da ebenin birine sordum bakalım ne diyecek. Doktor kontrolüm yarın sabah dört gözle onu bekliyorum kasılma kayıtlı onuda göstercem nst ye de baglatır zaten yarın ama oda biliyorum git serum bağlasınlar olursa yine gel diyecek kimse net birşey diyemiyor resmen ağlıcam düşünmekten zor tutuyorum kendimi
Bilmiyorum ki canım 2 gün önce baktığında açılma filanda yoktu ama yarın bir gideyim bakalım. Şu şehirden de iyice gıcık alıyorum doğru düzgün doktor yok hastane yok adana da olsam elimi atsam doktor hastane çıkar , ilk gittiğimde 30 haftalıkken ordan oraya ordan oraya dolandım durdum dogumhaneye cık doktor ordadır dediler çıktım doktor burda değil polikliniğe in dediler indim orda hasta sırası bekledim kan sonucu beklerken cihaz bozulmuş güya acil ama geç çıktı tahliller onu bekledim ayrı, 2 gün önce gittiğimde doktor güya nöbetçi ama yok evde bekliyor whatsaptan nst atıyorlar diyorum benim suyumda sınırda gelsin baksın bir şuan nasıl suyum çocukta da gerilik vardı haftasını yakalamış mı bir baksın doktor tamam sıkıntı yok serum verin demiş bir daha girdirelim nst ye dediler gerek yok dedim çıktım geldim , yarında bak gör serum verip yollarlar yine .ben ilk devlete gittiğimde kadının biri nst den çıktı. doktorun kapısında ikimiz birlikte beklerken içeri girdi sonuçlarını göstermeye. meğer kadının doğumu başlamış doktorun içerden çıkışını görmeniz lazımdı. kadının da annesi yanındaydı. hiç ağrısı vs yoktu ve hissetmiyodu sancısını. acaba öyle bir şey mi seninki de?
yok artık acil doğum gelse doktorun evden gelmesini mi bekleyecek kadın yani. şilayet etseydin keşke nöbeti varken nasıl evde olabilirBilmiyorum ki canım 2 gün önce baktığında açılma filanda yoktu ama yarın bir gideyim bakalım. Şu şehirden de iyice gıcık alıyorum doğru düzgün doktor yok hastane yok adana da olsam elimi atsam doktor hastane çıkar , ilk gittiğimde 30 haftalıkken ordan oraya ordan oraya dolandım durdum dogumhaneye cık doktor ordadır dediler çıktım doktor burda değil polikliniğe in dediler indim orda hasta sırası bekledim kan sonucu beklerken cihaz bozulmuş güya acil ama geç çıktı tahliller onu bekledim ayrı, 2 gün önce gittiğimde doktor güya nöbetçi ama yok evde bekliyor whatsaptan nst atıyorlar diyorum benim suyumda sınırda gelsin baksın bir şuan nasıl suyum çocukta da gerilik vardı haftasını yakalamış mı bir baksın doktor tamam sıkıntı yok serum verin demiş bir daha girdirelim nst ye dediler gerek yok dedim çıktım geldim , yarında bak gör serum verip yollarlar yine .
Valla kiz onlarin oralarda bilmem ne adetiymis, cocuklar daha mi zeki oluyomus neymis. Allah biliyo bu sefer kisitlama getirilsede memleketten donemese diyorummarul mu yıkıyo ya başaşağıya tutup yıkamak ne demek şok oldum
arkadaş hiç mi akıl yok mantık yok bazı insanlarda. gerçekten hayretler içerisinde kalıyorum ya. öyle böyle değil. cidden şoktayım
Agzina saglik kizKaynanayı ne yapmalı?
Kaynar kazana atmalı.
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı diye boşuna dememişler galiba
Ben de uyuz oluyorum kendi kayınvalideme.Şu mahalleden ve onun gözetlemelerinden kurtulduğumda adağım var valla o derece
Hatta en iyi kaynana ölü kaynana demisleryaKaynanayı ne yapmalı?
Kaynar kazana atmalı.
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı diye boşuna dememişler galiba
Ben de uyuz oluyorum kendi kayınvalideme.Şu mahalleden ve onun gözetlemelerinden kurtulduğumda adağım var valla o derece
Canim tavsiyem dogumuna 1gun bile kalmis olsa dogurmadan tasinman. Inan cok zor cocuk dogunca. Hele 1 aylikken tam gazi baslayacaj edecek. Sahsen ben kafayi yemistim tam 1 ayliktiSorma canım. Hazıranda bıtecekti inşaat koronaadan gecikti Eylüle kaldı. Ben de en azından çocuk bır aylık olsun diyorum taşınmak için. Çünkü tam doğum zamanı bitiriyor işleri. Mutfak eşyalarım, kıyafetler vs ıvır zıvır var taşınacak sadece, paketlenecek. Asıl iş onlarda tabi koltuğu biz taşımıyoruz :)) Diğerleri aldığımız yerlerde depoda bekliyor. Yeni evi temizleticez benden fayda yok ama başkasının yaptıgını da nasıl içim sinecek bilmiyorumEşimde gram tasa yok hallederiz diyo kendisine hep hayranım bu konuda:) Baktm ben de strese giriyorum amaan diyip onun moduna uydum, Bakalım bu mod işe yarayacak mı
Ay yok ben kiz olursa ne guzel herseyi hazir dediydim daha 3.mu aman diyimCanım dağıtamıyorum inanki, hayırr sırf bu kıyafetler için üçüncünün kız olacağını bilsem yaparım, kışa denk getirip tabi
Yok be canim ben hep battaniyesini koymustum kusarsa diye. Ama yan yatirma yastigi alin mutlaka ben hep oyle yatirdim 3-4 ay kafasi guzel sekil alsin diyeKoltuğun üstüne yattığında altına bişey koymak gerekiyor mu canım emzirme yastığını kesin alayım
Akli basinda bir kaynana mi hani nerdehalbuki çok mu zor aklı başında, merhamet ve vicdan sahibi olmak. inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz
O ne oluyor canım ne deyince bulabilirimYok be canim ben hep battaniyesini koymustum kusarsa diye. Ama yan yatirma yastigi alin mutlaka ben hep oyle yatirdim 3-4 ay kafasi guzel sekil alsin diye
Doğru diyorsun canımBen kullanmadım beşiği içindede canım hani bana gereksiz geliyor nedense baby nest koltuğada koyduğunda penye battaniye felan serersin illa özel bişeye ihtiyaç yok
Emzirme yastığını öneririm ama cidden rahat oluyor
Letgodan satar yeriz yaValla bende Bi var off diyorum bebek büyüdükçe atıcam hepsini eşim dioki okadar para verdik yaa dio mağlum çocuk eşyaları aşırı pahalı bende diyorum mama sandalyesi ana Kucağı anne yanı beşiği dışında hepsini atıcam hiç laf etme tamm bişi demedim dio
Valla ben şu yaşıma kadar aklı başında olanını göremedimAkli basinda bir kaynana mi hani nerde
Bende doktor odaların birinde sanıyordum hani ilk ebeler ilgileniyor sonra doktor konuşacak diye, dedim doktor ultrasonda baksa , dedi attım nst yi whatsaptan bir sorun görmedi yine de söylerim dedi ve the end tabiki bakmadı. Doğum olsa heralde ebeler doğurtacakyok artık acil doğum gelse doktorun evden gelmesini mi bekleyecek kadın yani. şilayet etseydin keşke nöbeti varken nasıl evde olabilir
valla lohusa olmanın verdiği yetkiye dayanarak aç ağzını yum gözünü. öyle şey mi olur.Valla kiz onlarin oralarda bilmem ne adetiymis, cocuklar daha mi zeki oluyomus neymis. Allah biliyo bu sefer kisitlama getirilsede memleketten donemese diyorum
gerçekten şaka gibi.Bende doktor odaların birinde sanıyordum hani ilk ebeler ilgileniyor sonra doktor konuşacak diye, dedim doktor ultrasonda baksa , dedi attım nst yi whatsaptan bir sorun görmedi yine de söylerim dedi ve the end tabiki bakmadı. Doğum olsa heralde ebeler doğurtacak
Arkadaşım sizde de aynımı durum. Sanki içim yırtılır gibi oluyor. KasıklarımA bir anda Birbasınç geliyor. Çocuk döndükçe canım yanıyor. WC den odaya gelene kadar yavaş ilerliyorumBugün kasılma sayacı bana hazırlanın uyarısı verdi ilk kez. Ama ben biraz daha beklemeyi tercih ettim ve sancı sıklığı da azaldı. Ama şiddeti rahatsız ediciydi
Hangi uygulamaBenim belki inanmayacaksın ama 5 saat içinde 35 defa oldu özellikle saydım uygulama indirip en son bıraktım artık saymayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?